Şu an 35 yaşındasınız o zamanEşim evlendiğimizde küçüktü 24 yaşındaydı biz tanıştık bir yıl flört ettik ortak arkadaşlarımız vardı onun arkadaşı benim arkadaşımla çıkıyordu biz öyle tanıştık biz flört edince ailesi de adını koymak istedi benim ailem de zaten sevgilim olduğunu öğrenince onlarda adını koymak istedi biz öyle 4. ayda nişanlandık birinci yılda evlendik ben eşimden 2 yaş büyüğüm ben 26yaşındaydım evlendiğimde
Biz boşanırken bu evde kalacağım konusunda anlaştık ve aydan aya bana bir para ödüyor evin faturaları eşimde aidat eşimde aslında çoğu zaman çocukla birlikte eli kolu dolu da geliyor hakkını yiyemem o konuda dolabı da dolduruyor her ay yüklü miktar etimizi tavumuzu alır biz bu şartlarda boşandık araba konusunda ben araba süremiyorum bizi her yere o götürüyordu o yüzden araba hiç istemedim ev konusundaysa bilmiyorum o konuya girmedik çünkü bu ev bizim evimizde zaten kayınvalidem istediğim kadar oturabileceğimi söyledi başka bir eve geçmek istemedim öyle bir aklıma gelmedi böyle bir şey bir tek çocuğun üstüne yaptır evi dedim oda babam ölmeden malına mı düşeyim dedi zaten oğlumun olacak benim olanlar dedi o şekilde
seninki ödenir ya kuruyemişçiden gidersek 2-3 leblebi yeterTeşekkür ederim canım hiçbir annenin hakkı ödenmez
Oh valla yan gel yat OsmanEşim evlendiğimizde küçüktü 24 yaşındaydı biz tanıştık bir yıl flört ettik ortak arkadaşlarımız vardı onun arkadaşı benim arkadaşımla çıkıyordu biz öyle tanıştık biz flört edince ailesi de adını koymak istedi benim ailem de zaten sevgilim olduğunu öğrenince onlarda adını koymak istedi biz öyle 4. ayda nişanlandık birinci yılda evlendik ben eşimden 2 yaş büyüğüm ben 26yaşındaydım evlendiğimde
Biz boşanırken bu evde kalacağım konusunda anlaştık ve aydan aya bana bir para ödüyor evin faturaları eşimde aidat eşimde aslında çoğu zaman çocukla birlikte eli kolu dolu da geliyor hakkını yiyemem o konuda dolabı da dolduruyor her ay yüklü miktar etimizi tavumuzu alır biz bu şartlarda boşandık araba konusunda ben araba süremiyorum bizi her yere o götürüyordu o yüzden araba hiç istemedim ev konusundaysa bilmiyorum o konuya girmedik çünkü bu ev bizim evimizde zaten kayınvalidem istediğim kadar oturabileceğimi söyledi başka bir eve geçmek istemedim öyle bir aklıma gelmedi böyle bir şey bir tek çocuğun üstüne yaptır evi dedim oda babam ölmeden malına mı düşeyim dedi zaten oğlumun olacak benim olanlar dedi o şekilde
Az daha zıplasın elindekinden de olacak yakında.Oh valla yan gel yat OsmanHiç mi utanmıyorsun kendi paranı kazanıp birseyler edinmek kendi alın terinle evladını doyurmak istemiyorsun.Boşandığın eşe ve ailesine sülük gibi yapışmak hiç zor gelmiyormu?Adam çocuğa bakmak zorunda ama seni beslemek zorunda değil.
Ahahaha sesli guldum yaseninki ödenir ya kuruyemişçiden gidersek 2-3 leblebi yeter
Çalışıyordum çıktım ben bebekten sonra işe dönmedim benimde kira gelirim var dükkanım var yine işe baslicam düşünüyorum hiç bidaha çalışmıcam demedim hiç işe başvurcam tekrartatlım sen kandırıldın o zaman kaynana kayınpeder eski kocan evi oğlunun üstüne yapmamak için tiyatro çevirmişler sen istediğin kadar otur diye ama ev hiç bir zaman senin olmayacak ki.
dede ölse bile ev miras yoluyla eski kocana geçecek yeni evliliğinden 1 çocuk mu yapar 3 çocuk mu ohooo senin oğluna bir sürü ortak çıkabilir.
evliyken sen çalışmadın mı ikiniz evlilik içerisinde neden ev almadınız ev var diye rahat davranmışsınız.
eşin oğluna nafaka ödüyor ok peki sana da ödüyor mu? ayrıyetten? boşanmayı nasıl kabul ettin sen?
yoksa uzattın mımusakkak
Aferin iste boyle ol hatta gec dukkanin basina patronice ol asagisi seni kurtarmaz.Çalışıyordum çıktım ben bebekten sonra işe dönmedim benimde kira gelirim var dükkanım var yine işe baslicam düşünüyorum hiç bidaha çalışmıcam demedim hiç işe başvurcam tekrar
Çocuğun masraflarını karışlayacak gayetOh valla yan gel yat OsmanHiç mi utanmıyorsun kendi paranı kazanıp birseyler edinmek kendi alın terinle evladını doyurmak istemiyorsun.Boşandığın eşe ve ailesine sülük gibi yapışmak hiç zor gelmiyormu?Adam çocuğa bakmak zorunda ama seni beslemek zorunda değil.
