İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

İlk 3 seneye göre evet daha zor, daha fazla çalışmaları gerekiyor.

Fen ve Teknoloji oğlumun en sevdiği ders o kadar zor değil.

hımm anlıyorum.ben korkmaya başladım birçok ders eklenicek..din dersi oluyormuş dua ezberlemeleri gerekicek diye duydum,şimdiden birkaç dua ezberletiyim diyorum,acaba seneye hangi duaları ezberliycekler?

hımm anlıyorum.ben korkmaya başladım birçok ders eklenicek..din dersi oluyormuş dua ezberlemeleri gerekicek diye duydum,şimdiden birkaç dua ezberletiyim diyorum,acaba seneye hangi duaları ezberliycekler?
Korkmanıza hiç gerek yok. Evet din dersinde dua ezberliyorlar ama hepsini bir anda değil ki.Hem de hepimizin bildiği dualar bunlar şimdiden çocuğunuzu çok zorlamayın.

Slm arkadaşlar.
Ben de 4.sınıfa giden bir çocuğun annesiyim.Performans ödevi hazırlamaya çalışırken aklıma bu site geldi.
Bizden daha önce bu ödevi hazırlayan arkadaşlarımdan 10 * 10 kare ya da çengel matematik bulmacası konusunda yardım rica ediyorum.
Umarım içinizde yardım edebilecek arkadaşlar vardır...

Kızçem, dün karma sınav oldu okulda. Okuldaki tüm 4.sınıflar katıldı. Merakla bekliyorum sonucu.:KK55:

HaNimlar ben istanbulda oturuyorum ve etüd ögretmeniyim ilkokul ögrencilerine her dersten takviye yapiyorum ingilizce din dersi dahil :KK66: 4. Sinif en temel ve zor senedir ögrenci tamamen dolmazsa bu senede bunu üniversitede bile sorun olarak yasiycaktir bu seneki ögreniler konular her yil ayni uzerine eklenerek artiyor o yuzdem yardim almak şart.. Sabrinizi tüketmeyin ben size yardimci olurum iletisime gecebiliriz xxxxxxxxxxxxxxx sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
size bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim:KK19:
4.sınıf dersane için çokmu erken olur:KK45:aranızda çocuğunu dersaneye gönderenler varsa memnunmusunuz acaba çocuğununuz sıkılıyormu derslerden hem dersanene hem okul nasıl gidiyor birarada çok kararsızım:KK25:eğer dersaneye giderse diğer yapyıtığı sosyal aktiviteleri yapamıycak mesela keman kursuna yazıldı çok istiyordu:KK52:buz patenine gidiyordu arda sırada şimdi dersaneye yazılırsa hiçbirini yapamıycak napacağıma karar veremedim :26:
şunuda ekliyim iyi bir dersaneyi burslu kazandı sınavda onuncu oldu o yüzden çok cüzi bir miktar ödeyeceğiz bu fırsatıda kaçırmak istemiyorum açıkcası yoksa ben 6. sınıfta gitmesinden yanaydım:44:
bu arada kendiside çok kararsız:26:

size bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim:KK19:
4.sınıf dersane için çokmu erken olur:KK45:aranızda çocuğunu dersaneye gönderenler varsa memnunmusunuz acaba çocuğununuz sıkılıyormu derslerden hem dersanene hem okul nasıl gidiyor birarada çok kararsızım:KK25:eğer dersaneye giderse diğer yapyıtığı sosyal aktiviteleri yapamıycak mesela keman kursuna yazıldı çok istiyordu:KK52:buz patenine gidiyordu arda sırada şimdi dersaneye yazılırsa hiçbirini yapamıycak napacağıma karar veremedim :26:
şunuda ekliyim iyi bir dersaneyi burslu kazandı sınavda onuncu oldu o yüzden çok cüzi bir miktar ödeyeceğiz bu fırsatıda kaçırmak istemiyorum açıkcası yoksa ben 6. sınıfta gitmesinden yanaydım:44:
bu arada kendiside çok kararsız:26:

valla ben acele etme derim çocuğun bu sene ilkokuldan mezun bile olabilir mecliste görüşülen yasaya göreye, sbs de kalkacak deniyor, sistem değişince müfredatta değişirse muhtemelen sınav sistemide değişecek

