Sağlıksız diyerek tavsiye edilmediğini biliyorum ama bu yöntemle 25 kilo verdim 2,5 yıl içinde.
Devamlı yapmadım.
5-6 ayda bir 1 ay kadar sadece peynir ekmek yedim, ayda 5-6 kilo gitti.
Şimdi son bir 5 kilo daha vermek için bir ay daha yapacağım. Dün başladım.
Bu arada sağlığım gayet yerinde. Kan tahlillerim şahane. Hiçbir ilaç kullanmıyorum. Başım bile ağrımıyor. Grip bile olmam.
Nasıl yapıyorum?
İHE'nin light tost ekmeği var. Her yerde satılıyor. Ucuzda... (diğer light ekmeklere kıyasla...)
Dilimi 52 kalori.
Günde 3 öğün 4-5 saat arayla 3'er dilim yiyorum. 9 x 52 = 468 kalori.
Üzerine piyasadaki en az kalorili labneden çok az sürüyorum. Birkaç markanınki daha düşük kalorili. 100 gramı 200 kalori olanlar var. 100 gramını 9 dilime paylaştırıyorum.
Yani 468 + 200 = 668 kalori.
Üzerine kekik, nane, pul biber, kimyon, keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, zencefil gibi baharatlar serpiyorum, çok lezzetli oluyor. Hem çok sağlıklı da...
Yanına birer tane domates, birkaç yeşil acı sivri biber koyuyorum. Biraz maydanoz, dereotu... Yanında şekersiz çay.
Onlarında toplam kalorisi 60 olsun.
668 + 60 = 728 kalori. Günde.
Haftada 1,5 - 2 kilo gidiyor. Çok yürümüyorum. Günde yarım saat, en çok 1 saat.
Gayet tok kalıyorsunuz.
Ayrıca hem karbonhidrat hem protein hem de yeşillik yemiş oluyorsunuz.
Metabolizması daha hızlı olanlar, benden daha da hızlı kilo verebilir.
Çok lazımsa yanında her gün bir multivitaminde kullanabilirsiniz.
Bence bu yöntem sağlıksız değil. 1 ay yapacaksınız sonuçta...
Sonra 5 ay o kiloyu koruyun. Fazlanız varsa yine yapın.
Ben herkese tavsiye ediyorum. Kendi kendime buldum bu yöntemi.
Tabi ki gün içinde 1,5 -2 litre su içiyorum. Erken uyuyup erken kalkıyorum. 8 saat uyku da kilo vermekte önemli çünkü.
Ben memnunum, aç kalmıyorum en azından. Onun için belki birlerine faydası olur diye paylaşmak istedim. Zayıflamak gerçekten mutlu ediyor insanı. Herkese kolay gelsin.