Canım ayıptır söylemesi ben çok düşkün değilim eski eşim çok düşkündü aramızdaki bir problem de buydu zaten yapmamak için başım ağrıyor diyordum sen hesap etKiz canin baska seylerde mi cekmiyor evlensen sende sabahlar olmasin gecesi yasasan
Tabi ki sadece senin gibi bakman doğru değil ama herrrr pazar göndermen de doğru değil anlaşın bir pazar sende kalsın bir pazar ondaPamuk anne sende annesin belliki ben çocuğumu seviyorum ama tek başıma yapmadım babasındada olması gerekirken bana atıldı kadınl hayatını yaşayacak bu adam revamı
Eski kocan ne iş yapıyor?Teşekkür ederim canım hiçbir annenin hakkı ödenmez
başıma atmak ne demek ya kocasından boşanıp 3 çocukla okuma yazma bilmeden evlere temizliğe gidip çocuklarına aslan gibi bakan babannem vardı benim gerçekten komik olmaktan çıktınız artık. ben çocuğum olması için dualar ederken siz çocuğu başınıza atılmış bişey olarak görüyosunuz ay verin çocuğu sizle muhatap olmazsa yeni eş sizden iyi bakar valla. sinirlendim iyice.Evet o ödüyor çocuğu başıma atıp hayatını yasamanın bedelidir belki bunlar birde benmi ödeyecektim aidatı sizde yani
Canım teşekkür ederim sen beni anlıyorsun o kadın rahat namusuna bisey demem tamam bilmiyorum ama eşimin tarafı biraz dikkatlidir bu konularda etek kısa elbise fotoğraf atmam hiç instgrama giyerimde çok kısa giymem diz üstü en fazla kadın mini giyiyormuş bisey diyemem namusuna ama
Ne pazarı.Cuma akşamından göndermiş.1 sene boyunca.Tabi ki sadece senin gibi bakman doğru değil ama herrrr pazar göndermen de doğru değil anlaşın bir pazar sende kalsın bir pazar onda
Ay insan duskun olmaz mi ya tatmin mi olmuyordun yoksaCanım ayıptır söylemesi ben çok düşkün değilim eski eşim çok düşkündü aramızdaki bir problem de buydu zaten yapmamak için başım ağrıyor diyordum sen hesap et
Onu anladık zatenCanım ayıptır söylemesi ben çok düşkün değilim eski eşim çok düşkündü aramızdaki bir problem de buydu zaten yapmamak için başım ağrıyor diyordum sen hesap et
Anlıyorum kiz anlamam miCanım teşekkür ederim sen beni anlıyorsun o kadın rahat namusuna bisey demem tamam bilmiyorum ama eşimin tarafı biraz dikkatlidir bu konularda etek kısa elbise fotoğraf atmam hiç instgrama giyerimde çok kısa giymem diz üstü en fazla kadın mini giyiyormuş bisey diyemem namusuna ama
Ne yapardınız mesela yeni eşe
Kafasini duvara sürtüp ates cikarirdi valla ama sen cok asil olduğun icin yapmazsin biliyorumNe yapardınız mesela yeni eşe
Hamgi üniversite?musakkak eski eşinle nasıl tanışmıştın?ünide mi yoksa görücü usulü mu. aşkımdan ölmüyordum öyle pek aşık değildim demiştin bir yazından neden o adamı seçtin evlilik için mesela.
bir de boşanırken neden kendini ve çocuğunu sağlama almadın?ev araba bankada para vs?
hadi o kadınla tanışmamış evlenmemiş olsaydı da neticede boşandınız,niye geleceğini düşünmedin kendini bu pozisyona soktun? yerin sağlam değil?
Gazla mı çalışıyor?Kafasini duvara sürtüp ates cikarirdi valla ama sen cok asil olduğun icin yapmazsin biliyorum
Ne bilem çiçeğim salladımHamgi üniversite?
Adam aşırı haklı. Gelsin öpüjem.Canım ayıptır söylemesi ben çok düşkün değilim eski eşim çok düşkündü aramızdaki bir problem de buydu zaten yapmamak için başım ağrıyor diyordum sen hesap et
musakkak eski eşinle nasıl tanışmıştın?ünide mi yoksa görücü usulü mu. aşkımdan ölmüyordum öyle pek aşık değildim demiştin bir yazından neden o adamı seçtin evlilik için mesela.
bir de boşanırken neden kendini ve çocuğunu sağlama almadın?ev araba bankada para vs?
hadi o kadınla tanışmamış evlenmemiş olsaydı da neticede boşandınız,niye geleceğini düşünmedin kendini bu pozisyona soktun? yerin sağlam değil?
Hadi senin başın ağrıyordu ama yeni gelinin ne suçu var.İnsanların zevklerine göz dikiyorsunCanım ayıptır söylemesi ben çok düşkün değilim eski eşim çok düşkündü aramızdaki bir problem de buydu zaten yapmamak için başım ağrıyor diyordum sen hesap et
tatlım sen kandırıldın o zaman kaynana kayınpeder eski kocan evi oğlunun üstüne yapmamak için tiyatro çevirmişler sen istediğin kadar otur diye ama ev hiç bir zaman senin olmayacak ki.Eşim evlendiğimizde küçüktü 24 yaşındaydı biz tanıştık bir yıl flört ettik ortak arkadaşlarımız vardı onun arkadaşı benim arkadaşımla çıkıyordu biz öyle tanıştık biz flört edince ailesi de adını koymak istedi benim ailem de zaten sevgilim olduğunu öğrenince onlarda adını koymak istedi biz öyle 4. ayda nişanlandık birinci yılda evlendik ben eşimden 2 yaş büyüğüm ben 26yaşındaydım evlendiğimde
Biz boşanırken bu evde kalacağım konusunda anlaştık ve aydan aya bana bir para ödüyor evin faturaları eşimde aidat eşimde aslında çoğu zaman çocukla birlikte eli kolu dolu da geliyor hakkını yiyemem o konuda dolabı da dolduruyor her ay yüklü miktar etimizi tavumuzu alır biz bu şartlarda boşandık araba konusunda ben araba süremiyorum bizi her yere o götürüyordu o yüzden araba hiç istemedim ev konusundaysa bilmiyorum o konuya girmedik çünkü bu ev bizim evimizde zaten kayınvalidem istediğim kadar oturabileceğimi söyledi başka bir eve geçmek istemedim öyle bir aklıma gelmedi böyle bir şey bir tek çocuğun üstüne yaptır evi dedim oda babam ölmeden malına mı düşeyim dedi zaten oğlumun olacak benim olanlar dedi o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?