• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım. dukan diyetinde ceviz vardı cevizdemi yemicez

o karataydaydı canım ama mecbur değilsiniz yani bir öneri benimki isteyen uygulayabilir bu uygulamalarla monotonluğu bozup vücudun şaşırmasını da sağlayabilir ve metabolizmayı hızlandırırız diye düşünüyorum

mesela başka bir salı da elma diyetinden bir gün yapabiliriz ne biliyim amaç vücudu şok etmek tabi kimse zorunlu değil bunda da ben bile yapamayabilirim şartlar uygun olmayabilir:)))

Canım ben atladım konuya ama Dukan yaptığım için cevap vereyim dedim.Ceviz de yok.Yani o gün sadece süt ve süt ürünlerini (az yağlı), tavuk, balık, yumurta vs tüketeceksin.Bunların dışında meyve,çerez,tatlı yok.Ekmeği de olabildiğince kısarsan ertesi gün tartıda sonucu daha iyi görürsün :)

canım sen dukan hakkında bilgi verebilirsin arkadaşlara geçen sene 1.5 ay kadar yaptım hatta kaçamaklarla yaptığım halde sporsuz baya verim aldım ama devam ettiremedim

ilk soru benden saf protein gününde yulaf kepeği kullanabiliyor muyduk kullanıyorsak miktarı neydi bende var da kepek:))

zaten topiğin başlığındaki amacım buydu her diyet yönteminden birşeyler alabiliriz bizim yaptığımız şekilde devam edip vücutlar dirence geçtiğinde kalori saymaya başlayabiliriz ya da ne biliyim 1-2 günlük şok diyetleri araya serpiştirebiliriz sonra normal devam edebiliriz:)))

merhaba kızlar :) bugün akşam ben biraz fazla kaçırdım galba :( öğlen haşlama tavuk yedim, bi de ara öğünde ufak bi çikolata yedim :( akşam 3kaşık bulgur pilavı, 3kaşık zeytinyağlı kabak yemeği, birazcık da patates kızartması yedim :( ara öğünde de bir dilim karpuz yedim. gün içinde şu ana kadar 7bardak su içtim yatana kadar 9 olur sanırım. bir de gündüz yeşil çay açaili içtim, birazdan yine içicem. bu arada listeye hedef ve başlangıç kilomuza ek olarak şu anki kilomuzu da ekleyelim, böylece başlangıçtan itibaren ne kadar kilo verdiğimizi görürüz bu da bize moral olur :) sadece bir tavsiye :)

merhaba kızlar :) bugün akşam ben biraz fazla kaçırdım galba :( öğlen haşlama tavuk yedim, bi de ara öğünde ufak bi çikolata yedim :( akşam 3kaşık bulgur pilavı, 3kaşık zeytinyağlı kabak yemeği, birazcık da patates kızartması yedim :( ara öğünde de bir dilim karpuz yedim. gün içinde şu ana kadar 7bardak su içtim yatana kadar 9 olur sanırım. bir de gündüz yeşil çay açaili içtim, birazdan yine içicem. bu arada listeye hedef ve başlangıç kilomuza ek olarak şu anki kilomuzu da ekleyelim, böylece başlangıçtan itibaren ne kadar kilo verdiğimizi görürüz bu da bize moral olur :) sadece bir tavsiye :)

çok kaçırmamışsın canım azcık bişi olmaz yarın telafi edersin :))),

çarşamba tartı günümüz olsun dedik ben haftaya çarşamba herkes tartılsın aynı anda ekleyim dedim ama isterseniz yarın tartılıp ekleyelim ama aynı anda olsun bildirimler:)))

hoşgeldin canım hemen ekliyorum listeye seni :))

maşallah boylarınız ne kadar güzel kilolarıda verince fıstık gibi olacaksınız eminim:)))

