• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba bana takılmak isteyen yok neyse bende kendim yaparım serçecikte gelir birazdan:55:

benim boyum 152 kilo cuma 63 iken şu anda 62.1 fena değil sadece bu dediklerimi yaptım yavaş yavaş gitsin sağlam gitsin istiyorum...

sabah elma sirkeli kürümü yaptım yeşilçayımı içtim birazdan kahvaltı yapacağım:42:

ya ama yaaa sayfanız hayırlı olsun bari diyeydiniz:1::1::1:

sayfanız hayırlı olsun
can sıkıntısıyla sayfalarda gezerken buldum ayfanızı:)
baktım boyu boyuma kilosu kilosuma denk ve diyett
burda olmalıyım diye düşündüm:)))))
bend e1,50 yim ve 62/63 arasındayım

galiba bana takılmak isteyen yok neyse bende kendim yaparım serçecikte gelir birazdan:55:

benim boyum 152 kilo cuma 63 iken şu anda 62.1 fena değil sadece bu dediklerimi yaptım yavaş yavaş gitsin sağlam gitsin istiyorum...

sabah elma sirkeli kürümü yaptım yeşilçayımı içtim birazdan kahvaltı yapacağım:42:

ya ama yaaa sayfanız hayırlı olsun bari diyeydiniz:1::1::1:

sayfanız hayırlı olsun

alzennn canım haklısın

kendime hakim olamadım ve eve geldim şimdi 2 bisküvi daha yedim..off yaa sucluluk duyuyorum.ama adet olmak üzereyim iştahım çok acık canım çok tatlı şeyler istiyor ama tutuyorum kendimi.tamam söz bundan sonra olmaz.akşama sebze var sebze yiyeceğim:(

sayfanız hayırlı olsun

hoşgeldin canım :42:

tabiki kesinlikle burda olmalısın:16:

ayyy evet yaaa boy kilo aynı sayılır ne kadar zor dimi kısa boylu olmak 1 kilo 5 kilo gibi görünüyor:15:

o zaman hemen seni listeye alıyorum :)))

alzennn canım haklısın

kendime hakim olamadım ve eve geldim şimdi 2 bisküvi daha yedim..off yaa sucluluk duyuyorum.ama adet olmak üzereyim iştahım çok acık canım çok tatlı şeyler istiyor ama tutuyorum kendimi.tamam söz bundan sonra olmaz.akşama sebze var sebze yiyeceğim:(

bugün sporu 15 dk uzatacağım.bu bisküviler yüzünden ceza veriyorum kendime:(:47:

regli olacaksan normal canım kırılmıyorsun dimi öyle dedim diye ama biz birbirimizi uyarmalıyız diye düşünüyorum hepinizi çok seviyorum :16:
ben otorite değilim ama çok diyet yaptığım için bazı şeyleri öğrendim artık:)

bende bugün 40 dak. yürüdüm çok mutluyum o yüzden:)))

hoşgeldin canım :42:

tabiki kesinlikle burda olmalısın:16:

ayyy evet yaaa boy kilo aynı sayılır ne kadar zor dimi kısa boylu olmak 1 kilo 5 kilo gibi görünüyor:15:

o zaman hemen seni listeye alıyorum :)))

evet canım ya aynen
1 kilo alırsın herkes aa sen çok kilo aldın der:(
hemen göbek çıkar
azıcık gaz olsa karnında hamilemisin diye sorarlar:)(
vermezk lazım
evlendiğimd e47/49 arasında gidiyordum
şimdi 55 hayal oldu :(

selam kızlar. sabah yediklerimi yazmıştım. öğlen 3 kaşık barbunya yedim. saat 5te nesfit yedim küçük bir kase, yememem gerekiyodu sanırım :25:akşamki menüm taze fasulye ve cacık, belki bir dilim çavdar ekmeği yerim. bu zamana kadar 5-6 bardak su, 2 fincan yeşil çay içtim. yürüyüş yapıcam ama yemekten önce mi sonra mı yapsam bilemedim. genelde akşam yemeğinden 2 saat sonra 9 gibi yapıyordum, bugün bir değişiklik mi yapsam acaba :44:

