Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende aldım dukan amcanın kitabını,3 gün dayanabildim atak süresine.90 kiloyla 2 günde 88 e düştüğümü gördüm,ama dediğim gibi atak süresine dayanamadım.ama şu an diyet yaparken bile elimden geldiğince protein ağırlıklı besleniyorum.inşallah başarırsın.darısıda başımıza olur.

boyum 1.60-başlangıç kilom 91.5-şu an ki kilo 87.5-hedef kilom 70(şimdilik).yaşım 28. Antalya'da yaşıyorum.
Evet kirazımda kurtlu,ben de çok seviyorum :)

selam canım hemşeriyiz bende antalya yaşıyorum sadece selam vermek istedim eğerkı diyetine sadık kalırsan gider kilocukların ben 75 kg 64 kg düştüm kaldı
4 kg ama 4 kg benı zorlayacak

slm kızlar :) şuana kadar yediklerim, içtiklerim: Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin, 1 dilim peynir, domates ve şekersiz çay. Ara öğünde 3 tane kayısı yedim. Öğlen nesfit yedim. Ara öğünde 1tane orta boy domates ve ince bir dilim peynir yedim. 4 bardak su içtim, bir fincan yeşil çay içtim, 2.sini de birazdan içicem. Şimdilik bu kadar :)

kızlar yeni topik nereden nasıl açılıyor,sağlık açısından çok ihtiyacım oluyor çocukla da ilgili problemleri paylaşmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum.bilenleriniz yardımcı olursa sevinirim

canım acmak istediğin konunun sol üst köşesinde pembe bir kutucuk içerisinde yeni konu aç diye biryer var ordan acabilirsin

kızlar ben eve gelir gelmez acıkıyorm acaba araöğünde pek bir şey yemediğimdenmi.hemen geldim yemek yaptım yapar yapmaz yedim .öğleyin ve şimdi yediklerim şunlar

öğle:
1 lahmacun
1 bardak ayran
yarım közlenmiş patlıcan

akşam:
yarım tabak zeytinyağlı kabak oturtma
yarım tabak bulgur pilavı
1 erik
1 bardak ayran
yarım elma

resmen saldırdım yiyeceklere yahu.haa bu arada regl öncesiyim ondan galiba bu iştah kızımında 3 leblebi şekerini yürüttüm bu arada:)napim canım cok istedi.şimdi biraz egzersiz yapacağım.

evet arkadaşlar bende bugün neler yediğimi yazayım hemencecik...
sabah uyanır uyanmaz bir bardak suyumu içtim ardından üniversiteye geç kaldığım için sadece bir dilim ekmekle beyaz peynir yedim okulda 1 lt su ve yeşil çay içtim eve geldiğimdede yani 1 saat önce 1 tabak zeytinyağlı lahana sarması ve 1 bardak ayran...şimdilik bu kadar :)

bugünkü akşam yemeği menüsü: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase tavuklu şehriye çorbası, 3 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1 kaşık barbunya ve salata. Bu zamana kadar 6 bardak su, 2 fincan yeşil çay içtim. 3.yeşil çayımı yatmadan önce içicem. Bugün evi süpürdüm ve toz aldım herhalde spor niyetine geçer Saat 9-9buçuk gibi de yürüyüş ve egzersiz yapıcam biraz. İşte bu kadar :)

Merhaba kızlarr! Bugün acayip yorgun, bitkin ,ruhsuz, mutsuz hissediyorum Antalya'nın havası beni mahvediyor, bir öyle bir böyle...canım da sıkkın biraz.Mecburiyetten bir şeyler yapmaktan, insanları mutlu etmeye çalışmaktan, orta yolu bulmak için kendi yolumdan sapmaktan yoruluyorm bazen.Bugün biraz depresifim anlayacağınız:) Dolayısıyla spor falan hak getire...Bugün yediklerim şöyle ;
Sabah
yulaf kepeğinden ekmek
yumurta
light peynir
çay