Çok Teşekkür ederim...inşallah bu topikle beraber o fazla kilolardan hep beraber kurtulucazz :)) çok azimliyim bu sefer...:52:
:52:

çok kaçırmamışsın canım azcık bişi olmaz yarın telafi edersin :))),

çarşamba tartı günümüz olsun dedik ben haftaya çarşamba herkes tartılsın aynı anda ekleyim dedim ama isterseniz yarın tartılıp ekleyelim ama aynı anda olsun bildirimler:)))

farketmez canım olabilir ben her şeye uyarım :) evet aynı anda olsun bildirimler, herkes aç karna sabah tartılsın ve yazsın :) haftaya da olur yarın da olur farketmez :)

kızlar merhaba bende karatay tarzı beslenme şeklini uygulamaya başladım.bende aranıza katılabilirim.bakalım hangisinden daha çok verim alıcaz.kobayınız olurum bende :D:D:D şaka bir yana bende karatay diyetine başladım.karatay gurubunda da yazıyorum ama orda henüz listeye girmedim menüde paylaşmadım.sizinlede menülerimi paylaşabilirim kızlar.bu arada yaşım 26 boyum 155 kilom 58 hedefimde ilk önce 50.

menüme geçeyim ben.

sabak klasik karatay kahvaltısı(1 haşlanmış yumurta aslında 2 yenmesi gerekiyor ama bana 1 tane yetiyor,salatalık,domates,7-8 zeytin,1 dilim avucumun içi kadar ezine peynir,1 ince bardak ceviz-badem-siyah kuru üzüm)

öğlen azar azar badem üzüm ve 1 kuru inciri 2 kaşık yoğurtla yedim

akşam kıymalı pide ayran (ayranı bol bol içtim acıkmamak için)

3 fincan yeşil çay bol limonlu.3 lt. su oldu yatana kadar 3.5-4 olur sanıyorum

45 dk. plates yaptım jillian michaels 30 ds level 2 ye geçtim.akşamda 20 dk. karın hareketleri yaptım. bu kadar..:)

akşam yemeğim
3 küçük haşlanmış but bir bardak ayran 2 bardak su
sadece bu kadar

yarım saatte egzersiz

kızlar merhaba bende karatay tarzı beslenme şeklini uygulamaya başladım.bende aranıza katılabilirim.bakalım hangisinden daha çok verim alıcaz.kobayınız olurum bende :D:D:D şaka bir yana bende karatay diyetine başladım.karatay gurubunda da yazıyorum ama orda henüz listeye girmedim menüde paylaşmadım.sizinlede menülerimi paylaşabilirim kızlar.bu arada yaşım 26 boyum 155 kilom 58 hedefimde ilk önce 50.

menüme geçeyim ben.

sabak klasik karatay kahvaltısı(1 haşlanmış yumurta aslında 2 yenmesi gerekiyor ama bana 1 tane yetiyor,salatalık,domates,7-8 zeytin,1 dilim avucumun içi kadar ezine peynir,1 ince bardak ceviz-badem-siyah kuru üzüm)

öğlen azar azar badem üzüm ve 1 kuru inciri 2 kaşık yoğurtla yedim

akşam kıymalı pide ayran (ayranı bol bol içtim acıkmamak için)

3 fincan yeşil çay bol limonlu.3 lt. su oldu yatana kadar 3.5-4 olur sanıyorum

45 dk. plates yaptım jillian michaels 30 ds level 2 ye geçtim.akşamda 20 dk. karın hareketleri yaptım. bu kadar..:)

süpersin yaaaa fikrine bayıldım paylaş menülerini belki bizde takılırız sana ben bu topici her geçen dakika daha çok sevmeye başladım destekleriniz sayesinde:)))her zaman bekleriz sayfamıza sık sık gel tamam mı :16:

ekleyimmi senide listeye bilgilerini vermişsinde ben eklemek isterim :))

aslında karatay bir diyet değil bence yaşam tarzı yanlış mı düşünüyorum jely...