Bogazici Universitesi ve Anadolu Lisesi mezunu deneyimli hocadan ilköğretim öğrencilerine uygun fiyata etüd öğretmenliği:
- Çocuğunuza ders çalışma alışkanlığının kazandırılması
- Ödev ve sınavlarında destek ve motivasyon sağlanması konularında deneyimliyim.
- Eğitim hayatımla ilgili kendi deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak isterim

Istanbul - Kadıköy veya Beşiktaş civarı
xxxxxxxx

arkadaslar benım sormak ıstedıgım bı kac soru var konu acacaktım ama burdanda cevap veren olur dıye gerek duymadım
benım 4. sınıfa gıden kardesım var
ben onun yaz kampına gıtmesını ıstıyorum hem egitim hem tatıl hemde arkadas cevresı olur dıye bıraz pasif bı cocuk
1.Bu yasta cocugunu kampa gonderen varmı
2.Varsa eger neler yaşadılar 15 gun aıleden uzak kalabılrmı sıkıntı problem cıktı mı
3.fıyat acısından uygun yada MEB ın actıgı kamplar var mı ben baktım bı kac yere 1 500 fılan aslında cok degıl ama daha uygun bulabılrmıyım dıye dusunuyorum
sorularımı cevaplarsanız cok mutlu olurum
bu sene olmazsa bıle seneye gıtsın ıstıyorum 11 yasında olacak ıste bıraz kucuk mu az daha mı buyusun acaba dıye dusunuyorum cok kararsız kaldım
sonra bı yanımda yurtdısına bıle gonderen var cocugunu ne olacak kı dıyorum
dıyorumda dıyorum ıste dusunup duruyorum cevaplarınızı beklıyorum

4+4+4 ihalesi çocuğu okula yeni başlayacaklarla 4. Sınıf öğrencilerine kaldı. Okullar ayrılıyor. Kafalar karışık. Ne olacak bakalım. Bekleyip görcez

hangi okul ne olmuş, görebileceğimiz bi site olsa güzel olurdu

google'a kurum listesi mebbis yazın.Ekrana çıkan listeden uygun il ve ilçeyi seçerek okulunuzun eğitime nasıl devam edeceğini öğrenebiliirsiniz.Ben de bu yıl 4.sınıfı okutacağım.Çocuklarımla 1.sınıftan beri beraberiz.Seneye mezun edecekken erkenden ayrılmak zor gelecek

AKADASLAR MERHABA..tüm ilköğretim öğrencilerine temel derslerden özel ders vermekteyim.Özel bir kolejde öğretmenlik yapmaktayım.Takip ettiğim öğrencilere eğitim koçluğu da sunmaktayım.Öğrencilerim güzel yerlere geldiler.Ders aldırmak isteyen veliler için , İstanbul Anadolu yakasında oturan öğrencilere destek verebilirim.

Merhabalar, Buca'da evka1 lerde bir ilköğretim okulunda matematik öğretmeniyim. Üniversiteye başladığım yıldan 2008 den beri özel ders vererek bu yola baş koydum.. İzmir'de okuyan genç sayısı ve emekli öğretmen sayısı hayli fazla.
İlanlarda 10 tl'ye özel ders verenlerde görüyorum. Ne kadar faydalı bilemeyeceğim.
Matematik ve fen teknoloji derslerinde çocuklara yardım ediyorum.
Daha önce KSK Alaybey'de ikamet ediyordum.
Haftanın 2 günü günde 1.5-2 saat öğrencinin performansına bağlı olarak değişen süreyle aylık 180 TL'ye ders veriyorum.
Daha önce çalıştığım ve halen çalışmakta olduğum velilerimi, etüd merkezini özel mesaj ile ilgili kişilere referans olarak verebilirim.

X