Hoşgeldinnbende katılmak istiyorum aranıza yoksa bu kilolar başa bela(
boy 1.72 kilo 80 hedef kilo şimdilik 70 :))
üniversite 3. sınıf öğrenciyim 20 yaşındayım yarışmaya Kayısı Diyarı Malatya'dan katılıyorum :)))
Canım diyet bitene kadar patatesten uzak dursan daha iyi olur sanırım..Çünkü vücutta direk şekere dönüşüyor
Yeni gelen herkese kocaman selamlarrNe güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz..Herkesin birbirine faydası olacağına inanıyorum.Ayrıca diyeti bozmamam için en büyük nedensiniz yoksa kendimi meyvelerin kollarına atıp bir daha almayacağım Ben kendimi tanıtmış mıydım ? 22 yaşındayım demiş miydim ? Daha bu yaşta unutkanlık başladı eyvah..:) Bir yandan okula gidip geliyorum ve inanın çikolatalar, hamburgerler arasında daha da bir çekilmez oluyor ama asıl güzel olan zoru başarmak işte heheyy
Bu arada alzen'cim benim boy 1.70 kilo 62.8 . Yani en son öyleydi ama daha tartılmadım.Cumartesiyi bekliyorum. :)
aaaaa süpersin hızla alıyoruz senide sayfamıza :)))hoşgeldiiiiiinnnnnnnn aramızaaaaa
yürüyüşlere hemen başla bak nasıl hızla kilo vereceksin :)))
boy başlangıç kilosu ve hedef kilonu yazarsan listeye ekleyim senide:)
ama senin fazlalığın yokki neden rejim yapıyosun.
Benim bölgesel kilom varBÜtün kilo kalça ve basenlerde.O yüzden pantolon bile giyemiyorum..Yani dengeli dağılmıyor kilo vücudumda Ben de onun için uğraşıyorum canım :)
bende katılmak istiyorum aranıza yoksa bu kilolar başa bela(
boy 1.72 kilo 80 hedef kilo şimdilik 70 :))
üniversite 3. sınıf öğrenciyim 20 yaşındayım yarışmaya Kayısı Diyarı Malatya'dan katılıyorum :)))
kızlar süpersiniz hakkaten azimli olmak yetiyor biz başaracaz bu işi
bir şey söyleyecem tartılma günümüz olsun ben çarşamba olsun diyorum sebep genelde pazartesi olur ama pazartesi günleri fazla çıkarız çünkü hafta sonundan çıktığımız için genelde kaçamaklarımız hafta sonu oluyor çarşambaya kadar toparlarız diye düşünüyorum:))
bir de salı günleri sadece protein yiyelim çünkü protein vücuttaki dengeyi sağlıyor ne dersiniz ertesi gün tartı günü olunca bu bizim motivasyonumuzu artırır hatta mümkünse salı akşamı balık yiyelim farkı göreceksiniz:)))
onaylayanlar beğensin ya da mesajla onaylasın (ay bu da yeni yetmelerin face teki bildirelerine benzedi)
bende seninle aynı fikirdeyim. pazartesi günleri tartılmaktan hoşlanmıyorum.
şu sadece protein yeme olayını biraz açıklarmısın. yani başka bişey yemicekmiyiz mesela ekmek meyve falan. bide benim balıkla pek aram yok başka bişey yesem olurmu.
anladım canım. dukan diyetinde ceviz vardı cevizdemi yemicezcanım bu dukan diyetinde yapılan bişi evet ekmek yok meyve yok sadece hayvansal ürünler mümkünse yağsız örnek bir liste vereyim
sabah haşlanmış yumurta peynir
öğlen ızgara et tavuk veya balık
akşam gene öğlendekiler olabilir ızgara köfte olabilir haşlanmış tavuk olabilir farketmez ara öğünlerde de bunları yiyebilirsin et süt yoğurt yumurta her türlü hayvansal ürün tıka basa yiyebilirsin sınır saat yok sakatatlar bile dahil buna
tek şart yağsız ekmeksiz sebzesiz olacak:)))
Ben de varım!! Zaten salı saf protein günümdü tam isabet oldukızlar süpersiniz hakkaten azimli olmak yetiyor biz başaracaz bu işi
bir şey söyleyecem tartılma günümüz olsun ben çarşamba olsun diyorum sebep genelde pazartesi olur ama pazartesi günleri fazla çıkarız çünkü hafta sonundan çıktığımız için genelde kaçamaklarımız hafta sonu oluyor çarşambaya kadar toparlarız diye düşünüyorum:))
bir de salı günleri sadece protein yiyelim çünkü protein vücuttaki dengeyi sağlıyor ne dersiniz ertesi gün tartı günü olunca bu bizim motivasyonumuzu artırır hatta mümkünse salı akşamı balık yiyelim farkı göreceksiniz:)))
onaylayanlar beğensin ya da mesajla onaylasın (ay bu da yeni yetmelerin face teki bildirelerine benzedi)
anladım canım. dukan diyetinde ceviz vardı cevizdemi yemicez
Canım ben atladım konuya ama Dukan yaptığım için cevap vereyim dedim.Ceviz de yok.Yani o gün sadece süt ve süt ürünlerini (az yağlı), tavuk, balık, yumurta vs tüketeceksin.Bunların dışında meyve,çerez,tatlı yok.Ekmeği de olabildiğince kısarsan ertesi gün tartıda sonucu daha iyi görürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?