İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

arkadaşlar din ödevimiz için eşim öğretmenle konuştu.dini ifadeleri yazacağız.teşekkür ifade eden sözler olarak namaz kılmak, anne babamıza saygılı olmak da bir teşekkürmüş.öğretmenimizde bulamadık deyince dini ifadeleri yazın dedi.biz ayrıca teşekkür ifade edebilecek bir şey daha yazacağız.türkçeden de gelecekte olmak istediğiniz meslek,bu meslekle ilgili bilgi ve bilgilere dayanarak hikaye yazacağız.sonrada bu hikayeyi dramatize ederek sınıfa sunacak.si böylebir ödev hazırladınız mı.açıkcası ben nasıl dramatize edileceğini anlamadım.böyle dramatize edilerekbir ödev hazırladınız mı.nasılş hazırlayacağız.yardımcı olursanız sevinirim.
4.sınıf ne zormuşarkadaşlar.inanın bıktım.din dersinden de süre ve anlamı ezberleri ve hadis ezberleteceğim.yazılı var.performnas ödevleri var.hayırlısıyla şu sene bir bitseydi.:KK52:

arkadaşlar din ödevimiz için eşim öğretmenle konuştu.dini ifadeleri yazacağız.teşekkür ifade eden sözler olarak namaz kılmak, anne babamıza saygılı olmak da bir teşekkürmüş.öğretmenimizde bulamadık deyince dini ifadeleri yazın dedi.biz ayrıca teşekkür ifade edebilecek bir şey daha yazacağız.türkçeden de gelecekte olmak istediğiniz meslek,bu meslekle ilgili bilgi ve bilgilere dayanarak hikaye yazacağız.sonrada bu hikayeyi dramatize ederek sınıfa sunacak.si böylebir ödev hazırladınız mı.açıkcası ben nasıl dramatize edileceğini anlamadım.böyle dramatize edilerekbir ödev hazırladınız mı.nasılş hazırlayacağız.yardımcı olursanız sevinirim.
4.sınıf ne zormuşarkadaşlar.inanın bıktım.din dersinden de süre ve anlamı ezberleri ve hadis ezberleteceğim.yazılı var.performnas ödevleri var.hayırlısıyla şu sene bir bitseydi.:KK52:

seni o kadar iyi anlıyorum ki.ben çalışıyorum bide işten zaten şişmiş bir beyinle gelip yapmaya çalıştık.Allah yardımcın olsun sabır versin.6 tane performans ödevi yaptık.sonuncusu ingilizcedendi onu da bugün teslim ettik.çok şükür gördük bu günü.herhangi bir konuda hikaye dramatize ederek ödev yapmadık hiç bir fikrim yok, üzgünüm yardımcı olamayacağım.

ben buraya bayadır uğrayamıyordum.neler oldu derslermiz aynımı acaba?
geçmişi okuyamadım ben özetleyim bizim notları e.okuldan öğrendik.
trafik,beden görsel 4 şimdilik diğerleri 5 din daha eklenmedi.onu bilemiyorum.sizlerin nasıl
geçen hafta yaptıklarımızı sıralayım,beden eğitimi ödevimiz vardı stadyum yaptık.
2 hafta süreyle türkçeden,matematikten,sosyalden fenden performans ödevimiz vardı onlar cuma günü gitti.
sizlerin nasıl gidiyor..aynımıyız acaba

Bizde henüz performans ödevi verilmedi.E-okula göre de şimdilik İng ve trafik 4 ,gerisi 5...:KK34:

nihayet geçen hafta biz performansları bitirdik.çok mutluyum valla.yanardağ gibi patlayacaktım neredeyse.bir yandan performans bir yandan yazılılar.bizimde 7-10 güne kadar 3. ve 2.yazılılar başlayacak.yeniden strese devam edeceğiz.oğlumunda türkçesi 4 diğer dersleri 5 .türkçeden nefret ediyor.ne yapacaz bilmiyorum.oğluma bu dersi sevmek zorundasın.türkçe dersi her zaman göreceksin diyorum.öğretmeniyle görüştüm oğlum yazılılarda 15 dk.da kağıdı veriyormuş.o yüzdende aceleden soru kaçırıyormuş.delirdim inanın.evde çok yavaş çözer.bizde kızarız.hızlı yap yazılılarda bu kadar yavaş olursan yetiştiremezsin diyorduk.o yüzden o da yazılılarda acele edermiş.yetiştiremem diye.sanki her dediğimizi yapar gibi bu sözü ciddiye almış.
dün sosyalden mahallemizin krokisini çizdik.matematiktende küp, üçgen prizma ve dikdörtgen prizma yaptık kartondan.
bu sene takdir ve teşekkür belgesi olduğu için çok geriliyorum.türkçeni 5 yapmazsan takdir alamazsın.sen takdir alacak çocuksun diyorum.çok üzülüyorum inanın.o kadar ilgileniyoruz.dersleride çok kötü değil ama sinirleniyorum.kendi bile anne türkçe den ne kadar hata yapmışım.acele etmesem yaparmışım dedi.yazılıdan 76 aldı.türkçeden 5 de alır da.anlamıyor oğlum.eşim öğretmen olduğu için oğlum iyi not aldı mı babası öğretmen tabiki alacak diyolar 4 alıncada az almış.babasıda öğretmen diyolar sinir oluyorum.snki öğretmen çocuğu üstün zekalı olacak.birde bizi böylr değerlendiriyorlar.sizleri böyle değerlendirenler oluyormu.