valla zevkle her sayfayı okuyodum kendi çocuğu için başıma atamazlar lafını kullandığından beri bi midem döndü. banlanmayacağımı bilsem neler derim de gerçeği duvara söylüyoruz kösele mübarekAhahaha sesli guldum ya
Git bi çalış bak iki insan yüzü gör, içi geçmiş ex kaynana ile kısır yiye yiye şirazen kaymış senin, bi sosyalleş bi hayatın olsun. Eski kocanın anası danası ile ömür geçmez.Çalışıyordum çıktım ben bebekten sonra işe dönmedim benimde kira gelirim var dükkanım var yine işe baslicam düşünüyorum hiç bidaha çalışmıcam demedim hiç işe başvurcam tekrar
Çocuk olmasa bile yeni eşin yüzde 50 evde hakkı oluyor olması lazım. Şimdiden gitti ev.tatlım sen kandırıldın o zaman kaynana kayınpeder eski kocan evi oğlunun üstüne yapmamak için tiyatro çevirmişler sen istediğin kadar otur diye ama ev hiç bir zaman senin olmayacak ki.
dede ölse bile ev miras yoluyla eski kocana geçecek yeni evliliğinden 1 çocuk mu yapar 3 çocuk mu ohooo senin oğluna bir sürü ortak çıkabilir.
evliyken sen çalışmadın mı ikiniz evlilik içerisinde neden ev almadınız ev var diye rahat davranmışsınız.
eşin oğluna nafaka ödüyor ok peki sana da ödüyor mu? ayrıyetten? boşanmayı nasıl kabul ettin sen?
yoksa uzattın mımusakkak
Bosuna banlatma kendini zaten degiscegi yok konu sahibinin eglenmene bak sonunda fake cikiyormus birdevalla zevkle her sayfayı okuyodum kendi çocuğu için başıma atamazlar lafını kullandığından beri bi midem döndü. banlanmayacağımı bilsem neler derim de gerçeği duvara söylüyoruz kösele mübarek
Ah canım ya o kaynananın desteğine de pek güvenme. Tek oğulları var o rest çekerse seni de sallamazlar.Çalışıyordum çıktım ben bebekten sonra işe dönmedim benimde kira gelirim var dükkanım var yine işe baslicam düşünüyorum hiç bidaha çalışmıcam demedim hiç işe başvurcam tekrar
Miras yoluyla geçen mala ortak olunmuyor diye biliyorum. Yeni eş ile ömrünün sonuna kadar evli kalırlarsa adam da ölürse belki çocuklarıyla ona kalacak tam emin değilimÇocuk olmasa bile yeni eşin yüzde 50 evde hakkı oluyor olması lazım. Şimdiden gitti ev.
o kadar isterim ki, hamileyim ve insan doğurmadan anne oluyomuş onu öğrendim inşallah fake çıkar ve inşallah çocuğu yoktur. fake geyik için olsa bile bu cümleleri kurmamalı insan. zaten söylediği çoğu şeyin yalan olduğu belli (havuzlu site, aidata kadar eski eşin ödemesi, kaynana tarafından sevilmek vs.) oldukça kültürsüz ve bu yaşa kadar kendini hiç geliştirmemiş biri. sen istesen fake böyle şeyler yazabilir misin? bence her türlü tedavi olması lazım. normal bi insan kendine bu kadar hakaret ettirip hala devam edemez.Bosuna banlatma kendini zaten degiscegi yok konu sahibinin eglenmene bak sonunda fake cikiyormus birde
eskiden öyleymiş ama ben de şu an belli bir yıl evli kalınca hak ediyor diye biliyorum hukukçu olsa da aydınlatsaMiras yoluyla geçen mala ortak olunmuyor diye biliyorum. Yeni eş ile ömrünün sonuna kadar evli kalırlarsa adam da ölürse belki çocuklarıyla ona kalacak tam emin değilim
Fake se zaten hayali karaktere hakaret edildigi icin umursamiyordur. Bos kalmis cani sikilmis biri olabilir. Allah anali babali buyutsun saglikla kucagina al insAllah bebegini.o kadar isterim ki, hamileyim ve insan doğurmadan anne oluyomuş onu öğrendim inşallah fake çıkar ve inşallah çocuğu yoktur. fake geyik için olsa bile bu cümleleri kurmamalı insan. zaten söylediği çoğu şeyin yalan olduğu belli (havuzlu site, aidata kadar eski eşin ödemesi, kaynana tarafından sevilmek vs.) oldukça kültürsüz ve bu yaşa kadar kendini hiç geliştirmemiş biri. sen istesen fake böyle şeyler yazabilir misin? bence her türlü tedavi olması lazım. normal bi insan kendine bu kadar hakaret ettirip hala devam edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?