regli olacaksan normal canım kırılmıyorsun dimi öyle dedim diye ama biz birbirimizi uyarmalıyız diye düşünüyorum hepinizi çok seviyorum :16:
ben otorite değilim ama çok diyet yaptığım için bazı şeyleri öğrendim artık:)

bende bugün 40 dak. yürüdüm çok mutluyum o yüzden:)))

asla kırılmak ne demek mutlu oldum hatta benim gözümden kaçanlar olursa sık sık dile getirirsen sevinirim bütün arkadaşlar için geçerli bu

merhaba hanımlar..
şok diyet, falan diyet filan diyet.. içim bayıldı okurken... nerdeydi bu topik daha evvel :) şimdi gördüm, bayıldım.

33 yaşımdayım, 2,5 yaşında bir zıpır kızım var. durduğu yerde durmaz.
ev hanımı olmanın tüm güzelliklerinden yararlanıyorum maalesef.. günler, arkadaş toplantıları, orda burda buluşmalar, dolaşmalar, yemeler içmeler..... off off.... fena halde şiştim.

157 boy ve 60 kilo ile katılıyorum yarışmaya.... vermem gereken 8-10 kilom var... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :))

geçen sene 17 kilo verdim ben 4 ayda. çok sıkı diyet yaptım, evde kendimce pilates yaptım, kızımı arabasına koyup yürüyüşler yaptım ve azimle verdim o kiloları. ama geri alıyorum. :(

artık pantolonlarıma girememeye başlayınca, giyecek bişey bulamamaya başlayınca.... durumumun vehametini farkettim.
acil çözümler aramaya başladım geçen hafta.
ama, o şok diyetlerden uzak durmak istiyorum mümkün olduğunca. o tip diyetlerle verilen kilolar, hızla geri geliyorlar.

geçen hafta, bol ekşi elma yedim. pek kaçamak yapmadım, hafif hafif atlattım hep günleri.... 1 kilo verdim.

bu haftaya azimle başlayamadım nedense.
ama geç kalmadım, şimdi sizi okuyunca kendime geldim yeniden.

evde spor falan yapamıyorum hiç. kızım müsade etmiyor bi türlü. ya çişi geliyor, ya kakası geliyor, ya düşüyor ya ağlıyor, bişeyler yapıyor sıpa.. anneye zaman tanımıyor.
havalar güzelken arada bi çıkıp yürümeye çalışıyorum. yine bebek arabası yardımıyla tabi. ama kızım artık bebek arabasında oturmuyor pek, zor oluyor. hem arabayı itiyorum hem begümü kontrol etmeye çalışıyorum hem yavaş yürüyüp bolca boşa yoruluyorum.
velhasıl bende pek spor yok, imkan da yok.

ama yeme içmeye dikkat ederek de halledebileceğime inanıyorum.

birbirimize yardımcı olalım mı?

evlenirken, 46 kiloydım ben. düğün telaşıyla da vermiştim ama, o dönemlerde hep 45-49 arası gidip gelirdim ben. daha fazla hç olmamıştım.

şimdi 60 kiloyum, kendime şaşıyorum.
ne hale geldim ben böyle 4 sene içinde diye....

halledelim şu kiloları kızlar valla... haydi bi el birliği ile başaralım :)

merhaba hanımlar..
şok diyet, falan diyet filan diyet.. içim bayıldı okurken... nerdeydi bu topik daha evvel :) şimdi gördüm, bayıldım.

33 yaşımdayım, 2,5 yaşında bir zıpır kızım var. durduğu yerde durmaz.
ev hanımı olmanın tüm güzelliklerinden yararlanıyorum maalesef.. günler, arkadaş toplantıları, orda burda buluşmalar, dolaşmalar, yemeler içmeler..... off off.... fena halde şiştim.

