İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

gözün aydın ilk güzel notlar sizden darısı bize.burada 4.sınıf için sbs yok dedim.ertesi gün güvender dersanelerinin sbs olacakmış broşür geldi..bugün 15.30 da.bakalım bizimkiler ne yapacak.

gözün aydın ilk güzel notlar sizden darısı bize.burada 4.sınıf için sbs yok dedim.ertesi gün güvender dersanelerinin sbs olacakmış broşür geldi..bugün 15.30 da.bakalım bizimkiler ne yapacak.

Darısı başınıza,hadi bakalım..

kültür dersanesi ve analiz sınavlarına girdi oğlum.ama berbattı sonuçlar.şimdiye kadar deneme sınavlarından aldığımız en kötü sonuçlardı.yaptığı yanlışları evde doğrusunu yaptı.2. dönemede çok iyi başladığımız söylenemez.1.dönem matematiğimiz 95-100 aralığındayken bu dönem ilk yazılan 76 aldı.ingilizceden ders aldırıyorum ilk yazılıdan 66 aldı.bilmiyorum çocukların genelinde bu dönem böyle bir gerileme,gevşeme mi oluyor yoksa sadece benim oğluma özgü bir durum mu anlam veremedim.ama çok üzülüyorum.

merhaba arkadaşlar
benim oğlumda 4.sınıf ve gerçekten başarılı sınav notları çok çok iyi amaaaa ödev yaptırmak ders çalıştırmak hem ona hem bana işkence .Yarım saat bir saatte yapılacak ödevler saatlerce sürüyor zamana yayıyor başka şeylerle oyalanıyor. Benim zorumla yapılıyor ödevler.Güzellikle konuşuyorum başında oturuyorum yardımcı olmak için.Arada deliriyorum bas bas bağırıyorum.Sabır kalmıyor bazen.Oğlumda mutsuz oluyor bende .ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Son düzenleme:

arkadaşım benim oğlumunda notları düştü.havalarda çok ısınmadı ama oğlum gevşedi.havalar ısınınca ne olur bilmiyorum.performans ödevlerimizi bitirtdik.2. yazılılarda bitti.haftayada proje ödevi gidecek.sizler performansları verdiniz mi

biz geçen dönem tüm derslerden performans yapmıştık.bu dönem sadece sosyalden performans yaptık.matematikten de proje yaptık,teslim ettik.bakalım bundan sonra çıkar mı bilemiyorum.

evet sonuna geldik sayılır, bitsin artık bende bittim.haftaya fen,sosyal ve ingilizce yazılılarıyla bitiyor.1. ve 2. yazılı notları biraz düşüktü.şimdiye kadar olan yazılı notları da güzel 90-97 aralığında.koca dönem ömrümü yedi, son yazılılarda şaha kalktıdiyorum annecim, arap atları gibi sonradan açıldın :112: Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.

kızlar hepinize bir sorum var geldk senenin sonuna ilk dönem böle bi sorunum olmadı için hesapladık bile tüm dersleri 90 ın üstünde bir tek ingilizce 80 di . Takdir aldı
bu dönem ise işler degişti ben ilgilenemedim saglık sorunlarım oldu falan notlar düştü tabi

sorum şu takdir hesaplaması nasıl oluyo bilen varmı
benim bildigim mesela türkçe haftada 6 saat aldıgı notu 6 ile çarpılıyo diger bütün dersler haftalık ders saatine göre çarpılıyo toplamı ise 26 saat haftalık ders saatine bölünüyo ve çıkan sonuç 85 in üstündeyse taktir alınıyo

hmm bölemi oluyo dogrumu biliyorum nolur acil cvp eger böyleyse 85,468 ile taktir alıyoda
ayy ne zormuş anne olması :26:

Son düzenleme:
hayırlısı ile 4.sınıfı bitirdik arkadaşlar...
seneye 5.sınıf ondan sonra bazılarımızın ortaöğrenim icin okul arayışları..
karne üzerindeki ortalamamız 98.60 geldi..
Seneye dershane sınavlarını takip etmek gerekecek...

benim oğlumda bu sene 4. sınıfa geçti.Çevremizden zor diyorlar ama dersleri çok iyi.Çalısmaya devam ederse bu sene de başarılı olacağına inanıyorum.

Oğlum bu sene 4.sınıfa gidicek ve bizi ne bekliyor hiç bilmiyoruz ama sanıyorum bol bol ders çalışıcaz işten ve bebeğimden vakit kalırsa

Merhabalar,
Kızım bu sene 4.sınıfta.
Bu sene en büyük korkum branş öğretmenlerinin bazı derslere girecek olması (fen, matematik, din kültürü vs gibi)
Sınıf öğretmenimiz çocukların nazını çekiyordu da, branş öğretmenler sınıf öğretmenleri kadar toleranslı olabilecek mi bilmiyorum.

