merhaba hanımlar..
şok diyet, falan diyet filan diyet.. içim bayıldı okurken... nerdeydi bu topik daha evvel :) şimdi gördüm, bayıldım.
33 yaşımdayım, 2,5 yaşında bir zıpır kızım var. durduğu yerde durmaz.
ev hanımı olmanın tüm güzelliklerinden yararlanıyorum maalesef.. günler, arkadaş toplantıları, orda burda buluşmalar, dolaşmalar, yemeler içmeler..... off off.... fena halde şiştim.
157 boy ve 60 kilo ile katılıyorum yarışmaya.... vermem gereken 8-10 kilom var... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :))
geçen sene 17 kilo verdim ben 4 ayda. çok sıkı diyet yaptım, evde kendimce pilates yaptım, kızımı arabasına koyup yürüyüşler yaptım ve azimle verdim o kiloları. ama geri alıyorum.
artık pantolonlarıma girememeye başlayınca, giyecek bişey bulamamaya başlayınca.... durumumun vehametini farkettim.
acil çözümler aramaya başladım geçen hafta.
ama, o şok diyetlerden uzak durmak istiyorum mümkün olduğunca. o tip diyetlerle verilen kilolar, hızla geri geliyorlar.
geçen hafta, bol ekşi elma yedim. pek kaçamak yapmadım, hafif hafif atlattım hep günleri.... 1 kilo verdim.
bu haftaya azimle başlayamadım nedense.
ama geç kalmadım, şimdi sizi okuyunca kendime geldim yeniden.
evde spor falan yapamıyorum hiç. kızım müsade etmiyor bi türlü. ya çişi geliyor, ya kakası geliyor, ya düşüyor ya ağlıyor, bişeyler yapıyor sıpa.. anneye zaman tanımıyor.
havalar güzelken arada bi çıkıp yürümeye çalışıyorum. yine bebek arabası yardımıyla tabi. ama kızım artık bebek arabasında oturmuyor pek, zor oluyor. hem arabayı itiyorum hem begümü kontrol etmeye çalışıyorum hem yavaş yürüyüp bolca boşa yoruluyorum.
velhasıl bende pek spor yok, imkan da yok.
ama yeme içmeye dikkat ederek de halledebileceğime inanıyorum.
birbirimize yardımcı olalım mı?