157 boy ve 60 kilo ile katılıyorum yarışmaya.... vermem gereken 8-10 kilom var... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :))

geçen sene 17 kilo verdim ben 4 ayda. çok sıkı diyet yaptım, evde kendimce pilates yaptım, kızımı arabasına koyup yürüyüşler yaptım ve azimle verdim o kiloları. ama geri alıyorum. :(

artık pantolonlarıma girememeye başlayınca, giyecek bişey bulamamaya başlayınca.... durumumun vehametini farkettim.
acil çözümler aramaya başladım geçen hafta.
ama, o şok diyetlerden uzak durmak istiyorum mümkün olduğunca. o tip diyetlerle verilen kilolar, hızla geri geliyorlar.

geçen hafta, bol ekşi elma yedim. pek kaçamak yapmadım, hafif hafif atlattım hep günleri.... 1 kilo verdim.

bu haftaya azimle başlayamadım nedense.
ama geç kalmadım, şimdi sizi okuyunca kendime geldim yeniden.

evde spor falan yapamıyorum hiç. kızım müsade etmiyor bi türlü. ya çişi geliyor, ya kakası geliyor, ya düşüyor ya ağlıyor, bişeyler yapıyor sıpa.. anneye zaman tanımıyor.
havalar güzelken arada bi çıkıp yürümeye çalışıyorum. yine bebek arabası yardımıyla tabi. ama kızım artık bebek arabasında oturmuyor pek, zor oluyor. hem arabayı itiyorum hem begümü kontrol etmeye çalışıyorum hem yavaş yürüyüp bolca boşa yoruluyorum.
velhasıl bende pek spor yok, imkan da yok.

ama yeme içmeye dikkat ederek de halledebileceğime inanıyorum.

birbirimize yardımcı olalım mı?

hoşgeldn canım aramıza :) henüz evli değilim ama anlayabiliyorum seni. Ben de eskiden çok zayıftım hatta kilo almak için elimden geleni yapardım. Yaza kısmetse evlenicem, şu nişanlılık döneminde hiç görmediğim 50lili rakamları gördüm tartıda, en sonunda dur dedm kendime ve aynı zamanda burayı da keşfettim çok iyi oldu. daha iyi motive oluyo insan. bu arada kızını da Allah bağışlasın, ben de çok istiyorum bir kızım olmasını :) normalde bilgisayar mühendisliğinden mezunum ama evlendikten sonra ev hanımı olucam sanırım çünkü buluncağım yerde mesleğim için pek iyi bir iş ortamı yok yine de belli olmaz tabi. o yüzden evde olunca kekler pastalar arkadaşlarla toplanmalar falan derken kilom alıp başını gidicek diye korkumdan olaya şimdiden el attım umarım başarılı olurum :) umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşrsın canım :16:

hoşgeldn canım aramıza :) henüz evli değilim ama anlayabiliyorum seni. Ben de eskiden çok zayıftım hatta kilo almak için elimden geleni yapardım. Yaza kısmetse evlenicem, şu nişanlılık döneminde hiç görmediğim 50lili rakamları gördüm tartıda, en sonunda dur dedm kendime ve aynı zamanda burayı da keşfettim çok iyi oldu. daha iyi motive oluyo insan. bu arada kızını da Allah bağışlasın, ben de çok istiyorum bir kızım olmasını :) normalde bilgisayar mühendisliğinden mezunum ama evlendikten sonra ev hanımı olucam sanırım çünkü buluncağım yerde mesleğim için pek iyi bir iş ortamı yok yine de belli olmaz tabi. o yüzden evde olunca kekler pastalar arkadaşlarla toplanmalar falan derken kilom alıp başını gidicek diye korkumdan olaya şimdiden el attım umarım başarılı olurum :) umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşrsın canım :16:

:)) kaç yaşındasın sen edasg?