Öğle
ızgara tavuk

Akşam
Kıymalı kabak yemeği
cacık
köz biber salatası

Bol bol da su ve bitki çayı içtim.Ama kendimi bugünlerde çok şişkin hissediyorum.Hem de regl dönemi olmamasına rağmen.Acaba sizde de oluyor mu? Hava değişimlerinden olabilir mi kızlar ne diyorsunuz ?:44:

Merhaba kurtlukiraz Sanırım seninle 2 ortak noktamız var; hem antalyadan yazıyoruz hem de dukan yapıyoruz Gerçi sanırım sen kısa bir dönem yapmışsın dukanı ama olsun:)

Son düzenleme:

Merhaba ezgii Ben de dukan yapıyorum.Şu an seyir döneminin 2. haftası bitti sanırım.Ben de atakta güzel kilo verdim.Seyirin ilk haftası da gitti ama bu hafta sadece 200 gr gitmiş Zaten duraklayacağını ve ataktaki kadar hızlı gitmeyeceğini söylüyorlardı ama umarım böyle kalmaz Başarılar dilerim canım :)

hava değişimlerinde ruhsal değişiklikler oluyo bende de =/ bugün benim de canım çok sıkkındı, hiç bişey yapasım yoktu şişkinlik bende olmuyor, aslında içtiğin bitki çaylarının yararı olması gerek bu konuda.. bu arada sen ara öğünlerinde ne yiyosun, ben yicek bişey bulamıyorum bu aralar :/

merhaba arkadaşlar
bügün yine yoğun günümdeydim. çoğu zamanım dışarda geçti. öğlen bi ara ablama uğradım öğle yemeğimi orda yedim. bi dilim light ekmek domates biber ve tavuk yedim. aralarda badem ve ceviz. akşamda domates soslu kepekli makarna. çok azda patates kızartması yedim bu aralar evde doğru düzgün yemek yapmaya fırsatım olmuyo. düzensiz besleniyorum biraz farkındayım

Kış gelse de şu bir sıcak bir soğuk havaların belirsizliği geçse valla.. Evet bolca bitki çayı içiyorum ama anlamadım.Söylemesi ayıp yumurtlama zamanım sanırım bugünler,acaba ondan mı ? Çünkü alt karın şişkinliği çok fazla,Yani tartıya çıkmaya korkuyorum :)
Canım ben de bir şey bulamıyorum inan ki.Dukan yaptığım için bir kaç ceviz, meyve atayım ağzıma da diyemiyorum.Artık tarçınla kaynatıp süt içiyorum ben de:) geçen dukanın sitesinde bir tarif buldum.Hem diyet hem de tam ara öğün atıştırmalığı:) Daha denemedim ama belki sen benden önce davranırsın :)
2 yumurta akı
peynir (yarım kalıp demiş ama sen istediğin kadar koyarsın)
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
nane
1 çorba kaşığı susam ( sanırım onun yerine de çörekotu daha masum olur)
Hepsini çırpıp yağlı kağıda 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorsun.180 derece fırında 25 dk da oluyormuş :) Cips, çerez niyetine :)

Son düzenleme:

o zaman şişkinliğinin nedeni kesinlikle bu, adet dönemlerinde vücut resmen şişiyo çünkü, en azından benim öyle oluo tarif için sağol değişikmiş ama pek ağız tadıma uyduramadm =/ yine de denemekte yarar var. ben genelde kahvaltıdan sonraki aran öğünde kayısı yiyorum ama akşamüstü 4-5 arası çok acıkıyorum. galeta falan alıp onu yerim belki..

selam kızlar listeler gelmiş bende bugün çok şişim 3.30 dan beri bişey yiyemedim canım sıkkın moralim bozuk galiba ondan stres bende şişkinlik ve gaz yapıyor listemi bile yazasım yok umarım yarına düzelir bu durum

ezgicim dukan çok süper kilo verdiriyor inşallah sonuna kadar gidersin yarım bırakınca kilolar hop geri geliyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…