- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu verirsen senin o evde kalmana izin verirler mi zannediyorsun?Hakaret etmedim diye fake demişsinizde siz bilirsiniz ben çocuğu vereyimmi diye sormuştum neyine eğlencem konu eğlenceli değilki çocuğu verme amacımda onun babası olmasıydı sağolun
Çalışıyordum çıktım ben bebekten sonra işe dönmedim benimde kira gelirim var dükkanım var yine işe baslicam düşünüyorum hiç bidaha çalışmıcam demedim hiç işe başvurcam tekrar
Amin çok sağ olFake se zaten hayali karaktere hakaret edildigi icin umursamiyordur. Bos kalmis cani sikilmis biri olabilir. Allah anali babali buyutsun saglikla kucagina al insAllah bebegini.
Çocuğu verirsen senin o evde kalmana izin verirler mi zannediyorsun?
Tekrar deneyeyim şansımı dedim.146 sayfadır aynı yazıyı defalarca yazdık aşko kabul etmiyor işte.
Parmaklarına yazıkTekrar deneyeyim şansımı dedim.
musakkak abla ben senin yanındayımHakaret etmedim diye fake demişsinizde siz bilirsiniz ben çocuğu vereyimmi diye sormuştum neyine eğlencem konu eğlenceli değilki çocuğu verme amacımda onun babası olmasıydı sağolun
Hakaret etmemene gercekten sevindim konunuzda sinir eden yerler oldugu kadar eglenceli yerlerde oldu fake sen sagolHakaret etmedim diye fake demişsinizde siz bilirsiniz ben çocuğu vereyimmi diye sormuştum neyine eğlencem konu eğlenceli değilki çocuğu verme amacımda onun babası olmasıydı sağolun
Kapının önünü görmesi lazım. Bu gününün tadını çıkarsın.146 sayfadır aynı yazıyı defalarca yazdık aşko kabul etmiyor işte.
S.çam öyle hayata be, herif yok herif. Herifsiz olur mu? Bu libidoyu içime akıtamammusakkak abla ben senin yanındayım
sinirlerin alınmış, evi faturaları kocan ödüyor dolabı dolduruyor mis gibi hayat valla
Zaten istemiyormuş ki.Başı ağrıyormuş.Öyle yazmış.S.çam öyle hayata be, herif yok herif. Herifsiz olur mu? Bu libidoyu içime akıtamam
Bi gün ağrır iki gün ağrır.Zaten istemiyormuş ki.Başı ağrıyormuş.Öyle yazmış.
Yeni gelinin hiç başı ağrımıyordur muso be. Kudur agagshjagagsCanım ayıptır söylemesi ben çok düşkün değilim eski eşim çok düşkündü aramızdaki bir problem de buydu zaten yapmamak için başım ağrıyor diyordum sen hesap et
Kendi yazdı.İstemiyormuş.Adam düşkünmüş.Muso başım ağrıyor diye oyalamış adamı.Bi gün ağrır iki gün ağrır.
Benimkinin de ağrıyordu, yola gelmese boşucaktım.Kendi yazdı.İstemiyormuş.Adam düşkünmüş.Muso başım ağrıyor diye oyalamış adamı.
Herkes bizim gibi aşk kadını mı?Benimkinin de ağrıyordu, yola gelmese boşucaktım.
Ohh haftanın dört günü sabahlar olmasın.Yeni gelinin hiç başı ağrımıyordur muso be. Kudur agagshjagags