- 3 Şubat 2009
- 9.826
- 16.691
- 44
Evde degilken nasıl görüyor? Sen iyi misin ya :)Onu da aradım konuştum o da ben evde değilim rahatsızsan gönderme dedi ama nasıl görecek yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde degilken nasıl görüyor? Sen iyi misin ya :)Onu da aradım konuştum o da ben evde değilim rahatsızsan gönderme dedi ama nasıl görecek yoksa
Zort oldun yaniTrol değilim geçen ay çocuğumun doğum günüydü beraber biseyler yapalım diye eski eşimi aradım biz beraber plan yapacağız eşimle dedi
Haklı adam, yüz bulunca azıtıyorsun.Trol değilim geçen ay çocuğumun doğum günüydü beraber biseyler yapalım diye eski eşimi aradım biz beraber plan yapacağız eşimle dedi
akşam gelince görüyor kaldığı içinEvde degilken nasıl görüyor? Sen iyi misin ya :)
Ne bekliyordunuz ki?Okey mi bu sizi 4. olarak çağrıracaklar mıydı?Siz artık onun eşi değilsiniz.Trol değilim geçen ay çocuğumun doğum günüydü beraber biseyler yapalım diye eski eşimi aradım biz beraber plan yapacağız eşimle dedi
Iyi demis eniste beyin sonuna kadar arkasindayim sen kendin kuduruyorsun bizi de sinir ettin yazma artik hadi uyeligini iptal et sende git bu kadar linc yetmedi miTrol değilim geçen ay çocuğumun doğum günüydü beraber biseyler yapalım diye eski eşimi aradım biz beraber plan yapacağız eşimle dedi
Trol değilim geçen ay çocuğumun doğum günüydü beraber biseyler yapalım diye eski eşimi aradım biz beraber plan yapacağız eşimle dedi
Ay bu kadar kıymetliydi neden boşadınız ? Ben en çok onu merak ettimakşam gelince görüyor kaldığı için
O kadın yokken biz üçümüz çıkıyorduk kadından sonra hiç çıkmadık eski eşim beni istemedi normal değil bu bizim çocuğumuz var o kadınla değil bizim üçümüz rutine devam etmemiz gerekmezmiydi kadın dolduruşa getirdi eşimi
Bence eşi boşanmak istedi.Ay bu kadar kıymetliydi neden boşadınız ? Ben en çok onu merak ettim
Ay bu kadar kıymetliydi neden boşadınız ? Ben en çok onu merak ettim
Ne fesatsin reynax , söylemiş yaEvde baba yokken çocuğu neden kadına gönderiyorsunuz.kiskancliktan çocuğunuza nasil zarar verdiğinizn farkında değilsiniz yuh size
oraya alışsın çocuk, kadınla sağlıklı bir ilişkisi olsun diyeçocuğu sık gönderdim oraya alışsın diye
eşim çoğu zaman eve gelmiyordu yoğun çalışıyordu sosyal medyadada aktif oluyordu spora gidiyordu biraz kıskançlık yaptım ilgisizdi yürümügpr dedi ayrılmak istedi aldattığını düşündüm ama yakalayamadım çok takip ettim bulamadımAy bu kadar kıymetliydi neden boşadınız ? Ben en çok onu merak ettim
Çocuğun doğum günü için plan yapıyorlarsa bence çok ta kötü bir kadın değil.
Ben zaten çocuğum için tekrar evlenmedim babasının yaptığını yapmadım hemen birini bulup evlendi o ayrı konu çocuğum o eve gitmek istiyor bilgisayar var orda oynamayı da seviyor oyunlarını vs ben buna da karşıyım tablet bilgisayar veriyorlar çocuğun eline tüm gün kadın keyif çatıyor çocuğum tablette bilgisayarda ,eski eşim karısının çocukla ilgilenmediğini görmüyor ona göre iyi Kadın o çocuğumu kabul ediyor diyor ama gerçekleri görmüyor
Profil adınız Musakkak değil, Musallat olmalıydı.O kadın yokken biz üçümüz çıkıyorduk kadından sonra hiç çıkmadık eski eşim beni istemedi normal değil bu bizim çocuğumuz var o kadınla değil bizim üçümüz rutine devam etmemiz gerekmezmiydi kadın dolduruşa getirdi eşimi
Ha o ayrilmak istedi bi de alla allaaaaa insan hayret ediyoreşim çoğu zaman eve gelmiyordu yoğun çalışıyordu sosyal medyadada aktif oluyordu spora gidiyordu biraz kıskançlık yaptım ilgisizdi yürümügpr dedi ayrılmak istedi aldattığını düşündüm ama yakalayamadım çok takip ettim bulamadım
Sevgili değildik çocuk için görüşüyordu beraber yemeğe gidiyorduk bizimle ilgileniyordu ama kadın hayatına girince onlar yapmaya başladı ben çocuk için yine görüşelim psikolojisi önemli dedim ama dinlemediKonu sahibi : ‘madem tekrar evlenmeyecektik neden yeni eş bulana kadar benimle görüştü’
Karın ağrısı o :)
eşim çoğu zaman eve gelmiyordu yoğun çalışıyordu sosyal medyadada aktif oluyordu spora gidiyordu biraz kıskançlık yaptım ilgisizdi yürümügpr dedi ayrılmak istedi aldattığını düşündüm ama yakalayamadım çok takip ettim bulamadım