tebrik ederim tüm yavruları maşallah hepsine..
hadi gözümüz aydın performans ödevleri kaldırılıyormuş:))
ay canım ben sizin başlıktan değilim ama önümüzdeki yıllar için endişeleniyodum doğrusu, nerden duydun:26::26:
henüz performans ödevi yapmadık, ama sizin başlığı takip ettiğim kadarıyla iyi olmuş herhalde
2.dönem 1 yazılılarımız basladı..Bugun sosyal üretim tüketim calıştık.. fenden de hareket kuvvet calıştık..
2.dönem sadece 1 dersten proje ödevi yapacağız diye düşünürken, yine bütün derslerden performans ödevleri yapacakmısız ve öretmen ödevleri dağıtmaya baslamıs bile
arkadaşım daha bizim yazılılarsan haber yok.sana kolay gelsin.proje ödevimizi 2 dersten almış oğlum.ilk dönem bitmeden verilmişti.öğretmenimize performans ödevleri kalkacakmış dedim.bilgisi yoktu.oda keşke kalksa diyor.çünkü veliler yapıyor o ödevleri dedi.
oldu olacak tekrar alsınlar bizi okula :))
Ne yalan söyleyeyim,o kadar da ilgilenmiyorum,kendisi halletmeyi öğrensin,sorumluluk alsın diye,şükür o da beni hiç üzmüyor.Hergün sorarım neler yaptınız diye,anlatır,onun dışında farkettirmeden defter ve ödev kontrolü yaparım,bir de preformans ödevlerinde yardım ederim.Takılırsa sorar,yol gösteririm.Dersleri de çok iyi,eh artık tecrübe sahibiyiz..
Ne yalan söyleyeyim,o kadar da ilgilenmiyorum,kendisi halletmeyi öğrensin,sorumluluk alsın diye,şükür o da beni hiç üzmüyor.Hergün sorarım neler yaptınız diye,anlatır,onun dışında farkettirmeden defter ve ödev kontrolü yaparım,bir de preformans ödevlerinde yardım ederim.Takılırsa sorar,yol gösteririm.Dersleri de çok iyi,eh artık tecrübe sahibiyiz..
arkadaşım oğlumda derslerini falan kendi yapar ama ben konu tekrarı yaptırırım.test çözmesi için onu uyarırım.ertesi gününün konusu hiç olmazsa 1 kere okuttururum.senin oğlun seniçok üzmüyormuş.ben konu tekrarı ve ertesi günün konusunu okumadı mı huzur bulamıyorum.birde oğlum tek çocuk.ürekli o yüzden ilgilenirim.
burada dersane 5.sınıflara sbs yapıyor.4.sınıflara yok yani.yeni üye olan arkadaşım aramıza hoşgeldin.inşallah güzel paylaşımlarda buluşuruz.
bu hafta 1.yazılıları olduk.din ve ingilizce hariç.sizin yazılıar başladı mı.haftaya ingilizceden yazılımız var.