ben de nişanlıyken kilo almıştım. çok geziyorduk nişanlımla :))) bi hafta sonu onun ailesine gidiyorduk... harika sofralar... bi haftasonu benim aileme gidiyorduk.. harika sofralar.. (ikimizin de ailesi şehir dışında, ikimiz de istanbulda çalışıp yaşıyorduk.. )
velhasıl o nişanlılıktaki gezmelerle, kayınvalidelerin sofra yarışlarıyla aldım kiloları ben de o dönemde.
ama allahtan düğüne doğru, sıkı tempoya girdik biz. işlerimiz çok yoğundu zaten. bir de ev hazırlama telaşımız oldu. ikimizin ayrı ayrı evlerimiz vardı zaten, bir başka evi hazırlamak da oldukça zorlamıştı bizi. salon aramaktı, yemek listeleri, davetlilerin organizasyonları, ekstra aktiviteler... derken, bir de bu streslerle birlikte vermiştim 4-5 kilo düğüne kadar. 46 ile evlenmiştim nihayetinde.

sen de yorma kafanı, düğüne doğru verirsin muhakkak koşturmacayla. :))

asıl problem, evlenditen sonrası şekerim :)))
şahane mükellef sofralar... sen hazırlayacaksın keyifle, elbette keyifle yiyeceksin... gelin yemekleriniz olacak, gideceksiniz, yiyeceksin mutlaka...
düğün sonrası bi rehavet olacak, rahatlamayla birlikte.... alacaksın kiloları :)
bir de üstüne hamilelik eklenirse, değme keyfine :))) ohhh ye gitsin dönemi :)))

benim aynen böyle oldu.
46 ile evlendim. 5 ay sonra 58 kilo ile hamile kaldım.
hamileyken 30 kilo aldım.
88 ile doğurdum.
1,5 sene sonunda ancak 72 olabilmiştim.
işte geçen sene bir çabayla 55 kiloya ulaştım.

ama şu an itibari ile yine 60 kiloyum. deliricem. 50 olmam şart.

bak yukarda yazdım... kaç kiloyla neler yaptığımı :))

46 ile evlendim ben dedim...
o dönemde bile, ben kendimi kilolu görüyordum. göbeğim çıkıyordu kendimce... popm fazlaydı kendimce :))) bişeylerim vardı yani ...

şimdi inanılmaz olan şu :)))
aynı kemikler var üstümde hala. o kemikler hep aynı. aynı iskelet...
46 kiloyu taşıyan da bu iskeletti... 88 kiloyu taşıyan da bu iskeletti... şimdi 60 kiloyu taşıyan da bu iskelet.

neymiş bu kemikler valla ya... hey maşallah :))

:)) kaç yaşındasın sen edasg?

ben de nişanlıyken kilo almıştım. çok geziyorduk nişanlımla :))) bi hafta sonu onun ailesine gidiyorduk... harika sofralar... bi haftasonu benim aileme gidiyorduk.. harika sofralar.. (ikimizin de ailesi şehir dışında, ikimiz de istanbulda çalışıp yaşıyorduk.. )
velhasıl o nişanlılıktaki gezmelerle, kayınvalidelerin sofra yarışlarıyla aldım kiloları ben de o dönemde.
ama allahtan düğüne doğru, sıkı tempoya girdik biz. işlerimiz çok yoğundu zaten. bir de ev hazırlama telaşımız oldu. ikimizin ayrı ayrı evlerimiz vardı zaten, bir başka evi hazırlamak da oldukça zorlamıştı bizi. salon aramaktı, yemek listeleri, davetlilerin organizasyonları, ekstra aktiviteler... derken, bir de bu streslerle birlikte vermiştim 4-5 kilo düğüne kadar. 46 ile evlenmiştim nihayetinde.

sen de yorma kafanı, düğüne doğru verirsin muhakkak koşturmacayla. :))

asıl problem, evlenditen sonrası şekerim :)))
şahane mükellef sofralar... sen hazırlayacaksın keyifle, elbette keyifle yiyeceksin... gelin yemekleriniz olacak, gideceksiniz, yiyeceksin mutlaka...
düğün sonrası bi rehavet olacak, rahatlamayla birlikte.... alacaksın kiloları :)
bir de üstüne hamilelik eklenirse, değme keyfine :))) ohhh ye gitsin dönemi :)))

benim aynen böyle oldu.
46 ile evlendim. 5 ay sonra 58 kilo ile hamile kaldım.
hamileyken 30 kilo aldım.
88 ile doğurdum.
1,5 sene sonunda ancak 72 olabilmiştim.
işte geçen sene bir çabayla 55 kiloya ulaştım.

ama şu an itibari ile yine 60 kiloyum. deliricem. 50 olmam şart.

