İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

4. yılımızın ilk yarısını takdirname ile kapatmış bulunuyoruz.İnşaallah hep böyle devam eder..

tebrik ederim tüm yavruları maşallah hepsine..
hadi gözümüz aydın performans ödevleri kaldırılıyormuş:))

tebrik ederim tüm yavruları maşallah hepsine..
hadi gözümüz aydın performans ödevleri kaldırılıyormuş:))

ay canım ben sizin başlıktan değilim ama önümüzdeki yıllar için endişeleniyodum doğrusu, nerden duydun:26::26:

hepsine maşallah bizde taktirimizi aldık
performans ödevleri kaldırılıyormuçok sevindim

henüz performans ödevi yapmadık, ama sizin başlığı takip ettiğim kadarıyla iyi olmuş herhalde

yapmadığınız iyi olmuş...kabussssss gibi çünkü..hele bir de sınav dönemine geldiyse vay halimize..bir de bizim öğretmen pc çıktısı da istemiyor..çocuk elinde yazıyor o kadar yazıyı ödev mi yazsın sınava mı hazırlarsın ek test falan mı çözsün iyi oldu kaldırıldığı..şubat tatilinde versinler yapsın çocuklar..

2.dönem 1 yazılılarımız basladı..Bugun sosyal üretim tüketim calıştık.. fenden de hareket kuvvet calıştık..

2.dönem sadece 1 dersten proje ödevi yapacağız diye düşünürken, yine bütün derslerden performans ödevleri yapacakmısız ve öretmen ödevleri dağıtmaya baslamıs bile

arkadaşım daha bizim yazılılarsan haber yok.sana kolay gelsin.proje ödevimizi 2 dersten almış oğlum.ilk dönem bitmeden verilmişti.öğretmenimize performans ödevleri kalkacakmış dedim.bilgisi yoktu.oda keşke kalksa diyor.çünkü veliler yapıyor o ödevleri dedi.

oldu olacak tekrar alsınlar bizi okula :))

oldu olacak tekrar alsınlar bizi okula :))

zaten çocuklarımız sayesinde okula tekrar başladık.bazen oğluma yazılılara senin yerine ben girsem.çok strese giriyorum diyorum.o da ne güzel olur diyor.çünkü onunla tüm dersleri konuları öğreniyorum, ezberliyorum.

Ne yalan söyleyeyim,o kadar da ilgilenmiyorum,kendisi halletmeyi öğrensin,sorumluluk alsın diye,şükür o da beni hiç üzmüyor.Hergün sorarım neler yaptınız diye,anlatır,onun dışında farkettirmeden defter ve ödev kontrolü yaparım,bir de preformans ödevlerinde yardım ederim.Takılırsa sorar,yol gösteririm.Dersleri de çok iyi,eh artık tecrübe sahibiyiz..

arkadaşımoğlumda derslerini falan yaparama ben konu tekrarı yaptırırım.test çözmesi için onu uyarırım.ertesi gününün konusu hiç olmazsa 1 kere okuttururum.senin oğlun seniçok üzmüyormuş.ben konu tekrarı ve ertesi günün konusunu okumadı mı huzur bulamıyorum.birde oğlum tek çocuk.ürekli o yüzden ilgilenirim.

arkadaşım oğlumda derslerini falan kendi yapar ama ben konu tekrarı yaptırırım.test çözmesi için onu uyarırım.ertesi gününün konusu hiç olmazsa 1 kere okuttururum.senin oğlun seniçok üzmüyormuş.ben konu tekrarı ve ertesi günün konusunu okumadı mı huzur bulamıyorum.birde oğlum tek çocuk.ürekli o yüzden ilgilenirim.

Eh,ilk ve tek çocuğun normaldir.Ben her durumda insanın kendini de çocuğunu da fazla üzmemesi gerektiğini düşünüyorum,yazık.Ama okulda ne yapar,ne işler,konuları neler bilirim,onun haberi olmaz.İlgilenirim ama uzaktan..
Konu tekrarı yaptırmam,test çözmesini söylerim,ertesi gün konusuyla ilgili çalıştırmam,kendi de okumaz zaten.Dersleri iyi mi ,iyi..Daha ne olsun..

Son düzenleme:
valla çok şanslısın.aslında oğlumda iyide.ben kendime bazen engel olmuyorum.dediğin gibi tek çocuk olmasından kaynaklanıyor.kardeşide olsa belki bu kadar takmazdım.okumaya gelince oğlumun sevdiği kitapları nihayet bulduk.her gün yatmadan önce hemde biz demeden kendi okuyor.65-70sayfalık kitabı bir akşamda okyor.eskiden 2-3 günde zorla okurdu.o yüzden çok mutluyum.kendi zevk aldığı için okuyor.

kızlar dershanelerin yaptığı seviye tespit sınavına giren var mı ?

iyi geceler arkadaşlar ben yeni üyeyim . benimde 4.üncü sınıfa giden oğlum var .iyi paylaşımlar ..

burada dersane 5.sınıflara sbs yapıyor.4.sınıflara yok yani.yeni üye olan arkadaşım aramıza hoşgeldin.inşallah güzel paylaşımlarda buluşuruz.
bu hafta 1.yazılıları olduk.din ve ingilizce hariç.sizin yazılıar başladı mı.haftaya ingilizceden yazılımız var.

Bizde de sbs yapıldı,herkes döküldü.Öğretmen de şaşırdı.İşin komiği zor soruları yapmış bizim ki kolaylarda çuvallamış.
İng ve Din hariç ilk sınavlar yapıldı.Notlar çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…