Çocuğum bana düşmanı gibi davranıyor

Üzgünüm ama hatayı başta yapmışsınız.Evladim ile ilgili önemli kararlarda benim fikrimi yok sayan adamı o an boşarim ,çünkü eninde sonunda zararı yine beni ya da evladımı bulur.Soz konusu evlatsa koca ,dış kapının mandalı olur . ..
İşin sonunda ayrılık noktasına gelmiş kocadan olmuş ve en kötüsü evladinizla oluşacak o güzel bağı kendi ellerinizle koparmişsiniz.Kendi hayatınız ile ilgili kararlar elin eline bırakılmaz evet yeri gelir koca el olur kv el olur ama evlat atılmaz......

Bende eşimden ayrıldım. Yazında büyük çoğunlukla baba ve babanne ile kaldılar. Ama benim çocuklarım büyük. Ben büyüttüm. Bana da çok düşkünler. Ayrıca çocuklarda en ufak bi değişiklik fark etsem yollamazdım. İlk ayrıldığımız zamanlar babaannesigile gittiklerinde anneniz sizi babanızdan ayırdı hayatınızı mahfetti falan demiş. Bide çocukları tembihlemiş annenize söylemeyin diye. Kapıdan girer girmez söylediler. Bende arayıp babasını ağzına ettim. Bidaha en ufak bir şey hissedersen asla çocukları göremezsiniz dedim. Şimdi kimse ağzını açamıyor. Zaten yaşları büyük herşeyi anlayabiliyorlar.

İşte bu yüzden herkes anne baba olmamalı. Ne demek 7aylıktan beri babannede kalmak ya sen doğurup çocuğu babanneye atmışsın zaten yıllardır şimdi kocanda oraya gidincemi sorun oldu? Şimdiye kadar aklın nerdeydi ?

Sinir oluyorum sizin gibi insanlara bakamayacaksanız yapmayın arkadaşım herkes salak zaten bi siz akıllısınız bi siz çalışıyorsunuz dimi ? Bakıcı tutsaydınız başka bir çözüm bulsaydınız babanne eve gelmek istemiyorsa yani zaten babanne kendi evinde kalıyorsa akşam gidip almalıydınız.

Bide yok eve gelsin diye kedi almışta mış mış sen kendi çocuğuna bakmıyorsun kediyemi bakacaktım bide.

O çocuk sana ne kadar kötü davranıyorsa hepsini haletmişsin. Yazık günah sizin gibi anne babalar yüzünden o çocuklarda ne travmalar oluyor.

Bende evin icinde saklanirdim, "panda yok deyin" derdim. Parka goturecegiz, yemek yiyecegiz diye kandirarak gotururlerdi. Bu konu benide derinden etkiledi
Aynısını çok yaptım, babaannemin ya da dedemin telefonu çaldığı zaman beni alacaklarını anlıyordum koşup saklanırdım. Bu yüzden bütün çocukluğum boyunca telefon sesinden nefret ettim

"Neden çocuklar sadece anneninmis gibi davranılıyor" başlığında beni linçleyenleri bu başlığa davet ediyorum.
Annelik yapamayacak kadınların başına kimse silah dayamıyor çocuk doğurması için.
Ben bu konuda sadece çocuk için üzülürüm. Sizin üzüntünüz kendi ihmalinizden kaynaklı.
Kızınızın babaanne ye "anne" demesinin de bir önemi yok çünkü hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamayacak bir çocuk.

Siz bu cocugu neden yaptiniz? Hamile kalmadan once bir gun ise donunce ne olacak saniyordunuz?

Simdi ahlanip vahlanmak icin gec, cocugunuz icin uzman destegi alip neler yapilmali bir bilenden ogrenmelisiniz.

Başımdan savma değil gerçekten dinlemediler beni çok karşı çıktım ama olmadı çok bastırıldım bu konuda eşim hep kendi dediği olsun ister

Gece bebekle uğraşmak kolay değil uyanır mama ister. Sabah erken kalkamayan kv bunları nasıl yaptı? Erken kalkmak daha kolay değil mi. 6da çocuğu alıp eve geçseniz kadın dinlenirdi.

Yani çocuğa bakmakta bu kadar zorlanılacaksa yapılmayabilir de . Çocukla anne baba arasında güvenli bağlanma nasıl kurulsun? İlla çocuk yapmak zorunda değil insanlar . Haftasonu çocuk almaya gidilir mi ya. İnsanlar işe gidip bakıcıya bırakıyor da bakıcıyı annesi sanır mı onu daha çok sever mi diye endişeleniyor . Şartlar bir çocuğa güzel bir aile ortamı sunmayacaksa çocuk yapmanın gereği yok bence .