23 yaşındayım, biraz genç yaşta evleniyorum sanırım :) Dediğin durum bizde de var, ya onlarda ya da bizde yemek yiyorduk ya da dışarda sürekli gezerken yemekler tatlılar derken kilo almaya başladım ben de. tanıştığımızda 48 kiloydum, 54 lere kadar çıktım. artık hiç bir kıyafetim olmamaya başlayınca ömrümde ilk defa diyet yapmaya başladım :D evlenince kesin kilo alıcam biliyorum :( bu yüzden şimdiden bi önlem alayım dedim kendimce :) bir de hamilelik dönemi var tabi, vücudum zaten bu yaşıma rağmen çatlak ve selülit dolu :( o zaman iyice artıcak :( bayan olmak çok zor iş :)

23 yaşındayım, biraz genç yaşta evleniyorum sanırım :) Dediğin durum bizde de var, ya onlarda ya da bizde yemek yiyorduk ya da dışarda sürekli gezerken yemekler tatlılar derken kilo almaya başladım ben de. tanıştığımızda 48 kiloydum, 54 lere kadar çıktım. artık hiç bir kıyafetim olmamaya başlayınca ömrümde ilk defa diyet yapmaya başladım :D evlenince kesin kilo alıcam biliyorum :( bu yüzden şimdiden bi önlem alayım dedim kendimce :) bir de hamilelik dönemi var tabi, vücudum zaten bu yaşıma rağmen çatlak ve selülit dolu :( o zaman iyice artıcak :( bayan olmak çok zor iş :)

aynen dediğin gibi, kadınlık zor zanaat :))

ben evlenene kadar ne çatlağım vardı ne selülitim... şahaneydim :)))))

evlendim saldım .. eşşeklik bende tabi.
kilolarla beraber selülitler de geldi yavaş yavaş.... çatlaklar da geldi.
hele hamileliğimde aştım kendimi her konuda.
88 kilo...
ama o zaman kendimi çok iyi görüyordum ben. hamileyken, insan kendini güzel görüyor sanırım :)) iyiydim kendime göre. şirinlik oluyor tabi.
bebek çıkıverince, ertesi gün, artık hamile değil, şişko oluyor insan. :(

velhasıl, birsürü çatlak ve selülit de yanımda kar kaldı.
ama kilo verdikçe spor da yapabilsem, selülitler de hafifler diye düşünüyorum.
düşünmek iyi tabi, ama spor yapacak imkanım hiç yok kızımla.
napalım, kilolar gitsin de, gerisine bakıcaz bi çare artık.

alzenn 2 gün önce 69 kilo idim bayrama kadar hedefim 66 olmak bayramdan sonra da 63 e düşsem yeterli daha vermek istemiyorum.

yediklerimi yazayım

sabah
sirkeli su
2 yumurta,iki dilim ekmek,bir dilim peynir,2 kaşık pekmez
bir bardak yeşil çay

öğlene kadar 4 bardk su

öğleden sonra iki bardak su ve 5 kaşık kısır

akşam
bir tabak mercimek çorbası
bir tabak kısır
2 bardak su

geceye doğru da plates yapmayı düşünüyorum

şimdilik bu kadar

Herkese iyi akşamlar canlar!! Yeni gelenlere de hoşgeldinizz, sefalar geitrdiniz :3: Ben bugün bildiğiniz zombi gibi gezdim.Bahar yorgunluğu mudur nedir ayaklarımı sürüyerek, ağzımı kapatmaya çalışarak dolaştım tüm gün :1: 1 saat önce yemek yedim de öyle geldim kendime.Şimdi de yulaf kepeğinden ekmek yaptım kendime.Bu 4. deneyimim , umarım bu sefer kabarır :18:
Bugün yediklerime gelirsek, yine proteine doydum canlar! Dukan iyi hoş da işte tavuk, balık , ciğer derken artık kendimi national geographic'ten bir parça gibi hisseder oldum :1:

