Cocugun psikolojisini siz bozuyorsunuz. Babasi yokken yeni esin basina atmayin, kadin bakmaya mecbur degil. Az yiyin bi bakici tutunSevgili değildik çocuk için görüşüyordu beraber yemeğe gidiyorduk bizimle ilgileniyordu ama kadın hayatına girince onlar yapmaya başladı ben çocuk için yine görüşelim psikolojisi önemli dedim ama dinlemedi
Qhqhahahahhshsshdhhfjfjfjfjfjfjdjcjcjcncjcncnc anırdım, yerlere yattım, ahahshdjhdjdjfjfjffjjfProfil adınız Musakkak değil, Musallat olmalıydı.
Salın ESKİ EŞİNİZİ artık.
Matah bir şey değilmiş. Görseniz neee görmeseniz ne? Ayrı yemeğe çıkmayın gül cemalini görmeyince ölmezsniz.eşim çoğu zaman eve gelmiyordu yoğun çalışıyordu sosyal medyadada aktif oluyordu spora gidiyordu biraz kıskançlık yaptım ilgisizdi yürümügpr dedi ayrılmak istedi aldattığını düşündüm ama yakalayamadım çok takip ettim bulamadım
Vay be cocugunun psikolojisini dusunen ornek anne.Sevgili değildik çocuk için görüşüyordu beraber yemeğe gidiyorduk bizimle ilgileniyordu ama kadın hayatına girince onlar yapmaya başladı ben çocuk için yine görüşelim psikolojisi önemli dedim ama dinlemedi
Veya müstehak:)Profil adınız Musakkak değil, Musallat olmalıydı.
Salın ESKİ EŞİNİZİ artık.
Tabi düşünüyorum bizi birlikte görünce mutlu oluyordu şimdi onu mahrum ettiğimiz durum beni üzüyorVay be cocugunun psikolojisini dusunen ornek anne.
Dusunseniz ikide bir onu istemeyen kadina yollamazsiniz. Bizi kandiramazsinTabi düşünüyorum bizi birlikte görünce mutlu oluyordu şimdi onu mahrum ettiğimiz durum beni üzüyor
Sevgili değildik çocuk için görüşüyordu beraber yemeğe gidiyorduk bizimle ilgileniyordu ama kadın hayatına girince onlar yapmaya başladı ben çocuk için yine görüşelim psikolojisi önemli dedim ama dinlemedi
Aaa ne demek ya ayıp etmiş adam. Bence sen bu adamı boşa.Trol değilim geçen ay çocuğumun doğum günüydü beraber biseyler yapalım diye eski eşimi aradım biz beraber plan yapacağız eşimle dedi
Adam seni görmemek için eve bile girmiyormuş. Sanki çok matah bir aile hayatın varmış da bitmiş gibi gevgevgev. Geçen de yok muydu böyle bir üye sanki?Tabi düşünüyorum bizi birlikte görünce mutlu oluyordu şimdi onu mahrum ettiğimiz durum beni üzüyor
Sevgili değildik çocuk için görüşüyordu beraber yemeğe gidiyorduk bizimle ilgileniyordu ama kadın hayatına girince onlar yapmaya başladı ben çocuk için yine görüşelim psikolojisi önemli dedim ama dinlemedi
Her mesajınız bi şaheser ajsjhdkfhklhTek tatili pazar çocuğuna ayırmak zorunda pazar günlerini keyif yapması için çocuğu başından atamaz
Adam kaçmış da kurtulmuş ayol. Benim halam da böyle takık, kıskanç, her hareketinden mana çıkaran, hayatı zehir eden birinden boşanmıştı. Hayatında iyi kararlar alabilen biri değildi ama en doğru kararı buydu. Tebrik ettim.eşim çoğu zaman eve gelmiyordu yoğun çalışıyordu sosyal medyadada aktif oluyordu spora gidiyordu biraz kıskançlık yaptım ilgisizdi yürümügpr dedi ayrılmak istedi aldattığını düşündüm ama yakalayamadım çok takip ettim bulamadım
Bence annesinin babasına kene gibi yapışması daha çok üzüyordur. Şimdi değilse de ilerde aklı erince utanacak.Tabi düşünüyorum bizi birlikte görünce mutlu oluyordu şimdi onu mahrum ettiğimiz durum beni üzüyor
Özel gün doğum günüydü beni istemedi kendileri evde pasta üfletti çocuğuma ben organizasyon yapalım mutlu olsun demiştimCocuk anne ve babasini bir arada gormek zorunda degil. Aile kavrami artik annem + ailesi, babam + ailesi olmali her bosanmis aile cocugu gibi.
Babasinin sorumlulugu SADECE cocuguna karsi. Vakit geciriyor mu, ihtiyaclarini karsiliyor mu. Tamam.
Ozel gunlerde anne baba bir araya gelmesi gerekiyorsa gelir, onun disinda ikimiz birden gorusmeye devam edelim ne demek ya?
Adam resmen iki evliymis gibi davraniyorsun boylesini ilk defa gordum.
Burda biz bizeyiz :) hiçç bahaneye gerek yok çocuk mahrum kalıyor diye değilde siz yalnız kaldınız diye üzülüp, deliriyorsnz, çatlıyorsnzTabi düşünüyorum bizi birlikte görünce mutlu oluyordu şimdi onu mahrum ettiğimiz durum beni üzüyor
Siz de ayrı organizasyon yapsaydınız böyle çocuk kendini istenmiyor gibi hissedince daha mı iyi oldu. Belli ki kaldıramıyorsunız bir terapiye başlayın siz.Özel gün doğum günüydü beni istemedi kendileri evde pasta üfletti çocuğuma ben organizasyon yapalım mutlu olsun demiştim
Severekmi evlenmistiniz? Kac sene evli kaldınız? Çocuk erkek mi?Tabi düşünüyorum bizi birlikte görünce mutlu oluyordu şimdi onu mahrum ettiğimiz durum beni üzüyor
Özel gün doğum günüydü beni istemedi kendileri evde pasta üfletti çocuğuma ben organizasyon yapalım mutlu olsun demiştim