arkadaşlar din ödevimiz için eşim öğretmenle konuştu.dini ifadeleri yazacağız.teşekkür ifade eden sözler olarak namaz kılmak, anne babamıza saygılı olmak da bir teşekkürmüş.öğretmenimizde bulamadık deyince dini ifadeleri yazın dedi.biz ayrıca teşekkür ifade edebilecek bir şey daha yazacağız.türkçeden de gelecekte olmak istediğiniz meslek,bu meslekle ilgili bilgi ve bilgilere dayanarak hikaye yazacağız.sonrada bu hikayeyi dramatize ederek sınıfa sunacak.si böylebir ödev hazırladınız mı.açıkcası ben nasıl dramatize edileceğini anlamadım.böyle dramatize edilerekbir ödev hazırladınız mı.nasılş hazırlayacağız.yardımcı olursanız sevinirim.
4.sınıf ne zormuşarkadaşlar.inanın bıktım.din dersinden de süre ve anlamı ezberleri ve hadis ezberleteceğim.yazılı var.performnas ödevleri var.hayırlısıyla şu sene bir bitseydi.
bizimde yarın din öbür günde ingilizceden yazılı var.yanlız öğretmenimiz tüm sınıfa sözlüleri düşük vermiş.çok üzüldüm.sözlüde en yüksek not 85.çocuklar yazılıdan 100 almış ama sözlü 85.ortalamaları düştü.
neden böyle bir şey yapmış sormadınız mı.:44:
arkadaşım oğlum babasının okulunda ve öğretmeniyle de arkadaşız.eğer oğlum başka bir okulda olsa sorardım ama şimdi işine karışmak gibi olacak.birde oğlumun bazı notları düşük yükseltmek için söylediğimizi düşünür diye diyemedim.tüm sınıfta en yüksek sözlü notu 85.çok düşük değil mi.yazılıları 100-95 olanların bile notu 85.aslında sözlü notunun yazılıdan düşük olmaması gerekiyormuş.oğlumunda 2 dersi öğretmeninin 85 vermesi yüzünden 84 ve 83 düşüyor.çok üzülüyorum.keşke 75 falan olsaydı inanın üzülmezdim.bu rada oğlum bu 2 derstende 5 aldığı notları var ama sözlü 85 olunca ortalamayı düşürdü.ne diyeyim bilmiyorum.öğretmeni demekki çocuklara 85 i layık gördü.öğretmeniyle görüştüğümde de hep över ve memnundur.zaten sınıfta 6 öğrenciden çok memnun .onlarada 85 verdi.düşünün ne yapayım.inşallah bir bildiği vardır.bende oğluma üzülme 2. dönem yüksek not al.öğretmenin verdiği notu gördün dedim.
hım haklısın o zaman sorulacak uygun bir ortam değilmiş.başka bir veli sorsa valla merak ettim ama ben şimdi:) illa öğrenecem:)ama tüm sınıfa uyguladığına göre öğrencilere vermek istediği bir msj var sanırım.hayırlısıyla bir bitirsek şu dönemi, bedenen ve ruhen çok yorgunum:85:
oğlumun tüm dersleri 5dilerim 2.dönemde böyle gider..performans ödevlerini ilk yazılıolduğu haftalarda yapmıştık..bari yazılı döneminde vermeseler bu ödevleri çok kastırdı gerçekten...tatil dönemi boyunca morpa kampüs almaya karar verdim..hem konu tekrarı yapar hem test çözer diye düşünüyorum..var mı kullanan??
oğlumun tüm dersleri 5dilerim 2.dönemde böyle gider..performans ödevlerini ilk yazılıolduğu haftalarda yapmıştık..bari yazılı döneminde vermeseler bu ödevleri çok kastırdı gerçekten...tatil dönemi boyunca morpa kampüs almaya karar verdim..hem konu tekrarı yapar hem test çözer diye düşünüyorum..var mı kullanan??
bizim öğretmenimiz morpa kampüs sınıfta kullanıyor artı evde de kullanıyoruz..Konu tekrarı çalışmaları testleri güzel...biz memnunuz..