oğlum 4.sınıfa başlayacak.inanın bu sınıf beni korkutuyor.çevremde 4.sınıf çok zor diyorlar .gerçi oğlumun dersleri iyi ama yine de 4.sınıf gözümü korkutuyor.çocuğu 5.sınıfa gidenler bilgi verirse sevinirim.gerçekten 4. sınıf zor mu?
herkese merhaba.bende 4.sınıf öğretmeniyim.hepinizi çok iyi anlıyorum.inanın 4.sınıftan ben bile korkuyorum. açıkçası çalışılınca herseyin üstesinden geliniyor.zorluğu çocuklar görmedikleri farklı derslerle karşılaşacaklar.FARKLI ÖĞRETMENLER GELECEK.HERGÜN YAPILAN TEKRARLA İNANIN BASARILI OLACAKLARDIR.
herkese merhaba.bende 4.sınıf öğretmeniyim.hepinizi çok iyi anlıyorum.inanın 4.sınıftan ben bile korkuyorum. açıkçası çalışılınca herseyin üstesinden geliniyor.zorluğu çocuklar görmedikleri farklı derslerle karşılaşacaklar.FARKLI ÖĞRETMENLER GELECEK.HERGÜN YAPILAN TEKRARLA İNANIN BASARILI OLACAKLARDIR.
oğluma öğretmeni hamur ve telle iskelet yapacaksınız demiş.sizin ödevler başladı mı?neler yapıyorsunuz?ayrıca hamurdan iskelet yapımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
4.sınıf öğretmenini görmek beni çok sevindirdi.size soracağım çok şey olacak.
oğluma öğretmeni hamur ve telle iskelet yapacaksınız demiş.sizin ödevler başladı mı?neler yapıyorsunuz?ayrıca hamurdan iskelet yapımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?