- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Şu an 35 yaşındasınız o zamanEşim evlendiğimizde küçüktü 24 yaşındaydı biz tanıştık bir yıl flört ettik ortak arkadaşlarımız vardı onun arkadaşı benim arkadaşımla çıkıyordu biz öyle tanıştık biz flört edince ailesi de adını koymak istedi benim ailem de zaten sevgilim olduğunu öğrenince onlarda adını koymak istedi biz öyle 4. ayda nişanlandık birinci yılda evlendik ben eşimden 2 yaş büyüğüm ben 26yaşındaydım evlendiğimde
Biz boşanırken bu evde kalacağım konusunda anlaştık ve aydan aya bana bir para ödüyor evin faturaları eşimde aidat eşimde aslında çoğu zaman çocukla birlikte eli kolu dolu da geliyor hakkını yiyemem o konuda dolabı da dolduruyor her ay yüklü miktar etimizi tavumuzu alır biz bu şartlarda boşandık araba konusunda ben araba süremiyorum bizi her yere o götürüyordu o yüzden araba hiç istemedim ev konusundaysa bilmiyorum o konuya girmedik çünkü bu ev bizim evimizde zaten kayınvalidem istediğim kadar oturabileceğimi söyledi başka bir eve geçmek istemedim öyle bir aklıma gelmedi böyle bir şey bir tek çocuğun üstüne yaptır evi dedim oda babam ölmeden malına mı düşeyim dedi zaten oğlumun olacak benim olanlar dedi o şekilde