Bu ben. Hemen hemen ayni seyleri yasamisoz. Babaannem degil anneydi benim icin. 12 sene once vefat etti. Hala ruyamda gorsem aglayarak uyanirim. Annemdi derim hep kendisi icin. Nur icinde yatsin.

Bu ben. Hemen hemen ayni seyleri yasamisoz. Babaannem degil anneydi benim icin. 12 sene once vefat etti. Hala ruyamda gorsem aglayarak uyanirim. Annemden derim hem kendisi icin. Nur icinde yatsin.
Benim için de aynı, annemdi. Kimse aksini iddia edemez.. bende 2017'de kaybettim. İkimizin de başı sağolsun, yattıkları yer nur olsun

Niye çocuğunuzun babaannede kalmasına izin verdiniz ki. Annesiz büyümüş çocuk.

Aynısını çok yaptım, babaannemin ya da dedemin telefonu çaldığı zaman beni alacaklarını anlıyordum koşup saklanırdım. Bu yüzden bütün çocukluğum boyunca telefon sesinden nefret ettim

Iste boyle bir konu bile travmayı tetikliyor. Kucukte degiliz, ben 29 yasindayim. Konu sahibi gorse keske yazdiklarimizi. Bir ömür peşinden geliyor yasadiklarin ve yasayamadiklarin

Iste boyle bir konu bile travmayı tetikliyor. Kucukte degiliz, ben 29 yasindayim. Konu sahibi gorse keske yazdiklarimizi. Bir ömür peşinden geliyor yasadiklarin ve yasayamadiklarin
Kesinlikle doğru, konuyu okuduğumdan beri kendime gelemedim resmen. 31 yaşındayım 5 yaşıma döndüm

Konu sahibini bir nebze anlıyorum çünkü eşi ve kayınvalidesi gibi tipler, çocuğu istedikleri zaman göndermediğinizde çocuğu bizden soğutuyor çocuğu annemden uzaklaştırıyor diye eş kavgasına maruz kalıyor. Biraz da sahipsizse kadın ve baskın bir eşse karşıdaki dünya dar olabiliyor. Konu sahibi de geleceği hesap edemeden günü kurtarmış sanırım. Çok üzgünüm

Yorumları okurken birçok çocuğun bunu yaşadığını görmek çok üzücü. İnsan bunu evladına nasıl yapar keşke herkes anne olamasa, Rabbim seçerek verse keşke

Çocuğu daha küçükken verip, misafir gibi gidip severseniz tabi ona anne der. Ne bekliyordunuz? Başkası baksın büyütsün sizde lafta anne olmayı mı ?

Ablacım, olmaz. Söz konusu çocuksa en kötü alır çocuğunu gidersin. Çocuğun varsa gözünü dahi kırpmazsın ne Kv alır, ne koca çocuğunu kimseye vermezsin. Geçende bir belgesel izledim, bir antilop yavrusuyla nehirden geçiyor, o sırada timsah geliyor. Antilopun hiçbir çaresi yok, silahı yok, dişi yok pençesi yok, yavrusu nehirden geçip kurtulsun diye oracıkta timsahın önüne atlıyor.... umarım anlatabilmişimdir, konu çocuğunsa gerekirse canını veriyorsun ama çocuğun için en iyisini yapıyorsun. Kaldı ki KV MV bomboş tipler, ver çocuğunu dediğinde tokadı patlatırdım ben olsam.

Yorumları okurken birçok çocuğun bunu yaşadığını görmek çok üzücü. İnsan bunu evladına nasıl yapar keşke herkes anne olamasa, Rabbim seçerek verse keşke
Ben bakıcı ilanlarında görmüştüm çocuğu komple bakıcıya bırakmak isteyenleri. Yazmışlar işte yazdan yaza alırız ya da hafta sonları bayramdan bayrama vs vs. Bırakıp yurt dışına çıkmak isteyeni. Bu Bi nebze iyi en azından babanesi. Çocuğu için fedakarlık yapamayacak, önce benim isteklerim ihtiyaçlarım hayatım diyenler çocuk yapmasın. Gerçekten herkes anne baba olmak zorunda değil kimsenin kafasına silah dayamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…