Canım diyet bitene kadar patatesten uzak dursan daha iyi olur sanırım..Çünkü vücutta direk şekere dönüşüyorben de bu sabah yediklerimi yazıyorum.
2 bardak su
iki yumurta 3-4 zeytin
çok az pekmez
bir haşlanmış patates bir dilim ekmek
bir kupa yeşil çay
Çok geçmiş olsun canım..Benim de teyzem de vardı yumurtalık kisti.O da ameilyat oldu şimdi hiçbir sorunu kalmadı.Bendeki farklı bir kist de acaba o mu dedim :)saol hayatım benımkı yumurtalık kisti.rahimdeymiş.
dun akşam balık yedım valla söylemesı ayıp,yanına salata minnacık ta ekmek,salatanın sosuna bandım:)
mesela bu akşam evde yemek yok ne yıcem bılmıyorum ama
bu 4.sabah ılık suya sirke bal lımon karıştırıp içiyorum bakalım.
5 gündür çıkolatada yemıyorum((
kızlar size bişey sormak istiyorum. genelde akşam yemeklerinde küçük bir kaseyoğurt yiyorum. Ama foça yoğurdu, tam yağlı bi yoğurt. yoğurdun yağları eritmek de etkisi olduğunu okumuştum ama tam yağlı yiyince bir etkisi olmaz mı acaba :/
Amin canım inşallah..Kimse kimseye zorunlu ve zamansız ayrılıklar yaşatmasın..kızlar yaa bugün biraz üzgünüm ben bu nedenle pek de birşey yiyemedim desem yalan olmazkız kardeşim memur annem ve babam onun yanına gittiler giderken annem bana uğradı gözleri dolu doluydu canım annem bayrama kadar yoklar burada bu beni çok etkiledi yaa aslında okurken falanda ayrıydık ama bu çok dokundu yaa onun o ağlamaklı hali falan ne bileyim Allah kimseyi annesine babasına hasret bırakmasın hep sağlıklı olsunlar yanımızda olsunlar off yaa bunalım takılmaya yer arıyorum sanırım neyse Rabbim onlardan ayırmasın hiçbirimizi
neyse gelelim bugune henüz spor yapamadım ama yapacağım kızım okuldan geldi yemek yedir falan derken bu saat oldu işte kahvaltımı ben bildiğin tosunlar gibi yapıyorum öyle diyet falan değil ama ekmek yemiyorum sevmem pek ekmeği ondanöğlen kahve içtim ara falanda yok biraz önce kızımla beraber atıştırdım işte oğluşuma mantı yapmıştım çok sever kendisi mantıyı ondan bir iki kaşık yedim birazda çorba falan derken doydum birazdan spor yapcam akşam nescafe içiyorum çünkü ders çalışmam gerek uyanık kalmak için mecburen içiyorum aslında
yaa ben diyet moduna girmek istemiyorum resmen bünyem ben diyetteyim der demez deliriyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum böyle iyi şimdilik bakalım hafta sonuna kadar ne kadar vermiş olcamhaa birde unutmadan 6 dan sonra hiçççbirşey yemiyorum oruc gibi yim o saatten sonra sadece su içiyorum onu saymazsak bildiğin oruç halindeyim hayde bakalım kim daha çok vercek kilo :26:
Merhaba tatlım:) Yoğurt kesinlikle çok faydalı.Her gün yemelisin bence de.Ben yarım yağlıyı tercih ediyorum.Zaten light ile yarım yağlının değerleri aynı.Diyetisyene gittiğim zaman o da yarım yağlı al demişti. Ama yine de sen bilirisn canım :)
Yeni gelen herkese kocaman selamlarrNe güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz..Herkesin birbirine faydası olacağına inanıyorum.Ayrıca diyeti bozmamam için en büyük nedensiniz yoksa kendimi meyvelerin kollarına atıp bir daha almayacağım Ben kendimi tanıtmış mıydım ? 22 yaşındayım demiş miydim ? Daha bu yaşta unutkanlık başladı eyvah..:) Bir yandan okula gidip geliyorum ve inanın çikolatalar, hamburgerler arasında daha da bir çekilmez oluyor ama asıl güzel olan zoru başarmak işte heheyy
Bu arada alzen'cim benim boy 1.70 kilo 62.8 . Yani en son öyleydi ama daha tartılmadım.Cumartesiyi bekliyorum. :)
kızlar yaa bugün biraz üzgünüm ben bu nedenle pek de birşey yiyemedim desem yalan olmazkız kardeşim memur annem ve babam onun yanına gittiler giderken annem bana uğradı gözleri dolu doluydu canım annem bayrama kadar yoklar burada bu beni çok etkiledi yaa aslında okurken falanda ayrıydık ama bu çok dokundu yaa onun o ağlamaklı hali falan ne bileyim Allah kimseyi annesine babasına hasret bırakmasın hep sağlıklı olsunlar yanımızda olsunlar off yaa bunalım takılmaya yer arıyorum sanırım neyse Rabbim onlardan ayırmasın hiçbirimizi
