• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepiniz harikasınız bana şevk verdiniz doğrusu.

ben mümkün oldugunca kendi çapımda egzersiz ve spor yapmaya çalısıyorum.bugün dışarı çıkıp yürüyüş yapamadım,yarın haftasonu iş te yok nasıl olsa sabah erken kalkıp yürüyeceğim 5 km yürüyorum yürüyünce iyi oluyor.evde 2500 adım attım bugün salonum oldukca büyü:14: saat tuttum 25 dk sürdü müzik eşliğinde yaptım .

akşam yediklerime gelince
kabak yemeği(dünden kalmıstı)
2 kaşık bulgur pilavı
et haşlama çok az
1 havuç
1 fincan sade kahve

ha bugün 3 lt su tükettim suan itibari ile cok fazla çay ve ayran tüketiyorum gün içinde

canım bu sayfada gezdigimde bende moral buluyorum ve şevkim artıyor.Ben su içemiyorun bugün içmeye başlıycam vede spora inş. kızım evde yaptırmıyor ya karnıma çıkıyo yada üstümde geziniyor boguşmak istiyor:emir_bebek: havalar güzelken yürüyüş yapıcam,herkezi kocamannnnnnnnnn öpüyorum,gece satfayı yoklayıp yatarım şimdi ev işi yapıcam va turşu kurucam bugün

bende termal şort var, spor yaparken onu giyiyorum acaip terletiyo bazen de gece yatarken giyiyorum. Düzenli kullanımda faydası olur sanırım. Kremlerde işte sadece destek, mucize beklememek gerek ama ben bunu bilmeme rağmen 10 gündür bi değişim yok diye üzülüyorum :50: gece sürüp termal kemer taksan yararlı olabilir bence. ama kremleri banyodan sonra sürmek en iyisi çünkü gözenekler o zaman daha açık oluyo daha iyi içe nüfus eder herhalde :44:

kızlar,bana da önerebileceğiniz sıkılaştırıcı krem ismi var mı,özellikle karın bölgesine.

günaydın kızlar,dün o kadar misafiri ağırladıktan sonra,kardeşim ve kuzenimle birlikte 45 dak hızlı tempo yürüyüş ve küçük adımlarla koştuk.bugün yine sabah 40 dk. yürüyüş yaptım,akşama doğru tekrar bi 45 dak daha yürüyeceğiz.sabah yediklerim;2 dilim ekmek,1 yumurta,beyaz peynir.

kızlar,bana da önerebileceğiniz sıkılaştırıcı krem ismi var mı,özellikle karın bölgesine.

canım ben ekimin başından beri göbeğime susam ve biberiye yağını karıştırarak sürüyorum ve termal şortumu giyip öyle spor yapıyorum. Göbeğimdeki şişlik farkedilir derecede azaldı, hala dümdüz değil ama yine de azalma söz konusu. Bacaklarım içinse banyoda kabak lifi ve yosun sabunuyla masaj yapıyorum. sonra Nivea Good Bye Cellulite kremini sürüyorum. Bacaklarımın bi kısmında ayaktyken bile belli olan selültler var daha onları geçirmedi fakat iç bacak kısmında elimle bastırdığım zaman 3 5 tane küçük selülitler oluyordu şimdi onlar yok oldu. Uzun zaman bunları uygulayınca baya faydalı olucak sanırım, henüz 12 gün oldu başlayalı. Niveanın kremi güzel bence ama biraz geç emiyo tek sıkıntı o.

arkadaşlar bugünkü kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 4 zeytin ve şekersiz çay. Yalnız öğlen yemeğinde kocaman bir kumru yedim :50::50: o yüzden akşam çok hafif yicem. Bu zamana kadar yarım litre su ve 1 fincan yeşil çay içtim.

ögle menümü yazayım gelmişken

dövme buğday bilavı
haşlama tavuk
cacık
1 kaşık kızımın sakızlı muhallebisinden
şimdide çay içiyorum

Bunlar da benim öğle ve akşam menülerim
Yumurtalı haşlanmış taze fasulye
sarımsaklı yoğurt

