Seni okurken kendimden utandımBen daha 22 yaşında ve bekar olmama rağmen selülitler ve çatlaklar cirit atıyor En azıdan senin bir nedenin var , allah bağışlasın kızın var maaşallh Ben de artık tüm suçu hayat düzenine, sağlıksız gdolu besinlere, hımm sonra hızlı yaşam şekline ,vakitsizliğe falan atayım Hoşgeldin bu arada tekrardan :)
ah birdy kaderimiz aynı galba selülit çatlak konusunda ben eskiden çok zayıftım lisede 43 falandım bi anda kilo aldım 47 oldum sonra yine bi anda verdim 45lere düştüm falan hep böyle aldım verdim derken bu hale geldi bacaklarım bu zamana kadar hep sıkılaştırıcı krem falan sürdüm ama hep düzensiz kullandım hiçbir faydası olmadı. Ama son 10 gündür çok sıkı bakım yapıyorum. Haftada en az 5 gün spor yapıyorum. Spordan önce bitkisel yağ sürüp masaj yapıyorum. Spordan sonra duşta kabak lifi ve yosun sabunuyla masaj yaparak yıkıyorum, forumda okumuştum yararı oluyomuş baya. sonrasında da niveanın selülit kremini sürüyorum. daha 10 gün oldu öyle gözle görülür bi değişiklik yok ama, ay sonuna kadar faydası oldu mu olmadı mı anlaşılır herhalde. umarım kurtulurum şu dertten, daha bu yaşta böyleysem