• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba kızlar çok oldu giremedim foruma ama diyete ara vermedim sayılır :) bugun itibariyle tam 600 gr daha vermiş bulunmaktayım :)) ben gram gram vericem inşallah hakkaten metobolizmam acayip yavaşlamış anladım bunu :( oruç nedeniyle çokta öyle dikkat edemedim ama 65.00 kiloya inmişim buda iyidir ama bu hafta 1 kilo vericem inşallah :)) bu arada plates yapıyorum sabahları ebru şallı ile onunda faydası olacaktır inşallah bugun regl oldum biraz şişkinlikte vardır bunun içinde haftaya tam 64 olarak görüşmek ümidiyle herkese kolaylar gelsin bayrama kadar 1 kilo verelim hepimizde inşallah....

bu arada kızlar özel bir isteğim var hepinizdende yarın babamın patoloji sonuçları gelecek lütfen temiz gelmesi için hepiniz dua edin dua eden herkesin ne muradı varsa versin Rabbim :)

günaydın öncelikle babana geçmiş olsun allah dermansız dertlerden uzak etsin inşallah.

yavaş yavaş zayıflıyoruz hepimiz bende 65 oldum 67 kiloydum 1 bucuk hafta önce.ama bugün bende biraz şiş hissediyorum kendimi,koca göbeğim hala duruyor gidecek insallah.
bugün geç uyandık.kahvaltımızı yeni yaptık az bi parca beyaz ekmek ve bir tabak melemen yedim.bir parça tahin helvası yedim ve 3 form bisküvi.
3 bardak şekersiz çay.

akşam için de kuru fasulye pişiyor:)bol bol hareket ediyorum elimden geldiğince egzersiz yapıyorum.inşallah veririz şu kilocukları

günaydın öncelikle babana geçmiş olsun allah dermansız dertlerden uzak etsin inşallah.

yavaş yavaş zayıflıyoruz hepimiz bende 65 oldum 67 kiloydum 1 bucuk hafta önce.ama bugün bende biraz şiş hissediyorum kendimi,koca göbeğim hala duruyor gidecek insallah.
bugün geç uyandık.kahvaltımızı yeni yaptık az bi parca beyaz ekmek ve bir tabak melemen yedim.bir parça tahin helvası yedim ve 3 form bisküvi.
3 bardak şekersiz çay.

akşam için de kuru fasulye pişiyor:)bol bol hareket ediyorum elimden geldiğince egzersiz yapıyorum.inşallah veririz şu kilocukları

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım yarın güzel haberler alırım bir haftadır hep aklımda sonuçlar umarım çifte bayram olur ailem ve benim için :34: bende çok yavaş veriyorum ama hiç kötü hissetmiyorum kendimi yavaş yavaş ama tam vermek istiyorum bu kez afiyetle ye inşallah kuru fasulyeni :56: bende inşallah öğlene çorba ve biber dolması yiyecem eşim gelirse çocuklar aşağıda oyunda onlarda gelsin hep beraber afiyetle yeriz inşallah Allah ağzımızın tadını hiçç bozmasın :34:

spora gittim 63 kiloyum hala ama bu da iyi çünkü 2-3 gündür deli gibi yiyorum sıkıntıdan.. bayramda da yerimmm:18: inşallah almam verdiğim o 2 kiloyu da

ya kızlar kendimden nefret ediyorum oturdum bu saatte patlamış mısır yedim.nasıl birşey bu midem ya.agzımı tutamıyorum.o kadar spor boşuna of off..gün boyu dikkat ettim ama bu satte yaptıgıma bak

kızlar çok yoğunum temizlik yapıyorum bir yandan başka işler vaktim kalmıyor dünde akşama kadar net yoktu gece geldim yazasım gelmedi neyse bayramdan sonra iyice toparlanırız inşallah ben biraz saldım kendimi ama mümkün olduğu kadar sıkmaya çalışıyorum:))))

sabah kahvaltımı yazıyorum:
1.5 dilim tam buğday ekmeği
yarım kibrit kutusu peynir
7 adet zeytin
1 yumurta(tavada)
1 bardak çay

öğleni de 2 mandalinayla geçiştirmeyi düşünüyorum artık akşama Allah kerim :)

merhaba arkadaşlar
foruma pek giremiyorum bu aralar. yediklerime de dikkat edemiyorum ne yazıkki :( hafta sonu çok yedim. bugün normal yedim. sanırım bayram dönüşüne kadar böyle devam edicem. bayramdada şehir dışındayız. inşallah fazla kilo almam.

