arkadaslar benım sormak ıstedıgım bı kac soru var konu acacaktım ama burdanda cevap veren olur dıye gerek duymadım
benım 4. sınıfa gıden kardesım var
ben onun yaz kampına gıtmesını ıstıyorum hem egitim hem tatıl hemde arkadas cevresı olur dıye bıraz pasif bı cocuk
1.Bu yasta cocugunu kampa gonderen varmı
2.Varsa eger neler yaşadılar 15 gun aıleden uzak kalabılrmı sıkıntı problem cıktı mı
3.fıyat acısından uygun yada MEB ın actıgı kamplar var mı ben baktım bı kac yere 1 500 fılan aslında cok degıl ama daha uygun bulabılrmıyım dıye dusunuyorum
sorularımı cevaplarsanız cok mutlu olurum
bu sene olmazsa bıle seneye gıtsın ıstıyorum 11 yasında olacak ıste bıraz kucuk mu az daha mı buyusun acaba dıye dusunuyorum cok kararsız kaldım
sonra bı yanımda yurtdısına bıle gonderen var cocugunu ne olacak kı dıyorum
dıyorumda dıyorum ıste dusunup duruyorum cevaplarınızı beklıyorum
Merhabalar, canım gitmesine gidebilirde en iyi siz bilirsiniz onun kapasitesini... yapabilecek çocuk var yapamayacak çocuk var. Aslında özgüveni artar iyi olur bence ama
dediğim gibi çocuğun durumunu bilmeli... Her çocuk aynı değil çünkü...
Hayırlısı olsun diyorum...
Yıl sonunda okula çağrılacaksınız.Ancak bu yıl okulların ayrılma ihtimali olduğu için kayıt yaptıracağınız okula kendiniz başvurmanız da gerekebilir.8 ders saati üzerinden 4 tane ders seçeceksiniz yanlarına yazdığım haftalık ders saatidir.Ben 4.sınıf öğretmeniyim başından beri aynı sınıfı okutuyorum.Çocuklarıma ,dersleri kendi yeteneklerine göre tavsiye edeceğim.Sayısalı seviyorsa zeka oyunları ve matematiği tercih edin.Türkçe yi seviyorsa yazarlık becerisi çok iyi bir ders.Yabancı dili de tavsiye ederim derse takviye oluyor.arkadaşlar 5.sınıfta ders seçilicekmiş o nasıl oluyo kaç ders seçilecek ve neye göre bilen varmı?
Yıl sonunda okula çağrılacaksınız.Ancak bu yıl okulların ayrılma ihtimali olduğu için kayıt yaptıracağınız okula kendiniz başvurmanız da gerekebilir.8 ders saati üzerinden 4 tane ders seçeceksiniz yanlarına yazdığım haftalık ders saatidir.Ben 4.sınıf öğretmeniyim başından beri aynı sınıfı okutuyorum.Çocuklarıma ,dersleri kendi yeteneklerine göre tavsiye edeceğim.Sayısalı seviyorsa zeka oyunları ve matematiği tercih edin.Türkçe yi seviyorsa yazarlık becerisi çok iyi bir ders.Yabancı dili de tavsiye ederim derse takviye oluyor.
Kuran-i Kerim
Hz. Muhammedin Hayatı 4
Temel Dini Bilgiler 2
Okuma Becerileri 1
Yazma ve yazarlık becerileri 4
iletişim ve sunum becerileri 1
yabancı dil 4
Matematik uygulamaları 4
bilim uygulamaları4
Bilişim teknolojileri ve yazılım 4
görsel sanatlar 4
Müzik 4
spor ve fiziki etkinlikler 4
drama 2
zeka oyunları 4
halk kültürü 1
medya okur yazarlığı 1
hukuk ve adalet 1
düşünme eğitimi 1
Evet sorduğunuz şeyi söylemeleri mümkün örneğin bu yıl bizim okulumzda bilgisayar sınıfı olmadığı için bilişim teknolojileri açılmadı.Ama öğretmeni yok demezler bir çok derse malesef idare etme şeklinde giriyorlar yani yetersiz kalındığı için bir dersin öğretmeni ilgisi olmayan diğer desleri idare edebiliyor.Ama ne kadar verim alınır muamma.Mutlaka araştırın.Ama 8 saat dersten başaka seçim hakkınız yok çocuğunuz seneye seçtiğininz dersler nedeniyle günde 7 saat kimi zaman günde 8 saat derse girecek.Bu yalnızca 5lere özel bir durum diğer sınıflar günde 6 saat ders görmeye devam edecek.Benim tavsiyem bir tane dinlenceği eğleneceği ders seçimi gerisi de ilgisine göre olmalı
yıl sonunda okula çağrılacaksınız.ancak bu yıl okulların ayrılma ihtimali olduğu için kayıt yaptıracağınız okula kendiniz başvurmanız da gerekebilir.8 ders saati üzerinden 4 tane ders seçeceksiniz yanlarına yazdığım haftalık ders saatidir.ben 4.sınıf öğretmeniyim başından beri aynı sınıfı okutuyorum.çocuklarıma ,dersleri kendi yeteneklerine göre tavsiye edeceğim.sayısalı seviyorsa zeka oyunları ve matematiği tercih edin.türkçe yi seviyorsa yazarlık becerisi çok iyi bir ders.yabancı dili de tavsiye ederim derse takviye oluyor.
Kuran-i kerim
hz. Muhammedin hayatı 4
temel dini bilgiler 2
okuma becerileri 1
yazma ve yazarlık becerileri 4
iletişim ve sunum becerileri 1
yabancı dil 4
matematik uygulamaları 4
bilim uygulamaları4
bilişim teknolojileri ve yazılım 4
görsel sanatlar 4
müzik 4
spor ve fiziki etkinlikler 4
drama 2
zeka oyunları 4
halk kültürü 1
medya okur yazarlığı 1
hukuk ve adalet 1
düşünme eğitimi 1
kızlar tatilde misinizkuzularınız ders yapıyormu?yaz okuluna gönderenler memnun mu?
okulumuz ortaöğretim oldu, başka okullu olduk
sizde durumlar nasıl
Günaydın..ben de bu kızlar nerelerde diyordum..Benim oğlan da dersleri boşladı iyice. Eşimin memlekettindeydi 1,5 aydır..koca kitap bitirmesi için bekliyor ama hiç umrunda değil :) Ben de başında olmadığım için kafasına göre takılıyor..Bu arada bu yeni sistem kafama çok kurcalıyor..düz liseleri de kaldırmışlar, anadolu lisesini kazanamayanları meslek liselerine yönlendiriyorlar..sınav sistemi iyice karıştı zaten..dersanelerde kapanacak diyorlar..ben dersaneye falan göndermeyi düşünmüyordum ama yeni sistemde çocuğun mutlaka anadolu lisesini kazanması gerek..ortaokulda çocuklara ne vericekler, destek almadan devlet ortaokulunda ne kadar başarılı olacaklar da anadolu lisesini kazanacaklar..sorular, sorular kafamda dönüp duruyor..bir tek benmiyim kayayı yiyen..