Pamuk anne sende annesin belliki ben çocuğumu seviyorum ama tek başıma yapmadım babasındada olması gerekirken bana atıldı kadınl hayatını yaşayacak bu adam revamıSiz cocugunuzu sevmediginiz aslinda o kadar belli oluyor ki. Esinizle baglantisi olmasa ve gelir kapisi olmasa siz asil bir yere atip gidersiniz..
Yeni zengin koca bulsa dakikasinda atarSiz cocugunuzu sevmediginiz aslinda o kadar belli oluyor ki. Esinizle baglantisi olmasa ve gelir kapisi olmasa siz asil bir yere atip gidersiniz..
Ay yırttın kendini bePamuk anne sende annesin belliki ben çocuğumu seviyorum ama tek başıma yapmadım babasındada olması gerekirken bana atıldı kadınl hayatını yaşayacak bu adam revamı
Musaka sitedeki havuza bir kere bile girmedin dimi kızEvet o ödüyor çocuğu başıma atıp hayatını yasamanın bedelidir belki bunlar birde benmi ödeyecektim aidatı sizde yani
Ben evlenmem daha çocuğum varYeni zengin koca bulsa dakikasinda atar
Girdim canım neden girmeyeyimMusaka sitedeki havuza bir kere bile girmedin dimi kızyemin edebilirim ama ıspatlayamam
demene gerek kalmadı kiCanım teşekkür ederim sen beni anlıyorsun o kadın rahat namusuna bisey demem tamam bilmiyorum ama eşimin tarafı biraz dikkatlidir bu konularda etek kısa elbise fotoğraf atmam hiç instgrama giyerimde çok kısa giymem diz üstü en fazla kadın mini giyiyormuş bisey diyemem namusuna ama
Burda bazen kedileri köpekleri için insanlar konu açıyor. Onlar senden daha çok evladı görüyor kedilerini köpeklerini. Çocuğa Bi DNA testi yaptır kız belki senden değildir.Evet o ödüyor çocuğu başıma atıp hayatını yasamanın bedelidir belki bunlar birde benmi ödeyecektim aidatı sizde yani
Ay hala atıldı diyo. O atıyosa sen de ona at ne edelimPamuk anne sende annesin belliki ben çocuğumu seviyorum ama tek başıma yapmadım babasındada olması gerekirken bana atıldı kadınl hayatını yaşayacak bu adam revamı
Çocuğu sürekli bi yere atıyor, çocuk gelince başına atılmış oluyor. Çocuk atılan bi şey onun için. Tenis topu gibi.
Bir de namusuna laf etseydin bari.Lütuf gibi söyleme bunu.Sanane eteğinden,elbisesinden.Kocası memnun ki evlenmiş.Canım teşekkür ederim sen beni anlıyorsun o kadın rahat namusuna bisey demem tamam bilmiyorum ama eşimin tarafı biraz dikkatlidir bu konularda etek kısa elbise fotoğraf atmam hiç instgrama giyerimde çok kısa giymem diz üstü en fazla kadın mini giyiyormuş bisey diyemem namusuna ama
Ayrılırsınız.Hep demiyorum bazen alışkanlık olmuş dikkat ediyorum eski eşim tabi boşandık ama çocuğumuz var biz tam ayrılmayız onunla
Yaşıyorsun bu hayatı. Hem kocan yok bekarsın herifin donunu çorabını yıkamıyon hem de kendine baktırıyonGirdim canım neden girmeyeyimpilatese de gidiyorum düzenli çocuğumla havuza da giriyorum
Aynen ya. Ben olsam çocuğum hakkında sinirle ağzımdan böyle Bi şey kaçsa Bi daha yüzüne bakamam çocukların utancımdan.Çocuğu sürekli bi yere atıyor, çocuk gelince başına atılmış oluyor. Çocuk atılan bi şey onun için. Tenis topu gibi.
Normal doğum yaptım gecenin bir yarısıBurda bazen kedileri köpekleri için insanlar konu açıyor. Onlar senden daha çok evladı görüyor kedilerini köpeklerini. Çocuğa Bi DNA testi yaptır kız belki senden değildir.
Pamuk anne sende annesin belliki ben çocuğumu seviyorum ama tek başıma yapmadım babasındada olması gerekirken bana atıldı kadınl hayatını yaşayacak bu adam revamı
Cennet gerçekten senin ayaklarının altında canım benim. Normal doğum yapmışsın köfte bile yapıyorsun çocuğuna hakkın ödenmez.Normal doğum yaptım gecenin bir yarısıbenim yani
Ne yapardınız mesela yeni eşeAnneyim Evet. Ama bosansam babalari ilgilenmese cocugumdan bahsetsem "basima atildi" demem asla. Esimden cok benim cocugum. Ben tasidim ben dogurdum. Aslanlar gibi de bakarim. Ayni sekilde eski esime yük olsun diye "tamamen vermem". Allah canimi alir da öyle alir ancak. Ikimizin arasinda baya fark var bu konuda.
Yeni es ile ilgili süreci de cok farkli yönetirdim
Kiz canin baska seylerde mi cekmiyor evlensen sende sabahlar olmasin gecesi yasasanBen evlenmem daha çocuğum var
Teşekkür ederim canım hiçbir annenin hakkı ödenmezCennet gerçekten senin ayaklarının altında canım benim. Normal doğum yapmışsın köfte bile yapıyorsun çocuğuna hakkın ödenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?