Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldinn Ben de üniversite 4. sınıf öğrencisiyim kardeş o mis kokulu kantinde , obur gençlik içinde yapılan diyetin zorluklarını bilirim

hemde nasıl zorr ( ama başarıcam kurtulucam bu kilolardan inşallah hep beraberce kurtulucaz... :)) Öyle diyet programlarına falan uyamıyorum zor geliyor ama burda yavaş yavaş da olsa yediklerimi kısarak bi şekilde vericem kiloları

sayfaları biraz biraz okudum anladığım kadarıyla bol bol su içip bol bol yeşil çay tüketicem bunun yanı sıra elma sirkesi kürü içip yediklerimi her geçen gün daha da azaltıcam başka yapmam gereken şeyler varsa beni aydınlatırsanız sevinirim

sabah 1 dilim ekmek yedim üstünde reçel vardı.. öğleden sonra 1 elma ve 2 mandalina yedim şimdi de bir tabak zeytinyağlı pırasa bir kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.. bol bol su tabii ki şimdi de türk kahvesi yaptım kendime yanında 1 dilim bitter çikolata yicem

ama senin fazlalığın yokki neden rejim yapıyosun.

herkese iyi akşamlarr
bugün yine hep dışardaydım. öğlen kızımı okula götürmek için bi çıktım akşam 6,30 da girdim eve. evden çıkmadan yeşil çay içmiştim. dışarda kahve yanında bi parça çikolata ve fındık yedim. eve gelir gelmez yeşil çay arada biraz su. yine dışarda olduğum için fazla su içemedim. eve geldikten sonra içmeye başladım ama. akşam yemeğini erken yedim ama bugün çok şükür. 7 gibi yedim. bi kaşık taze fasulye, bi parça tam buğday ekmeği, salata vede yağsız kepekli makarna yedim. bugün dünden daha az yedim o yüzden mutluyum. inşallah bu saatten sonra sudan başka bişey girmez mideme :) bide yatmadan form çayı içiyorum.

teşekkürler canım.boyu: 1:60 başlangıç kilom 91,5 hedef kilom 70

hoşgeldin canım hemen ekliyorum listeye seni :))

maşallah boylarınız ne kadar güzel kilolarıda verince fıstık gibi olacaksınız eminim:)))

kızlar süpersiniz hakkaten azimli olmak yetiyor biz başaracaz bu işi

bir şey söyleyecem tartılma günümüz olsun ben çarşamba olsun diyorum sebep genelde pazartesi olur ama pazartesi günleri fazla çıkarız çünkü hafta sonundan çıktığımız için genelde kaçamaklarımız hafta sonu oluyor çarşambaya kadar toparlarız diye düşünüyorum:))

bir de salı günleri sadece protein yiyelim çünkü protein vücuttaki dengeyi sağlıyor ne dersiniz ertesi gün tartı günü olunca bu bizim motivasyonumuzu artırır hatta mümkünse salı akşamı balık yiyelim farkı göreceksiniz:)))

onaylayanlar beğensin ya da mesajla onaylasın (ay bu da yeni yetmelerin face teki bildirelerine benzedi)

kurtlukiraz kurtlukiraz bilgilerini tam verirmisin :)))

bu arada nickin çok hoş:))))

bende seninle aynı fikirdeyim. pazartesi günleri tartılmaktan hoşlanmıyorum.
şu sadece protein yeme olayını biraz açıklarmısın. yani başka bişey yemicekmiyiz mesela ekmek meyve falan. bide benim balıkla pek aram yok başka bişey yesem olurmu.

canım bu dukan diyetinde yapılan bişi evet ekmek yok meyve yok sadece hayvansal ürünler mümkünse yağsız örnek bir liste vereyim

sabah haşlanmış yumurta peynir
öğlen ızgara et tavuk veya balık
akşam gene öğlendekiler olabilir ızgara köfte olabilir haşlanmış tavuk olabilir farketmez ara öğünlerde de bunları yiyebilirsin et süt yoğurt yumurta her türlü hayvansal ürün tıka basa yiyebilirsin sınır saat yok sakatatlar bile dahil buna
tek şart yağsız ekmeksiz sebzesiz olacak:)))

anladım canım. dukan diyetinde ceviz vardı cevizdemi yemicez

Ben de varım!! Zaten salı saf protein günümdü tam isabet oldu

anladım canım. dukan diyetinde ceviz vardı cevizdemi yemicez

Canım ben atladım konuya ama Dukan yaptığım için cevap vereyim dedim.Ceviz de yok.Yani o gün sadece süt ve süt ürünlerini (az yağlı), tavuk, balık, yumurta vs tüketeceksin.Bunların dışında meyve,çerez,tatlı yok.Ekmeği de olabildiğince kısarsan ertesi gün tartıda sonucu daha iyi görürsün :)

anladım canım çok sağol. bana uyar yapabilirim haftada bir gün. eğer o gün özel bi durum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…