meraba kızlar çok oldu giremedim foruma ama diyete ara vermedim sayılır :) bugun itibariyle tam 600 gr daha vermiş bulunmaktayım :)) ben gram gram vericem inşallah hakkaten metobolizmam acayip yavaşlamış anladım bunuoruç nedeniyle çokta öyle dikkat edemedim ama 65.00 kiloya inmişim buda iyidir ama bu hafta 1 kilo vericem inşallah :)) bu arada plates yapıyorum sabahları ebru şallı ile onunda faydası olacaktır inşallah bugun regl oldum biraz şişkinlikte vardır bunun içinde haftaya tam 64 olarak görüşmek ümidiyle herkese kolaylar gelsin bayrama kadar 1 kilo verelim hepimizde inşallah....
bu arada kızlar özel bir isteğim var hepinizdende yarın babamın patoloji sonuçları gelecek lütfen temiz gelmesi için hepiniz dua edin dua eden herkesin ne muradı varsa versin Rabbim :)
günaydın öncelikle babana geçmiş olsun allah dermansız dertlerden uzak etsin inşallah.
yavaş yavaş zayıflıyoruz hepimiz bende 65 oldum 67 kiloydum 1 bucuk hafta önce.ama bugün bende biraz şiş hissediyorum kendimi,koca göbeğim hala duruyor gidecek insallah.
bugün geç uyandık.kahvaltımızı yeni yaptık az bi parca beyaz ekmek ve bir tabak melemen yedim.bir parça tahin helvası yedim ve 3 form bisküvi.
3 bardak şekersiz çay.
akşam için de kuru fasulye pişiyor:)bol bol hareket ediyorum elimden geldiğince egzersiz yapıyorum.inşallah veririz şu kilocukları
tartı günü yarın değil mi:)
bu arada mide agrısından dün geceyi hastanede geçirdim .hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi geri çıkarıyorum.sindirim sistemim nakavt olmuş durumda.
ay evet yaaa resmen dünyam şaştı ben biraz dinlenmeliyim galiba ama nasıl kurban bayramından sonra kendime tatil verecem:)))
geçmiş olsun canım yaaa kıyamam eee ilaç falan verdiler mi tedavisi varmıymış...
tartı günü yarın değil mi:)
bu arada mide agrısından dün geceyi hastanede geçirdim .hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi geri çıkarıyorum.sindirim sistemim nakavt olmuş durumda.
Serçecil geçmiş olsun,inş. önemli bişey çıkmaz.Evet benim kilo 69.600,hiç vermemişim almamışımda.Hadi kızlar bayramda ne yapıcaz nasıl olucak yemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?