aynen. bende mide ve kabızlık problemi başladı midemin ağrısından mahvoldum bugün.ne yapıcam bilemiyorum.vücudumuz savunmaya geçiyor heralde(kötü alışkanlıklarından kurtuluyor ya mide ondan heralde:)bayrama gidip gelelim insallah..herkese az yemeli günler

tartı günü yarın değil mi:)

bu arada mide agrısından dün geceyi hastanede geçirdim .hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi geri çıkarıyorum.sindirim sistemim nakavt olmuş durumda.

tartı günü yarın değil mi:)

bu arada mide agrısından dün geceyi hastanede geçirdim .hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi geri çıkarıyorum.sindirim sistemim nakavt olmuş durumda.

ay evet yaaa resmen dünyam şaştı ben biraz dinlenmeliyim galiba ama nasıl kurban bayramından sonra kendime tatil verecem:)))

geçmiş olsun canım yaaa kıyamam eee ilaç falan verdiler mi tedavisi varmıymış...

ay evet yaaa resmen dünyam şaştı ben biraz dinlenmeliyim galiba ama nasıl kurban bayramından sonra kendime tatil verecem:)))

geçmiş olsun canım yaaa kıyamam eee ilaç falan verdiler mi tedavisi varmıymış...

evet bi doktor arkadas ilaç başladı onu kullanıyorum.hala cok agrım var işten izin aldım geldim evde yattım.ben mideme daha az çek sokarken nasıl olur böyle ağrır anlamış değilim.ileri tetkikler yapılması gerek kesin sonuc için ama bayramdan sonraya kaldı ileri tetkikler:(

62.4 olmuşum bazı bölgelerden 5 cm gitmiş yalnız kalçadan sadece 2 cm gtmiş ondan yavaş gidiyo ama bacaklardan çok belli pantolonlar bol gelmeye başladı bacaklardan 4cm gitmiş sevindim

Serçecil geçmiş olsun,inş. önemli bişey çıkmaz.Evet benim kilo 69.600,hiç vermemişim almamışımda.Hadi kızlar bayramda ne yapıcaz nasıl olucak yemeden:56:

Serçecil geçmiş olsun,inş. önemli bişey çıkmaz.Evet benim kilo 69.600,hiç vermemişim almamışımda.Hadi kızlar bayramda ne yapıcaz nasıl olucak yemeden:56:

bayramda et yiyin istediğiniz kadar protein sonuçta ekmek fazla yemeyin tatlıdan da tadımlık yiyin ben öyle yapıcam.. benim kilom da 64.800 dü 20 günde vermişim bu 2.4 kiloyu ama haftanın 3 günü mutlaka spor yapıyorum ve yediklerime genelde dikkat ediyorum.. benim incelmem hoşuma gitti spor yaptığım için o da spora devam diyete de devam 55 olana kadar durmak yok :52::52::52:

kızlar teşekkür ederim.yalnız yeme zorlugu yaşıyorum midem kötü ve yumruk gibi bir agrı var.kilom 64.9 olmus.zayıflamıs olmak güzel ama keşke sağlığımda yerinde olsaydı:50:

selamlar.ben de bir kilo vererek 67.1 olmuşum.bayram haftası zor geçecek.:1:

önce herkese hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden:16:
gelelim kilolara tartılmadım ama son derece dikkatliyim bu aralar vermişimdir diye ümit ediyorum pazar günleri tartılıyorum ben bu nedenle pazar günü bildirim yaparım :51:
bu arada bugün arefe ve Allah bugün edilen hiçbir duayı reddetmezmiş bol bol dua edelim arkadaşlar bu mübarek günleri boş geçirmeyelim bence Rabbim herkesin dualarını kabul etsin sevdikleriyle nice bayramlar yaşamayı nasip etsin ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah tekrar herkese hayırlı huzurlu bayramlar:34:

Hayırlı bayramlar kızlar.Hiç kimse ugramamış buralara,aman untmayın kızlar burayı.Dün bayramın 1.gününü iyi atlattım yanlız regli olmuşum tatlı kırizimi engelleymedim akşam tatlı ve sütlaç yedim:50:
Kızlar bayramdan sonra piriç lapası diyetini deniycem,çok güzel ödem attırdıgını okudum,2kg gidiyormuş,tabi bu kg degil su

Back