İngilizce 2. yazılısı 5 ,bir tek trafik kaldı o da zaten 84 ten 4.sanırım 5 olur..:KK34:
Hala performans ödevi vermedi öğretmen,belki de vermez..Geçen sene ve evvelki sene proje ödevleriyle canımıza okumuştu,herhalde onun yeteceğini düşündü..:KK9:

bize de 8 dersten üst üste performans geldi neyse ki bitti ama bizi de bitirdi :KK9:
bu hafta ingilizce, matemamik, türkçe ve sosyalden 3.yazılıları olup bitiriyoruz çok şükür dönemi..

bizimde yarın din öbür günde ingilizceden yazılı var.yanlız öğretmenimiz tüm sınıfa sözlüleri düşük vermiş.çok üzüldüm.sözlüde en yüksek not 85.çocuklar yazılıdan 100 almış ama sözlü 85.ortalamaları düştü.

bizimde yarın din öbür günde ingilizceden yazılı var.yanlız öğretmenimiz tüm sınıfa sözlüleri düşük vermiş.çok üzüldüm.sözlüde en yüksek not 85.çocuklar yazılıdan 100 almış ama sözlü 85.ortalamaları düştü.

neden böyle bir şey yapmış sormadınız mı.:44:

Bizimkiler yarın geziye gidiyorlar.Body World ve Harbiye Askeri Müzesine gidecekler.Askerlerin konseri varmış onu da izleyeceklermiş..:KK34:

neden böyle bir şey yapmış sormadınız mı.:44:

arkadaşım oğlum babasının okulunda ve öğretmeniyle de arkadaşız.eğer oğlum başka bir okulda olsa sorardım ama şimdi işine karışmak gibi olacak.birde oğlumun bazı notları düşük yükseltmek için söylediğimizi düşünür diye diyemedim.tüm sınıfta en yüksek sözlü notu 85.çok düşük değil mi.yazılıları 100-95 olanların bile notu 85.aslında sözlü notunun yazılıdan düşük olmaması gerekiyormuş.oğlumunda 2 dersi öğretmeninin 85 vermesi yüzünden 84 ve 83 düşüyor.çok üzülüyorum.keşke 75 falan olsaydı inanın üzülmezdim.bu rada oğlum bu 2 derstende 5 aldığı notları var ama sözlü 85 olunca ortalamayı düşürdü.ne diyeyim bilmiyorum.öğretmeni demekki çocuklara 85 i layık gördü.öğretmeniyle görüştüğümde de hep över ve memnundur.zaten sınıfta 6 öğrenciden çok memnun .onlarada 85 verdi.düşünün ne yapayım.inşallah bir bildiği vardır.bende oğluma üzülme 2. dönem yüksek not al.öğretmenin verdiği notu gördün dedim.

arkadaşım oğlum babasının okulunda ve öğretmeniyle de arkadaşız.eğer oğlum başka bir okulda olsa sorardım ama şimdi işine karışmak gibi olacak.birde oğlumun bazı notları düşük yükseltmek için söylediğimizi düşünür diye diyemedim.tüm sınıfta en yüksek sözlü notu 85.çok düşük değil mi.yazılıları 100-95 olanların bile notu 85.aslında sözlü notunun yazılıdan düşük olmaması gerekiyormuş.oğlumunda 2 dersi öğretmeninin 85 vermesi yüzünden 84 ve 83 düşüyor.çok üzülüyorum.keşke 75 falan olsaydı inanın üzülmezdim.bu rada oğlum bu 2 derstende 5 aldığı notları var ama sözlü 85 olunca ortalamayı düşürdü.ne diyeyim bilmiyorum.öğretmeni demekki çocuklara 85 i layık gördü.öğretmeniyle görüştüğümde de hep över ve memnundur.zaten sınıfta 6 öğrenciden çok memnun .onlarada 85 verdi.düşünün ne yapayım.inşallah bir bildiği vardır.bende oğluma üzülme 2. dönem yüksek not al.öğretmenin verdiği notu gördün dedim.