Sabah
akşamdan ılık suya bıraktığım 3 kuru erik
1 bardak ılık su
yulaf kepeğiyle krep
light peynir
çay

Öğle
ızgara tavuk

Akşam
Tavuk ciğeri
yoğurt
yarım soğan

1 saat sonra da sporumu yapacağım. Zira 2 gündür iyi kaytardım haydi biraz enerji :8:

aynen dediğin gibi, kadınlık zor zanaat :))

ben evlenene kadar ne çatlağım vardı ne selülitim... şahaneydim :)))))

evlendim saldım .. eşşeklik bende tabi.
kilolarla beraber selülitler de geldi yavaş yavaş.... çatlaklar da geldi.
hele hamileliğimde aştım kendimi her konuda.
88 kilo...
ama o zaman kendimi çok iyi görüyordum ben. hamileyken, insan kendini güzel görüyor sanırım :)) iyiydim kendime göre. şirinlik oluyor tabi.
bebek çıkıverince, ertesi gün, artık hamile değil, şişko oluyor insan. :(

velhasıl, birsürü çatlak ve selülit de yanımda kar kaldı.
ama kilo verdikçe spor da yapabilsem, selülitler de hafifler diye düşünüyorum.
düşünmek iyi tabi, ama spor yapacak imkanım hiç yok kızımla.
napalım, kilolar gitsin de, gerisine bakıcaz bi çare artık.

Seni okurken kendimden utandım:50:Ben daha 22 yaşında ve bekar olmama rağmen selülitler ve çatlaklar cirit atıyor :43: En azıdan senin bir nedenin var , allah bağışlasın kızın var maaşallh :16: Ben de artık tüm suçu hayat düzenine, sağlıksız gdolu besinlere, hımm sonra hızlı yaşam şekline ,vakitsizliğe falan atayım :1: Hoşgeldin bu arada tekrardan :)

süpersin yaaaa fikrine bayıldım paylaş menülerini belki bizde takılırız sana ben bu topici her geçen dakika daha çok sevmeye başladım destekleriniz sayesinde:)))her zaman bekleriz sayfamıza sık sık gel tamam mı :16:

ekleyimmi senide listeye bilgilerini vermişsinde ben eklemek isterim :))

aslında karatay bir diyet değil bence yaşam tarzı yanlış mı düşünüyorum jely...

canım bir defa girip yazdım bir daha fırsatım olmadı kusura bakmayın ne olur.evet bence karatay diyet değil kesinlikle bir yaşam tarzı ama önemli olan o yaşam tarzına ayak uydurabilmekte.benim gibi fazla fazla her saatte yemek yemeye alışkın bir insan için gerçek anlamda zorlayıcı.çünkü akşam otuurken bir şeyler yemek istiyorum.ne olursa olsun ama yemem lazım.hamur işine ve tatlıya aşığım ben.vazgeçemiyorum tatlıdan asla.seviyorum ne yapayım.ama çayımı şekersiz içiyorum.ekmek makarna pilav yemiyorum her gün en a 30 dksporumu yapıyorum.buna rağmen uzun süredir tartıda tık yok.yapıcam ama başarıcam ben.neyse geçelim bu gün yediklerime

sabah 1 haşlanmış yumurta,yarım domates 1 salatalık,açık şekersiz çay,avucumun içi kadar ezine peynir avuç içi kalınlığında ve büyüklüğünde öyle diyor karatay:)ve bir ince belli bardaağın 4/3 ü kadar badem üstünede çekirdekli siyah üzüm(kan üzümü)

öğlen 2 mürdüm eriği yedim sadece

akşam 4 minik minik sardığım ve actfryde yağsız pişirdiğim sigara böreği ve 1 kase patates piyazı 1 acı badem kurabiyesi.sınırısz çay şu zamana kadar 2 lt su içtim.yeşil çaylarımı içtim sporumu yaptım plates yapmadan yatmıcam ama.

Back