Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün herkeste can sıkıntısı ve moral bozukluğu var galba =/

günaydın kızlaaaar.sabah ki yediklerimi yazıp çıkacağım netten.bugün misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım.
2 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
1 bardak çay.

günaydın arkadaşlarr.
2 gündür bende acayip şişkinlik var. neden oldu bilmiyorum. bakalım bugün geçer inşallh. kahvaltımı yazıyım hemen. sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı bir büyük bardak ılık su. sonrasında çok az peynir, domates, zeytin, 1ad. yumurta vede 2 dilim light ekmeği. yanında da kahve içtim.

günaydın kızlaaaar.sabah ki yediklerimi yazıp çıkacağım netten.bugün misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım.
2 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
1 bardak çay.

kolay gelsin canım kahvaltın çok güzel gidecek kilolar :))

kayısı çok iyi yaa bağırsaklara da cilde de iyi geliyor anlaşıldı sen hem fit olacam hem bebek gibi olacam diyorsun şişkinlik için sodayla yeşilçayı karıştırsana belki iyi gelir ben indim dün aklıma gelmemiş yeşil mercimek yemiştim o yapmış sabah rahatladım yani:)))

günaydın canlarım ....:))))))

benim sabah elmasirkesi kürümü yeşilçayımı ve suyumu içtim

sonra da kızımdan kalan yarım sahanda yumurta ve iki dilim kepek ekmeği yedim ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugünkü kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, küçük bir dilim peynir, 2 zeytin, domates ve şekersiz çay. ayrıca kahvaltıdan yarım saat önce uyanınca ılık limonlu su içtim. şimdi yeşil çay içiyorum.

günaydın canımmm

kahvaltı güzel de bir şey var ne var ne var bulamadım yaaaa:44:

aaaa buldum acaba o ılık limonlu suyuda yeşilçayın içine katıp içsen nasıl olur aç karnına daha mı faydalı olur ki ne dersin

edagsın yazısında şekersiz çay gördüm de aklıma geldi:))

çaya şeker atan kimler el kaldırsın bakiyim

çay şekerinin farkında olmuyoruz ama vücudumuza yüklediğimiz en fazla şeker ordan geliyor bunu biliyormuydunuz ben 1 senedir atmıyorum inanın çay öyle daha güzel oluyor:))

kahvelerde şekersiz olursa yağ yakımını hızlandırıyor haberiniz olsun:))

yeşil çayı hep kahvaltıdan 1saat sonra falan içiyordum ama bir de senin dediğin gibi deneyeyim, belki daha faydalı olur bir de ben ara öğünlerde yicek şey bulamıyorum, sen ne yiyosun?:44:

yeşil çayı hep kahvaltıdan 1saat sonra falan içiyordum ama bir de senin dediğin gibi deneyeyim, belki daha faydalı olur bir de ben ara öğünlerde yicek şey bulamıyorum, sen ne yiyosun?:44:

canım ben ara öğün yapmıyorum acıkınca yeşil çay bitki çayı kahve falan içiyorum çok dayanamazsam 1 dilim kepek ekmeğiyle bir kaç zeytin peynir falan atıştırıyorum ama bunu çok çok nadir yapıyorum:))

hoşbuldum alzen,destek için sagolasın.Allah evladlarımıza uzun ömür versin sende hayırlısıyla çocuk korkunu atlatırsın bende zorlandım 2.ye karara ama artık istiyorum kızım büyüdü eskisi kadar düzensiz degil günlerimiz şimdi daha düzene bindi.Neyse herşeyin hayırlısı,ben çok fazla forma girip yazamıyorum malumm afacanın peşinden koşmaktan o yüzden gece yazabilirim bide fırsat buldukca yazıları okuyorum.Benim kahvaltım 2dilim çavdar ekmegi,2haşlanmış yumurta,2zeytin,biraz bal,bol domates ve salatalık saat11de yaptım ögleye hafif atlatıcam menüm; 3kayısı,avuç içi kadar badem ve kahve olucak, akşam menüsü;kepekli bulgur ve bugay kepegiyle yapacagım biber dolması ve yogurt.Saat 19.00da yemege paydosssssss herkeze başarılarrrrrrrr kızlarrrrr

zaten senin çok da diyet yapmana gerek yok o afacanın peşinde koşmak yeter de artar bile sana:))))

hazal menün güzelmiş yalnız kayısılı olan öğünün yanına çorba veya zeytinyağlı bir yemek eklesen güzel olur sağlığımız önemli güçsüz kalırsın ...

sanada başarılar güzelim öptüm...

bu arada listeyi ben bulamıyorum nerde görebilirim listeyi.Kızlar ödem söktürücü bi karışım önerebilirseniz sevinirim

haklısın aslında afacan yetiyo gerçekten,eşimde aynısısnı diyor "reyyanın yaptıgı hareketleri yap ve dışarı çıktıgında onunla koş sana yetrli"diyor kahvaltıyı geç yaptım o yüzden ögleyi hafif geçiriyim istedim akşamı saat 6da yiycem o saate kadar beni tutar inş. yiyceklerim,kızım evede degil o yüzden az enerji harcıycam bugün

merhaba kızlar

raporumu bildireyim:)

sabah :

1 haşlanmış yumurta
2 tam tahıllı tost ekmeği
1 domates
3 bardak çay

öğle:

tek patatesle ve bol yeşillikle hazırlanmış salata
çeyrek nar
2 bisküvi
1 lt su ve 3 bardak çay
bir dilim kaşarlı börek

slm kızlar fırsat buldum yazayım dedim.sabahki menümü yazmıştım,öğle yemeği yemedim,zaten yiyecek vaktim de yok.bu arada misafirlerime patatesli poğaça,elmalı kurabiye,yaş pasta,un helvası ve makarna salatası hazırladım.bakalım beğenecekler mi?neyse onlar gelmeden ben biraz dinleneyim bari.akşam görüşürüz.

bu arada listeyi ben bulamıyorum nerde görebilirim listeyi.Kızlar ödem söktürücü bi karışım önerebilirseniz sevinirim

ilk mesaja ekledim listeyi canım ilk sayfada yani..

zaten çocukların yaptıkları hareketleri yapsak burda ne işimiz var dimi:))))

serçeciiiiiiikkkkk büskivi ve börek gözümden kaçmadııııı ne kadar diyet yapmıyoruz desekte kalorili yiyeceklere dikkat etmeliyiz ee salatanın içinde de patates var öğlen karbonhidratı yüklemişsin 3 ü birden olmayaydı iyiydi mesela bugün börek yediysen yarın büskivi ye tamammı tatlım yavaş yavaş kalorileri azaltalım artık 4. gündeyiz:)))

kurtlu kiraz dikkat et bak öğlen yemeği yemediğin için bu yaptıklarına yüklenebilirsin hemen kalkıp bişiler yemelisin en azından mideyi doldur çok acıkma

melsaaaaa okuyup okuyup kaçma gördüm seni:)))))

kızlar hafiflemiş hissediyormusunuz kendinizi ben baya iyi hissediyorum bu hafta 1.5 kio yu garantilerim eğer hafta sonu kaçamak olmazsa:)))

bir öneri daha kurban bayramına kadar kaç kilo olmak isterseniz hadi kurbana kadar hedef koyalım kandimize:)))kabul edenler ....

kabul edilmiştir

ilk ben söylüyorum hedefim 59.5 eğer 59.5 a düşemezsem kendimi cezalandıracam cezamı da düşüneyim o zaman :44:

ilk hedef ayın 20sine kadar 50-50.5 arası olmak, kurbana kadar da 49 olup, o kiloda sabitlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…