Benim kızımda bu sene 4.sınıf oldu.. Başarılı bir çocuk, derslerin zorlugundan korkumuz yok ta bizimde derdimiz başka. Kızım okula başladı başlayalı her gelen öğretmen hamile kaldı doğum iznine çıktı. En son eski öğretmeni geldi, şimdi o da gitti. Sebep mi.... Eşi tayin olmuş, bizim öğretmene de yaz tatilinde tayin verilmemiş. Eşinin tayin oldugu yer istanbul anadolu yakası.... Neticede bu sınıfa da başladık bu öğretmenimizle... Sevinmiştik... Geçtiğimiz çarşamba günü bırakmış o da
haliyle karşıdan gelip gitmek zor oluyormuş, e tabi bebekte var... Haklı evet ama keşke daha önce halledilseydi bu durum. Çarşamba gününden beri çocukların öğretmeni yok. Diğer sınıflara paylaştırılmış çocuklar. Biz velilerde ders kaçırmasınlar diye gönderiyoruz tabi çocukları okula... Paylaştırıldıkları sınıftaki öğretmen de bir sürü laf ediyormuş çocuklara
ben sizinlemi uğraşacagım, kendi sınıfım bana yetiyor zaten, siz nerden çıktınız, nasıl anne babanız var, öğretmeniniz yok neden gönderiyorlar sizi okula diye vs... Okul müdüremize söyledim hemen tabi.. Bugün 2. kere gelip doğum yapıp giden öğretmen gelmiş yeniden... Ne olacak bakalım durumlar...