hım haklısın o zaman sorulacak uygun bir ortam değilmiş.başka bir veli sorsa valla merak ettim ama ben şimdi:) illa öğrenecem:)ama tüm sınıfa uyguladığına göre öğrencilere vermek istediği bir msj var sanırım.hayırlısıyla bir bitirsek şu dönemi, bedenen ve ruhen çok yorgunum:85:

hım haklısın o zaman sorulacak uygun bir ortam değilmiş.başka bir veli sorsa valla merak ettim ama ben şimdi:) illa öğrenecem:)ama tüm sınıfa uyguladığına göre öğrencilere vermek istediği bir msj var sanırım.hayırlısıyla bir bitirsek şu dönemi, bedenen ve ruhen çok yorgunum:85:

bence vermek istediği bir mesaj yok.eskiden öğretmenler çok ödev verir ve az not verirlerdi.bizimkide öyle.notu az.verdiği notları bu çocuklar haketmiyor.100 alanda 85 verilmezki.çocukların ortalamaları düştü.ilerde sınavlarda bu ortalama önemli ama öğretmenimiz farkında değil sanırım.dersleri iyi olan çocukları resmen mahvetti.bende neden düşük sözlü verdiğini çok merak ediyorum.belkide birgün sorarım.benim aklıma birde şu geldi.belkide 2. dönem daha çok çalışsınlar diye vermiştir.inanın bende çok yoruldum.sanki 1 çocuk değil 100 çocuk çalıştırdım.bu hafta rahatladım.yazılı, sözlü,performans bitti.oğlum takdir alıyor.çok mutluyum.:KK66:darısı çocukların başına.
2.dönem proje ödevlerini aldık.siz aldınız mı.biz türkçeyi seçtik.

Son düzenleme:
oğlumun tüm dersleri 5 :nazar: dilerim 2.dönemde böyle gider..performans ödevlerini ilk yazılıolduğu haftalarda yapmıştık..bari yazılı döneminde vermeseler bu ödevleri:KK43:çok kastırdı gerçekten...tatil dönemi boyunca morpa kampüs almaya karar verdim..hem konu tekrarı yapar hem test çözer diye düşünüyorum..var mı kullanan??

:KK45:
oğlumun tüm dersleri 5 :nazar: dilerim 2.dönemde böyle gider..performans ödevlerini ilk yazılıolduğu haftalarda yapmıştık..bari yazılı döneminde vermeseler bu ödevleri:KK43:çok kastırdı gerçekten...tatil dönemi boyunca morpa kampüs almaya karar verdim..hem konu tekrarı yapar hem test çözer diye düşünüyorum..var mı kullanan??

Öğretmen bize sadece morpanın test kitabından alırdı,ödev dışında onu çözüyoruz..:KK34:

bizim öğretmenimiz morpa kampüs sınıfta kullanıyor artı evde de kullanıyoruz..Konu tekrarı çalışmaları testleri güzel...biz memnunuz..

bizim öğretmenimiz morpa kampüs sınıfta kullanıyor artı evde de kullanıyoruz..Konu tekrarı çalışmaları testleri güzel...biz memnunuz..

aldık baklaım..şimdilik severek yapıyor..öğretmen bir de test kitabı verecekmiş..ne ara dinlenecekse bu çocukar..

merhabalar 4.sınıf anneleri karneler nasıl önceden karne gününü bekliyorduk
şimdi e okuldan öğreniyoruz.bizim taktir gibi iki tane 4.müz var biri din biri matematik
ama matematik bu hfta diğer sınav sonuçları geçmedi ortalma nasıl gelecek bakalım.
ama türkçden çok korkuyordum bugün türkçmiz de verilmiş çok şükür 5
tüm dresler 5 türkçe 4 olduğu zaman taktir alınamıyormuş,bu stresi anne oğul yaşıyorduk
artık taktir cepte gibi bakalım son anda değişmesse...
biz daha henüz tatil kaitabı almadık bakalım toplantıyı bekliyoruz

karnemiz takdir belgesiyle taçlandı...tüm çocuklarımıza iyi tatiller dilerim..:nazar:

oğlumda takdir aldı.çok mutluyuz.tüm anne babalara ve çocuklara iyi tatiller.15 gün iyice dinlenelim.sonrasında yine çok yorulacağız.

X