İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

5,30 5,45 gıbı eve gelıyorum ben planım ufaklıgı yedırıp onun ısını halledıp, bızım sofrayı hazırlayıp buyugunu okuldan almaya gıtmek. Esımde bazen 7 de cıkıyor bazen 7.30 bazende 4 . Benden once geldıgınde ona kıtleyecegım durumu ama 7.30 da cktıgında ozellıkle yemege beklemeycegız bende oglanla yerım 8 gıbı derslere baslamak nıyetındeyız

Abla büyük canım.. 22 yaşında.Üniversite son sınıf..Kimya Mühendisliği okuyor..
Oda seneye master yapmak sitiyor yurt dışında.. Hedefler idealler çok.. Bakalım herşeyin hayırlısı..
aslıdna çocukalra biraz sorumluluk yüklenmeli..benim annemde çalışırdı..
biz 3 kardeş başımızı çaresin bakardık.. alışmaya alıştırmaya bağlı bazı şeylerde..

bizimkiler arası da 12 yaş.Çalışana anne zor.. çalışan anne çocuğu olmak çok zor..
aslında iyi yapmışsın canım.. bende isterdim evime yakın okul.. her daim yanına gitmek kolay olurdu..
vereceğim okulda semtimize çok uzak değil ama yinede vesaitle gidiliyor..Of ilkokul iyiydi..keşke büyümeseler ya..dertler sıkıntılarda bir o kadar büyüyor onlarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…