-
- Konu Sahibi tinky winkyy
Yatarken eve sadece kendileri dönüyormuş diye anladım, çocuk yine babaannede. Yurt gibi bir şey çocuk için bu, nerde duydunuz ki bunu ben hiç görmedim çevremde bu kadarınıDireteceksiniz benim dediğim olacak diye babaannenin durumu nasıl size karşı aslında babaanne şuan anne vazifesi yapıyor o güzel yonlendirmeli çocuğu çalışan insanlardan duyuyorum babaanne ya da anneanneye çocuğu bırakan haftasonu eve alan çünkü yol mesafeleri uzak olduğu için sadece siz değilsiniz babaanneye çocuğu bırakan bu ayrıca kötü bir şey de değil ki sonuçta yatarken eve dönüyorsunuz çalışan çok insan var böyle yapan çevremde çok gördüm bu işte bir terslik var çocuk niye size düşman olsun aksine çok özlemesi lazım
yani kendi keyifleri bozulunca boşanmaya kalkıyorlar o zaman herşeyi ykabiliyorlar ama çocuk söz konusu olunca izin vermedi oluyor , çünkü babaanneye bırakıp keyif çatmak kolay geldi. töbe est sinirim geliyor,yahu biz 1 saat bıraksak bebeleri özlüyoruz,ne olursa olsun çocuk orda yatılı kalır da anne misafir gibi gdip gelir mi yaaa, ben de olsam nefret ederim.Bende babaannemle büyüdüm. Hala daha düşünürüm ben madem oraya alışıktım annem neden gelip benle kalmadi, beni nasil o kadar uzun sure birakabildi derim. Esiniz ordaysa sizinde gidip orda kalmaniz lazim
Asıl o zaman boşanacaktınız.dinlemediler beni çok karşı çıktım ama olmadı çok bastırıldım
Evet benim çevremde bırakan kaç aile gördüm gece yatana kadar duruyorlar gece eve dönüyorlar hatta bazıları babaanne şehir dışında yakın bir il haftasonu çocuğu almaya gidiyorlar 1 aile değil rahat 5 tane sayarım şuanYatarken eve sadece kendileri dönüyormuş diye anladım, çocuk yine babaannede. Yurt gibi bir şey çocuk için bu, nerde duydunuz ki bunu ben hiç görmedim çevremde bu kadarını
biz onca eziyeti boşa çektik demek atsaydık birinin üstüneAsıl o zaman boşanacaktınız.
Ne demek karşı çıktım bastırıldım. Daha güçlü karşı çıksaydınız o zaman? Bu ülkenin polisi de var, mahkemesi de var. Dünyayı yıkarım ya çocuğumu benden ayıracak insanın başına. Akşamları o bebe orda uyurken siz evinizde nasıl rahat uyudunuz? Deliricem şu an.
Çünkü babası öyle istedi kalsın orda nolcak deri ben hep karşı çıktım ama dinlemedi hep babaanne baktı annem bakmadı bebekliğinden beri orda
İlginç, benim eltimin bebeği de kayınvalideme düşkün, beraber uyuyorlar. Alıp gelsem aramaz annesini diyor aramıyor da cidden. Bana fazla geliyor bu kadarıEvet benim çevremde bırakan kaç aile gördüm gece yatana kadar duruyorlar gece eve dönüyorlar hatta bazıları babaanne şehir dışında yakın bir il haftasonu çocuğu almaya gidiyorlar 1 aile değil rahat 5 tane sayarım şuan
He tek suçlu anne yani
hiç sağlıklı değil.İlginç, benim eltimin bebeği de kayınvalideme düşkün, beraber uyuyorlar. Alıp gelsem aramaz annesini diyor aramıyor da cidden. Bana fazla geliyor bu kadarı
Ne demek dinlemediler sen nesin bostan korkuluğu mu. Kocanla ters düşmemek için çocuğunu kaybetmişsin.Başımdan savma değil gerçekten dinlemediler beni çok karşı çıktım ama olmadı çok bastırıldım bu konuda eşim hep kendi dediği olsun ister
Hayır çalışmakla da çok alakalı değil, buradaki çoğu kadın da çalışıyor, arkadaşlarımın çoğu çalışıyor ama eve geldiklerinde ayağımı uzatıp rahatıma bakayım diye çocuk bırakmıyor anneye ya da kayınvalideye. Ne bileyim bence çok üzücühiç sağlıklı değil.
uzmanlar anne ile bile belli bir yaştan sonra yatağı ayırın ,bağımlı olmasın dyrken bu kadarı nedir ,rahatınızı bozun da azıcık analık yapın diyeceksiniz bu tiplere.
İlginç, benim eltimin bebeği de kayınvalideme düşkün, beraber uyuyorlar. Alıp gelsem aramaz annesini diyor aramıyor da cidden. Bana fazla geliyor bu kadarı
İnsanlar çocuğu bırakacak güvenebilecekleri biri olarak görüp en yakınlarına bırakıyorlar ee haliyle bazılarının kendi evi ile babaanne evleri birbirine yakın olmayınca geceyi çocuk orada geçiriyor doğrudur değildir buna ben karar veremem anneyi suçlu bulmuyorum buradaTek suçlu anne değil bunu nasıl anladınız yazdıklarımdan şaşırdım. Babananne çocuğu doldurduğu için, baba da babaanneye bırakanlardan biri olduğu için suçlu. Konu sahibi istemedim diyor ama sonuç önemli çocuk bırakılmış neticede. Anne de gayet suçlu bu arada. Sizin aksinize başkasına çocuk bırakıp hafta sonu almayı normal bulmuyorum. Çocuk evinde uyur, evini bilir. Çocuğu babaanneye vermişler onun çocuğu olmuş resmen
3 çocuğum var,20 yıldır çalışma hayatındayım.Hayır çalışmakla da çok alakalı değil, buradaki çoğu kadın da çalışıyor, arkadaşlarımın çoğu çalışıyor ama eve geldiklerinde ayağımı uzatıp rahatıma bakayım diye çocuk bırakmıyor anneye ya da kayınvalideye. Ne bileyim bence çok üzücü
şartlar çocuğa göre ayarlanacakİnsanlar çocuğu bırakacak güvenebilecekleri biri olarak görüp en yakınlarına bırakıyorlar ee haliyle bazılarının kendi evi ile babaanne evleri birbirine yakın olmayınca geceyi çocuk orada geçiriyor doğrudur değildir buna ben karar veremem anneyi suçlu bulmuyorum burada
İnsanlar çocuğu bırakacak güvenebilecekleri biri olarak görüp en yakınlarına bırakıyorlar ee haliyle bazılarının kendi evi ile babaanne evleri birbirine yakın olmayınca geceyi çocuk orada geçiriyor doğrudur değildir buna ben karar veremem anneyi suçlu bulmuyorum burada