Sizde de aynı sistem uygulanıyor mu? Ya da bu sistemi yaşayan ve 4.sınıfı sorunsuz atlatan yakınlarınız var mı?

arkadaslar cocugunuzun dersıne kım gırıyor bılıyormusunuz ..

ogretmen zannettiğiniz kişi gerçekten ögretmen mi

gözümüzden sakındıgımız yavrularımızı kımlere emanet ediyoruz

turkıyede cok acı bır ucretlı ogretmen gercegı var kı bu kanatlı hayvan yetıstrıcılıgı mezunundan tutun da et ve sut urunlerı mezununa kadar ogretmenlıkle uzaktan yakında alakası olmayan ınsanların cocuklarımzn dersıne gırmesıne olanak saglıyor..

bransında dersıne gıren ucretlı ogretmenler yok mu ?ama ucretlı ogretmenlık yapmak ıcın herhangı bır sozlesme ımzalanmadıgı ıcın ogretmen donem ortasında ben kpss ye hazırlancm deyıp elını kolunu sallayarak ısı bırakabılıyor

dıyelım kı ogretmenımız dersıne sene sonuna kadar devam ettı unıverste mezunu bir çok hayalle mezun olan ogretmen 500lıra cıvarı bır maasla(tatılde yatmaz)kafasında gelecegı ıle ılgılı sorunlarla ve dusunmesı gereken kpss belasıyla ne kadar faydalı olabılır ogrencılerıne

cocugunuzun egıtımıne sahıp cıkın sonra ısletme mezunu matematık ogretmenı ıle benım cocugum neden matematık yapamıyor dıye dusunur durusnz

Benim büyük oğlumda bu sene dörde gidiyor..İnşallah şimdiye kadar başarılı olduğu gibi başarılı olur..

Benim kızımda bu sene 4.sınıf oldu.. Başarılı bir çocuk, derslerin zorlugundan korkumuz yok ta bizimde derdimiz başka. Kızım okula başladı başlayalı her gelen öğretmen hamile kaldı doğum iznine çıktı. En son eski öğretmeni geldi, şimdi o da gitti. Sebep mi.... Eşi tayin olmuş, bizim öğretmene de yaz tatilinde tayin verilmemiş. Eşinin tayin oldugu yer istanbul anadolu yakası.... Neticede bu sınıfa da başladık bu öğretmenimizle... Sevinmiştik... Geçtiğimiz çarşamba günü bırakmış o da haliyle karşıdan gelip gitmek zor oluyormuş, e tabi bebekte var... Haklı evet ama keşke daha önce halledilseydi bu durum. Çarşamba gününden beri çocukların öğretmeni yok. Diğer sınıflara paylaştırılmış çocuklar. Biz velilerde ders kaçırmasınlar diye gönderiyoruz tabi çocukları okula... Paylaştırıldıkları sınıftaki öğretmen de bir sürü laf ediyormuş çocuklara ben sizinlemi uğraşacagım, kendi sınıfım bana yetiyor zaten, siz nerden çıktınız, nasıl anne babanız var, öğretmeniniz yok neden gönderiyorlar sizi okula diye vs... Okul müdüremize söyledim hemen tabi.. Bugün 2. kere gelip doğum yapıp giden öğretmen gelmiş yeniden... Ne olacak bakalım durumlar...

gerçekten çok kötü olmuş bu...
peki milli eğitime falan şikayet etseniz?
yani bunun bir çözümü olmalı değil mi?
bizimkiler haftaya ilk sınavlarını bile olacaklar...
geçen her gün kaybedilen zaman demek.
üstelik 4.sınıf zor...

Kötü olmazmı... Evet İlçe MEB i aradım. Sağolsunlar çok ilgilendiler... Dün eski hamile olup doğum yapan öğretmenden diğeri geldi. Ama işin kötüsü bu öğretmen kadrolu değil. Açıkça söylüyor şube müdürü... Öğretmen sıkıntısı var ve kadrolu öğretmen yok diyor Nasıl olmaz bir bilsem. Dünya kadar öğretmen atama bekliyor. Bir sürü prosüdür öne sürüyorlar işte. Bakalım bu ne kadar duracak. Çocugumun şansı benimde. Allahtan çok başarılı bir çocuk. 4. sınıfta görmediği konuları bile kitap alıyorum ona kendisi çalışıyor. Çok şükür. Bugün özel bir dershanenin sınavı vardı ona girdi kızım. Çok iyi geçti diyor ama bakalım heyecan felan yaptı mı. Pazartesi açıklanacak sonuçlar. Hayırlısı olur inş. Çocuklarımıza herşeyin en güzelini versin inş Allahım. Kalın sağlıcakla...

arkadaşlar 4.sınıf zor mu? seneye bizde 4.sınıf olacağız?çocuklar en çok hangi derste zorlanıyor? fen dersi zormu mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…