Tavuk ciğeri
köz biber salatası
ayran

Yemekten sonra süslenip kaleiçine gitme zamanı...Öpüyorum hepinizi :54:

dün yazamadım 1 haftada 1 kilo vermişim.. ayrıca göğüs,bacak,bel,göbek ve kollardan 2 cm.. kalçadan 1 cm vermişim.. kalça çok çalışmadık dedi hoca bundan sonra çalışıcaz dedi... çoooooooookkkkkk mutluyum sıkılaşıyorum ve zayıflıyorum her hafta 1 kilo versem 2 ayda 8 kilo eder benim hedefim 10nkilo zaten 55 kg olmak yani.. siizinle paylaşmak istedim sevincimi canlar:52::52::52:

kızlar sabah menümü paylaşmıştım öğlen bir tane sigara böreği yedim akşada bir tabak makarna(mecbur kaldım yemek yapamamıştım)1 kase yoğurt çorbası ve salata.akşam menüm berbat oldu ya hem makarna hem pirinç yarın dengelemem lazım.sporumuda yaptım kremimide sürdüm şimdi ayranımı içiyorum:)

kızlar bugün çok kaytardım ben :50: öğlen kumru yemiştim :50: akşam hafif tutayım dedim bi kase mercimek çorbası ve bir tane küçük biber dolması yedim. ama sonrasında bir avuç antep fıstığı ve bir dilim pasta yedim :50: yarın toparlıcam inş.

kızlar sabah menümü paylaşmıştım öğlen bir tane sigara böreği yedim akşada bir tabak makarna(mecbur kaldım yemek yapamamıştım)1 kase yoğurt çorbası ve salata.akşam menüm berbat oldu ya hem makarna hem pirinç yarın dengelemem lazım.sporumuda yaptım kremimide sürdüm şimdi ayranımı içiyorum:)

krem demişsin hangi kremi kullanıyorsun.

merhaba arkadaşlar
biraz geç oldu ama forumu okumadan yatmak istemedim. eve yeni geldik sayılır. bugün annemlerdeydik. kahvaltıdan itibaren ordaydık. benim bugün yediklerimi içtiklerimi yazmaya hiç niyetim yok, lakin bütün bi hafta yeticek kadar yiyecek tükettim :) pişmanda değilim, geçti artık önümüze bakıcaz :) yarında pek diyete uyabileceğimi sanmıyorum. artık pazartesinden itibaren telafi ederim. arkadaşlar şimdi çarşambalarımı tartılıyoruz. ben bu sabah tartıldımda. pazartesi salı çok sıkı diyet yapmam lazım haftasonunu telafi edebilrim inşallh..

günaydın kızlar :3:bugünkü kahvaltım yarım simit, 1 dilim peynir, 3 zeytin, yumurta ve az şekerli çay. Ben dün spor yapmadım, bugün de yaparsam az yaparım. Vücudu alıştırmamak adına haftada 1 ya da 2 gün mola veriyorum..

Günaydın canlarr :3: Ben dün diyet dışına çıktım :(( Çok üzgünüm ama umarım sorun olmaz..Neyse ben bu hafta tartılmayacağım çok dikkatli geçireceğim bakalım :) Hepinize hayırlı günlerr :16:

günaydın bacılar

dün akşam meyve ile geçiştireyim dedim ama saat 9 gibi öyle cok acıktımki pilav yedim,bir çatal pasta yedim tabi sonuc hemen geri kustum

sabah yediklerimde bol kalorili malesef

üstünde sucuk ve kaşar olan 2 dilim kanepe yedim
3 tane kızarmış patates

cok üzgünüm. birde adet oldum öyle bir şişkinlik varki anlatamam.telafi edecegim:5::5::5::5:

selam kızlar dünden beri çok yoğunum geçmiş sayfaları okuyamadım dün sabah 9.30 da çıktım evden çıkarken 1 dilim kepek ekmeği birkaç zeytin bir kaç lokma peynir yedim öğlene açlıktan ölüyordum eve gidemeyeceğim için 1 poğaça yedim akşam eve gittiğimde 5.30 olmuştu biraz tavuk ciğeriyle 2 dilim kepek ekmeği yedim ve başım çok ağrıyordu erkenden yettım ama sabaha kadar yediğim yemek yakmış beni kelktım su içtim sürek bir içişte 1 lt. içtim nerdeyse sabaha kadar tuvalet su arasında mekik dokudum

bugün sabah sporumu yaptım eşim soğan sote hazırlamış ondan 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim sonra düğün vardi o da yemekliymiş orda da bir kaç kaşık pilav bir kaç kaşık çorba 3 kaşık falanda helva aldım şimdide balık var yanında salata inşallah dünkü olaya dönmez mahvoldum gece boyunca çünkü gene kaçıyorum yemeği hazırlayacam:)))

slm kızlar:3:bugün öğlen 1,5 tabak haşlama fasulye ve yarım simit yedim. Arada 1 küçük boy şeftali yedim. Akşam ise 1,5 tabak ıspanak yemeği ve ince bir dilim ekmek yedim. 1lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim.

slm kızlar:3:bugün öğlen 1,5 tabak haşlama fasulye ve yarım simit yedim. Arada 1 küçük boy şeftali yedim. Akşam ise 1,5 tabak ıspanak yemeği ve ince bir dilim ekmek yedim. 1lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim.

eda süper gidiyorsun maşallah yaaaa:nazar:

Back