o karataydaydı canım ama mecbur değilsiniz yani bir öneri benimki isteyen uygulayabilir bu uygulamalarla monotonluğu bozup vücudun şaşırmasını da sağlayabilir ve metabolizmayı hızlandırırız diye düşünüyorum

mesela başka bir salı da elma diyetinden bir gün yapabiliriz ne biliyim amaç vücudu şok etmek tabi kimse zorunlu değil bunda da ben bile yapamayabilirim şartlar uygun olmayabilir:)))

haha diyetleri karıştırdım :))) o kadar çok diyet çeşidi varki, o kadar çok okuyorumki hangisinde ne vardı karıştırıyorum böyle işte :)))
fikrin çok iyi ama haftada bir gün yapılabilir bence.

günaydın kızlar

ben herhangi bir diyete uymuyorum kendi diyetisyenim kendim oldum.sabah dışında ekmek ve unlu şeyler yok,yağ yok şeker içeren birşey yok meyveler dışında
haftada 1 kez bir tatlı kaşığı bal veya pekmez yiyeceğim çalıştığım için vücut direncim düşmesin diye.tüberkülozlu hastaların bulunduğu bir sağlık kuruluşunda çalısıyorum.vücut direncim çok düşerse tüberküloz geçirebilirimn düşüncesi ile birazcık direncimi azaltmamam gerek.

bugün sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su
1 haşlanmıs yumurta
çeyrek simit
1 tatlı kaşığı hakiki bal
3 bardak şekersiz çay

şimdilik bu kadar.haa öğleyin menüde lahmacun varmış ayran ve salata ile mecburen 1 tane yiyeceğim.öğle yemeği oldugu için akşama kadar yakarım.haa normalde cok severim lahmacunu 2-2,5 yerim normalde olsa ama 1 tane yenecek bugün

günaydın arkadaşlarr
bende kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum şuan :) kahvaltıda menemen yedim. yağını çok az koydum. 2 dilim light ekmek yanında yine.

günaydın kızlar

ben herhangi bir diyete uymuyorum kendi diyetisyenim kendim oldum.sabah dışında ekmek ve unlu şeyler yok,yağ yok şeker içeren birşey yok meyveler dışında
haftada 1 kez bir tatlı kaşığı bal veya pekmez yiyeceğim çalıştığım için vücut direncim düşmesin diye.tüberkülozlu hastaların bulunduğu bir sağlık kuruluşunda çalısıyorum.vücut direncim çok düşerse tüberküloz geçirebilirimn düşüncesi ile birazcık direncimi azaltmamam gerek.

bugün sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su
1 haşlanmıs yumurta
çeyrek simit
1 tatlı kaşığı hakiki bal
3 bardak şekersiz çay

şimdilik bu kadar.haa öğleyin menüde lahmacun varmış ayran ve salata ile mecburen 1 tane yiyeceğim.öğle yemeği oldugu için akşama kadar yakarım.haa normalde cok severim lahmacunu 2-2,5 yerim normalde olsa ama 1 tane yenecek bugün

günaydın canım,

senin gerçekten ekstra önlemler alman lazım o zaman yeşilçayı da bol tüket direnci artırıyormuş bal pekmez eksik etme canım sen

offf lahmacun muuuuuuuuuuuu acayip severim çok uzun zaman oldu şöyle güzel bir lahmacun yemeyeli...burası küçük yer öyle istediğin herşeyi bulamazsın:(afiyet olsun canım:16:

bende ufak kızı gönderdim elma sirkesi kürü içiyorum yeşilçayımı da yaptım bundan sonra onu içecem 500 ml suyumu da içtim doydum beee:))))

haha diyetleri karıştırdım :))) o kadar çok diyet çeşidi varki, o kadar çok okuyorumki hangisinde ne vardı karıştırıyorum böyle işte :)))
fikrin çok iyi ama haftada bir gün yapılabilir bence.

