selam kızlar listeler gelmiş bende bugün çok şişim 3.30 dan beri bişey yiyemedim canım sıkkın moralim bozuk galiba ondan stres bende şişkinlik ve gaz yapıyor listemi bile yazasım yok umarım yarına düzelir bu durum
günaydın kızlaaaar.sabah ki yediklerimi yazıp çıkacağım netten.bugün misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım.
2 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
1 bardak çay.
günaydın arkadaşlarr.
2 gündür bende acayip şişkinlik var. neden oldu bilmiyorum. bakalım bugün geçer inşallh. kahvaltımı yazıyım hemen. sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı bir büyük bardak ılık su. sonrasında çok az peynir, domates, zeytin, 1ad. yumurta vede 2 dilim light ekmeği. yanında da kahve içtim.
günaydın kızlarbugünkü kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, küçük bir dilim peynir, 2 zeytin, domates ve şekersiz çay. ayrıca kahvaltıdan yarım saat önce uyanınca ılık limonlu su içtim. şimdi yeşil çay içiyorum.
günaydın canımmm
kahvaltı güzel de bir şey var ne var ne var bulamadım yaaaa:44:
aaaa buldum acaba o ılık limonlu suyuda yeşilçayın içine katıp içsen nasıl olur aç karnına daha mı faydalı olur ki ne dersin
günaydın canımmm
kahvaltı güzel de bir şey var ne var ne var bulamadım yaaaa:44:
aaaa buldum acaba o ılık limonlu suyuda yeşilçayın içine katıp içsen nasıl olur aç karnına daha mı faydalı olur ki ne dersin
yeşil çayı hep kahvaltıdan 1saat sonra falan içiyordum ama bir de senin dediğin gibi deneyeyim, belki daha faydalı olurbir de ben ara öğünlerde yicek şey bulamıyorum, sen ne yiyosun?:44:
hoşgeldin hazaaaallllll :)))
rabbim kızına sağlıklı hayırlu uzun ömür versin ikinci çocuk düşündüğün için tüm destekler senin hazalcığım bilgilerini listeye ekliyorum:)))
benim kocacımda 3. yü düşünüyor ama ben daha düşünemiyorum çok korkuyoruuuuuummmmmm(((1 senedir bu yüzden aramızda ara ara atışmalar var offf neyse o konuya girmeyeyim canım sıkılıyor ((
hoşbuldum alzen,destek için sagolasın.Allah evladlarımıza uzun ömür versin sende hayırlısıyla çocuk korkunu atlatırsın bende zorlandım 2.ye karara ama artık istiyorum kızım büyüdü eskisi kadar düzensiz degil günlerimiz şimdi daha düzene bindi.Neyse herşeyin hayırlısı,ben çok fazla forma girip yazamıyorum malumm afacanın peşinden koşmaktan o yüzden gece yazabilirim bide fırsat buldukca yazıları okuyorum.Benim kahvaltım 2dilim çavdar ekmegi,2haşlanmış yumurta,2zeytin,biraz bal,bol domates ve salatalık saat11de yaptım ögleye hafif atlatıcam menüm; 3kayısı,avuç içi kadar badem ve kahve olucak, akşam menüsü;kepekli bulgur ve bugay kepegiyle yapacagım biber dolması ve yogurt.Saat 19.00da yemege paydosssssss herkeze başarılarrrrrrrr kızlarrrrr
bu arada listeyi ben bulamıyorum nerde görebilirim listeyi.Kızlar ödem söktürücü bi karışım önerebilirseniz sevinirim
haklısın aslında afacan yetiyo gerçekten,eşimde aynısısnı diyor "reyyanın yaptıgı hareketleri yap ve dışarı çıktıgında onunla koş sana yetrli"diyorkahvaltıyı geç yaptım o yüzden ögleyi hafif geçiriyim istedim akşamı saat 6da yiycem o saate kadar beni tutar inş. yiyceklerim,kızım evede degil o yüzden az enerji harcıycam bugün
merhaba kızlar
raporumu bildireyim:)
sabah :
1 haşlanmış yumurta
2 tam tahıllı tost ekmeği
1 domates
3 bardak çay
öğle:
tek patatesle ve bol yeşillikle hazırlanmış salata
çeyrek nar
2 bisküvi
1 lt su ve 3 bardak çay
bir dilim kaşarlı börek
slm kızlar fırsat buldum yazayım dedim.sabahki menümü yazmıştım,öğle yemeği yemedim,zaten yiyecek vaktim de yok.bu arada misafirlerime patatesli poğaça,elmalı kurabiye,yaş pasta,un helvası ve makarna salatası hazırladım.bakalım beğenecekler mi?neyse onlar gelmeden ben biraz dinleneyim bari.akşam görüşürüz.
melsaaaaa okuyup okuyup kaçma gördüm seni:)))))
kızlar hafiflemiş hissediyormusunuz kendinizi ben baya iyi hissediyorum bu hafta 1.5 kio yu garantilerim eğer hafta sonu kaçamak olmazsa:)))
bir öneri daha kurban bayramına kadar kaç kilo olmak isterseniz hadi kurbana kadar hedef koyalım kandimize:)))kabul edenler ....
kabul edilmiştir
ilk ben söylüyorum hedefim 59.5 eğer 59.5 a düşemezsem kendimi cezalandıracam cezamı da düşüneyim o zaman :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?