kızlar hepiniz harikasınız bana şevk verdiniz doğrusu.
ben mümkün oldugunca kendi çapımda egzersiz ve spor yapmaya çalısıyorum.bugün dışarı çıkıp yürüyüş yapamadım,yarın haftasonu iş te yok nasıl olsa sabah erken kalkıp yürüyeceğim 5 km yürüyorum yürüyünce iyi oluyor.evde 2500 adım attım bugün salonum oldukca büyüsaat tuttum 25 dk sürdü müzik eşliğinde yaptım .
akşam yediklerime gelince
kabak yemeği(dünden kalmıstı)
2 kaşık bulgur pilavı
et haşlama çok az
1 havuç
1 fincan sade kahve
ha bugün 3 lt su tükettim suan itibari ile cok fazla çay ve ayran tüketiyorum gün içinde
bende termal şort var, spor yaparken onu giyiyorum acaip terletiyo bazen de gece yatarken giyiyorum. Düzenli kullanımda faydası olur sanırım. Kremlerde işte sadece destek, mucize beklememek gerek ama ben bunu bilmeme rağmen 10 gündür bi değişim yok diye üzülüyorumgece sürüp termal kemer taksan yararlı olabilir bence. ama kremleri banyodan sonra sürmek en iyisi çünkü gözenekler o zaman daha açık oluyo daha iyi içe nüfus eder herhalde :44:
kızlar,bana da önerebileceğiniz sıkılaştırıcı krem ismi var mı,özellikle karın bölgesine.
kızlar sabah menümü paylaşmıştım öğlen bir tane sigara böreği yedim akşada bir tabak makarna(mecbur kaldım yemek yapamamıştım)1 kase yoğurt çorbası ve salata.akşam menüm berbat oldu ya hem makarna hem pirinç yarın dengelemem lazım.sporumuda yaptım kremimide sürdüm şimdi ayranımı içiyorum:)
günaydınnnnnn canlarrrrrrben spora gidiyorummmm
slm kızlarbugün öğlen 1,5 tabak haşlama fasulye ve yarım simit yedim. Arada 1 küçük boy şeftali yedim. Akşam ise 1,5 tabak ıspanak yemeği ve ince bir dilim ekmek yedim. 1lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?