bende çok fazla şey okudum kafam karmakarışık:)))

günaydın arkadaşlarr
bende kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum şuan :) kahvaltıda menemen yedim. yağını çok az koydum. 2 dilim light ekmek yanında yine.

afiyet olsun canım ben de kahvaltı bulamıyorum ne yapsam kuzu tost istedi gene offf bende kepek ekmeğiyle tosta talim insan diyetteyken yiyecek bişi bulamıyor....

günaydın kızlar :) bugün sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates ve 1 bardak şekersiz çay içtim. birazdan yeşil çay açaili içicem. sizce yeşil çayı sabah aç karnına mı yoksa yemek yedikten 1-2 saat sonra mı içmek daha yararlı? ben kahvaltıdan 1saat sonra, akşamüstü 5 gibi, bir de gece yatmadan içiyorum.

günaydın kızlar,bende aranıza katılmak ve bu korkunç kilolarımdan kurtulmak istiyorum.ben 1.65 boy ve 71kg 1tane kızım var 3yaşında 2. çocugu düşünüyorum ve hamile kalmadan 10 kg vermem lazım ve bunu en kısa dönemde vermeliyim.tek yapamıyorum motivasyon sıfıra düşüyor ama inş. burada sizlerden destek alarak başarabilirim

günaydın kızlar :) bugün sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, domates ve 1 bardak şekersiz çay içtim. birazdan yeşil çay açaili içicem. sizce yeşil çayı sabah aç karnına mı yoksa yemek yedikten 1-2 saat sonra mı içmek daha yararlı? ben kahvaltıdan 1saat sonra, akşamüstü 5 gibi, bir de gece yatmadan içiyorum.

kahvaltın çok az edacım maşallah....

ben genelde aç karnına acıkmaya başladığımda içiyorum yeşil çayı öyle daha faydalı olduğunu duymuştum birde limonlu içerseniz daha yararlı:34:

günaydın kızlar,bende aranıza katılmak ve bu korkunç kilolarımdan kurtulmak istiyorum.ben 1.65 boy ve 71kg 1tane kızım var 3yaşında 2. çocugu düşünüyorum ve hamile kalmadan 10 kg vermem lazım ve bunu en kısa dönemde vermeliyim.tek yapamıyorum motivasyon sıfıra düşüyor ama inş. burada sizlerden destek alarak başarabilirim

hoşgeldin hazaaaallllll :)))

rabbim kızına sağlıklı hayırlu uzun ömür versin ikinci çocuk düşündüğün için tüm destekler senin hazalcığım bilgilerini listeye ekliyorum:)))

benim kocacımda 3. yü düşünüyor ama ben daha düşünemiyorum çok korkuyoruuuuuummmmmm:((((1 senedir bu yüzden aramızda ara ara atışmalar var offf neyse o konuya girmeyeyim canım sıkılıyor:(((

slm kızlar,bugün kü menüm :)
sabah; 1 dilim ekmek
1 yumurta
beyaz peynir
1 bardak çay(çayımı şekersiz içemiyorum.diyetisyenim günde 1 bardaktan fazla içmediğim için şekerli içebilirsin dedi).
öğle;1 kase çorba
2 dilim ekmek.
şu ana kadar 10 bardak su içtim,devamı gelecek inşallah.
1 fincan (bayağı büyükçe) yeşil çay
akşama da; 1 tabak tavuklu patates yemeği
1 dilim ekemek
salata-yoğurt

merhaba arkadaşlar.bende 84 kilo ile pazartesi dukan diyetine başladım inanamıyorum ama şu an her gün 1 kilo gidiyo moralim çok iyi.1 saat yürüyüş yapıyorum amacım 70 kilo bakalım hayırlısı. geçen sens akupunkturla 91 den 74 edüşmüştüm.dikkat etmediğim için yavaş yavaş aldım.

Back