günaydın bacılar
dün akşam meyve ile geçiştireyim dedim ama saat 9 gibi öyle cok acıktımki pilav yedim,bir çatal pasta yedim tabi sonuc hemen geri kustum
sabah yediklerimde bol kalorili malesef
üstünde sucuk ve kaşar olan 2 dilim kanepe yedim
3 tane kızarmış patates
cok üzgünüm. birde adet oldum öyle bir şişkinlik varki anlatamam.telafi edecegim
eda süper gidiyorsun maşallah yaaaa
Kızlar sanırım ben bu dukan diyetini bırakacağım..Açıkçası korkmaya başladım.Zararlarını okudum, araştırdım ve tek yönlü beslenmenin zaten zararlı olacağını düşünüyordum ama proteinin fazlası vücutta asit birikmesine neden oluyor ve şimdi olmasa da ileride bir çok hastalığa neden oluyor.Örneğin, ağız kokusundan bahsedilmiş ki ben de diyet başından beri çok var.Bu böbreklerin alarm verdiğine yönelik olabilirmiş.Ayrıca son zamanlarda çok sık baş dönmeleri yaşıyorum ve bu pek normal değil.O yüzden kendime göre uyarlamaya karar verdim.Sanırım en iyisi kişinin kendi doktoru olmasıymış.Hiçbir diyet tam olarak uymuyor, her bünye farklılık gösteriyor.Daha fazla vücudun dengesini bozmadan en sağlıklı yoldan yavaş ama emin adımlarla yürümek olacak sanırım.:126:
krem demişsin hangi kremi kullanıyorsun.
evet canım çarşamba tartılma günümüz,ah o anneler bende annelere gidince aynısını yaşıyorum resmen diyetimi katlediyolar:104: kendi annem artık pek yapmıyor yemem için ısraretmiyor ama cici annem(kayınvaldem):109: yemeden olurmu diye dayıyor yemekleri bide benim sevdiklerimi yapıyormerhaba arkadaşlar
biraz geç oldu ama forumu okumadan yatmak istemedim. eve yeni geldik sayılır. bugün annemlerdeydik. kahvaltıdan itibaren ordaydık. benim bugün yediklerimi içtiklerimi yazmaya hiç niyetim yok, lakin bütün bi hafta yeticek kadar yiyecek tükettim :) pişmanda değilim, geçti artık önümüze bakıcaz :) yarında pek diyete uyabileceğimi sanmıyorum. artık pazartesinden itibaren telafi ederim. arkadaşlar şimdi çarşambalarımı tartılıyoruz. ben bu sabah tartıldımda. pazartesi salı çok sıkı diyet yapmam lazım haftasonunu telafi edebilrim inşallh..
kızlar unutmadan bişey sorcam,bu sıkılaşma kremleri ve vücuda baglana boşetlerin faydası oluyormu sıkılaşmada,hiç deneyenleriniz varmı poşet baglayan.Poşet çok terletiyormuş ögle söylüyor deneyenler pek aklıma yatmadı ama genede sizede sormak istedim
günaydın kızlar.dün biberiye yağıb aldım,susum yağı yokmuş bugün başka bir yere bakacağım.onları sürüp poşet bağlayıp öyle yapacağım yürüyüşümü bugün.sabah,1 dilim kızarmış ekmek-haşlanmış yarım yumurta-azıcık peynir.6 bardakta su içtim şimdiye kadar,bakalım öğleye ne hazırlayacağım.
selam kızlar
site yönetimi başka bir konudan dolayı ceza vermiştide cezam yeni bittiaslında akıllı uslu bir kızımdır ama neyse :)bugün çok mutluyum 2. kez teyze oldum.henüz göremedim ufaklığı ama varlığını hissediyorum.paylaşmak istedim sizlerle neyse gelelim bugüne
sabah:
1 haşlanmıs yumurta
2 çatal kaşar dilimi
yarım salatalık
yarım domates
bir biber
2 dilim tam tahıllı ekmek
ögle:
malesef yarım peynirli gözleme(antep peyniri ile yapılmıştı dayanamadım)
1 domates
1 ayran
öğleyin gözleme yediğim için kendime ceza verdim
akşam:
1 salkım üzüm
2 ceviz
4 badem(çiğ)
suan cay içiyorum:)
ayrıca dayanamadım az önce kiloma baktım suan o kadar da kötü gitmiyorum.benim en büyük sorunum göbek ve gögüs çevrem onlar erirse hiç sorun kalmıcak.çayımı içip egzersizimi yapacağım şimdi.görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar
yine bugün öğleden sonra dışarıdaydım saat 6,30 da geldim eve. sabah 1 ad.kayısı bir bardak ılık su. kahvaltıda zeytin, peynir, domates, bir dilim light ekmek ve kahve. öğlen dışarıda yedim soya soslu tavuk erişte ve salata yedim aralarda su içtim. bugün maalesef yeşil çay içmedim bu saatten sonrada içmek istemiyorum akşam yemeğinide 7,30 gibi yedim. bi tabak kıymalı karnıbahar yemeği ve salata. ekmek yemedim. şimdi yarın protein diyeti yapıyomuyuz arkadaşlar. yaparsak neler yiyoruz :)
selam kızlar
site yönetimi başka bir konudan dolayı ceza vermiştide cezam yeni bittiaslında akıllı uslu bir kızımdır ama neyse :)bugün çok mutluyum 2. kez teyze oldum.henüz göremedim ufaklığı ama varlığını hissediyorum.paylaşmak istedim sizlerle neyse gelelim bugüne
sabah:
1 haşlanmıs yumurta
2 çatal kaşar dilimi
yarım salatalık
yarım domates
bir biber
2 dilim tam tahıllı ekmek
ögle:
malesef yarım peynirli gözleme(antep peyniri ile yapılmıştı dayanamadım)
1 domates
1 ayran
öğleyin gözleme yediğim için kendime ceza verdim
akşam:
1 salkım üzüm
2 ceviz
4 badem(çiğ)
suan cay içiyorum:)
ayrıca dayanamadım az önce kiloma baktım suan o kadar da kötü gitmiyorum.benim en büyük sorunum göbek ve gögüs çevrem onlar erirse hiç sorun kalmıcak.çayımı içip egzersizimi yapacağım şimdi.görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?