- 18 Eylül 2023
- 45
- -117
-
- Konu Sahibi tinky winkyy
Evet görmedi aile ortamı ama babası öle istedi kalsın dedi çok söz hakkım olmadı babanesidr sabaha kalkamam akşamdan bırakın dediİyide cocuk aile ortamı görmemis ki? Ne olursa olsun aksam sizinle gelip kalmalıydı…
İşte olmalıydı.. annesin sen o kadar karnında tasıdın biz yan odamızda bile uyurken acaba elimi katlandı acaba üstümü acıldı diye dört dönüyoruz nasıl icin elverdi anlamıyorum..Evet görmedi aile ortamı ama babası öle istedi kalsın dedi çok söz hakkım olmadı babanesidr sabaha kalkamam akşamdan bırakın dedi
Haftasonları da babaaannede kalıyor asla ama asla gelmiyor. Neler yaptım .. o istiyo diye kedi aldım ona rağmen değişmedi durum. Kaldı ki babaaannesi de kedi aldı şaka gibi .. ve daha da saçma olanı babası ‘çocuğu zorlama, nerede kalmak istiyorsa kalck’ diyorİlk olarak mutlaka bir çocuk psikoloğu ile görüşün, onun söylediği adımları uygulayarak çocuğunuzu evinize ve kendinize alıştırın. Bu anca pedagog desteği ile çözebilirsiniz. Haftasonları nerde kalıyor bu çocuk?
O kadar uzun bir zaman dayanacak gücüm yok gerçekten. Şuan ne yapabilirim ben çıldırmak üzereyimBen babaanne ve anneanneyle büyümüş bir çocuğum. İkisi aynı mahallede yan yana evlerdeydi zaten ama çoğunlukla babaanneyle kaldım. İkisine de çok düşkünüm ama babaannem başkadır.
Bir evlat annesini nasıl severse öyle sevdim onu. Ben 6 yaşındayken annem düzenini kurup beni kendi evine aldı, bundan önce de anneannemle yaşıyordu annemden ayrı değildim ama beni babaannemden alması benim için hala travmadır.
Günlerce o evde yemek yemedim, konuşmadım, annemden nefret ettim, zaten öyle bir bağım da yoktu onunla.
18 yaşıma girdiğim ilk gün aldım valizi yeniden babaanneme taşındım, o ölene kadar da onunla kaldım.
Yaşım büyüdükçe annemin ne kadar zor bir hayatı olduğunu, ne kadar mücadele ettiğini ve beni nasıl düşündüğünü anladım ve aramız gerçekten düzeldi ama tüm bunları anlamam için kazık kadar kadın olmam gerekti.
Çocuk kimle büyürse onu anne görüyor.