neyse gelelim bugune henüz spor yapamadım ama yapacağım kızım okuldan geldi yemek yedir falan derken bu saat oldu işte kahvaltımı ben bildiğin tosunlar gibi yapıyorum öyle diyet falan değil ama ekmek yemiyorum sevmem pek ekmeği ondanöğlen kahve içtim ara falanda yok biraz önce kızımla beraber atıştırdım işte oğluşuma mantı yapmıştım çok sever kendisi mantıyı ondan bir iki kaşık yedim birazda çorba falan derken doydum birazdan spor yapcam akşam nescafe içiyorum çünkü ders çalışmam gerek uyanık kalmak için mecburen içiyorum aslında
yaa ben diyet moduna girmek istemiyorum resmen bünyem ben diyetteyim der demez deliriyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum böyle iyi şimdilik bakalım hafta sonuna kadar ne kadar vermiş olcamhaa birde unutmadan 6 dan sonra hiçççbirşey yemiyorum oruc gibi yim o saatten sonra sadece su içiyorum onu saymazsak bildiğin oruç halindeyim hayde bakalım kim daha çok vercek kilo :26:
kızlar size bişey sormak istiyorum. genelde akşam yemeklerinde küçük bir kaseyoğurt yiyorum. Ama foça yoğurdu, tam yağlı bi yoğurt. yoğurdun yağları eritmek de etkisi olduğunu okumuştum ama tam yağlı yiyince bir etkisi olmaz mı acaba :/
sağol canım hoşbuldum...
kilom 59 olsa ben daha ne isterim ama 61-62 den aşağı düşünce doğru orantıyı çok seven tansiyonum da düşüyor :)
metabolizmam ortalarda ne yavaş ne hızlı,inşallah verebilirim şu an midemden gelen gacıııırr gucuuuuur vırrrr zıırrr seslerine aldırmadan su içiyorum sadece,çok ses yaptığında mideme vurup sen cezalısın sus bakiyim diyorum :)
kızlar ben suçluyum yaa öğlen de yedim sonra komşu çağırmıştı orda küçük bir kase kısır biri tatlı biri tuzlu iki küçük kurabiye yedim ama pastaya dokunmadım kötüyüm yaaa akşam yemeği de yiyecem galibaaaaa((((((((
eee senin kilon yok ki nerene vereceksin merak ettim doğrusu benim boyun 152 kilom 61.8 senin kiloyu duyunca kendimden tiksindim
ben 10 senedir ayrıyım annemlereden tatillerde falan gidiyoruz hatta bu bayram gidemiyeceğiz((allah kavuştursun canım...
bende kpds ye çalışacam artık birde danışmanlık sınavına eğer onları geçersem kendime danışmanlık bürosu açacam bu devletten fayda yok bize kendi işimin patronu olma fikride hoşuma gidiyor:))
bende diyetteyim dediğim zaman hiç yemediğim şeyleri yiyorum tatlı yemem mesela tatlı arayıp buluyorum 1 yıl çikolata yemezsem aklıma gelmez çikolata arayıp bulup yiyorum((,
mantı mı dedi birisiiiiiçok severim hatta bu geçe rüyamda mantı yapıp satıyordum parasının bir kısmını da vakıfa bağışlıyordum hayırdır inşallah :))))galiba diyet kafama vurdu:)))))
canım benim yaa ben kokuyla doyanlardanım kendi yaptığım yemekleri fazla yiyemiyorum pişene kadarki yemek kokusu beni tıkıyor bu konuda şanslıyım ama ben öyle iddialı bir diyet yapmıyorum zaten sadece spor ve porsiyon azaltmaca benimki bakalım az olsun ama kalıcı olsun isteyenlerdenim inşallah verip bir daha almak istemiyorum bence 1 kilo 1 yaş yaşlı gösteriyor insanı e haliyle insan 30 geçince yaş problemi yaşamaya başlıyor genç ve güzel görünmek derdindeyim mülakatlarda işe yarasın kendime güvenim gelsin gibi nedenlerleAmin canım inşallah..Kimse kimseye zorunlu ve zamansız ayrılıklar yaşatmasın..
Maaşallah sana! Böyle evdeki ahaliye güzel yemekler yapıp da kendini tutan insanlara gıpta ediyorum gerçekten.En zoru da o kokuların içinde olup yine de diyette sebat etmek sanırım.Ben de senin gibi yapıyorum.Diyetteyim diye düşünmüyorum.Ben böyle besleniyorum diyorum sadece.Çünkü öyle olunca sanki asla doymayacakmışım, hep bir şeyler eksik kalıyormuş gibi şartlandırıyorum kendimi, canım durmadan bir şeyler istiyor.Kolay gelsin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?