kurtlukiraz kurtlukiraz bilgilerini tam verirmisin :)))
bu arada nickin çok hoş:))))
boyum 1.60-başlangıç kilom 91.5-şu an ki kilo 87.5-hedef kilom 70(şimdilik).yaşım 28. Antalya'da yaşıyorum.
evet kirazımda kurtlu,ben de çok seviyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurtlukiraz kurtlukiraz bilgilerini tam verirmisin :)))
bu arada nickin çok hoş:))))
merhaba arkadaşlar.bende 84 kilo ile pazartesi dukan diyetine başladım inanamıyorum ama şu an her gün 1 kilo gidiyo moralim çok iyi.1 saat yürüyüş yapıyorum amacım 70 kilo bakalım hayırlısı. geçen sens akupunkturla 91 den 74 edüşmüştüm.dikkat etmediğim için yavaş yavaş aldım.
boyum 1.60-başlangıç kilom 91.5-şu an ki kilo 87.5-hedef kilom 70(şimdilik).yaşım 28. Antalya'da yaşıyorum.
Evet kirazımda kurtlu,ben de çok seviyorum :)
selam canım hemşeriyiz bende antalya yaşıyorum sadece selam vermek istedim eğerkı diyetine sadık kalırsan gider kilocukların ben 75 kg 64 kg düştüm kaldı
4 kg ama 4 kg benı zorlayacak[/
slm hemşerim,çok iyi ettin.dukan diyetiyle mi verdin,yoksa normal diyet mi uyguladın.ben bir kaç kerede zayıflama hapı ile 15 vermiştim,ama sol ayağımın topuğu çatladığı için 2 senedir yürüyüş yapamıyorumve geriye 20 kilo olarakaldım.çok şükür bu sene iyiyim ve başlayacağım yürümeye.ben tam diyet yapıyorum diye motive olursam daha çok acıkıyorum ve hiç veremiyorum.şu an ayda 2 kg versem mayısa kadar istediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorum .bu yürüyüş yapmadan verdiğim kilom bakalım nasib.sen iyi vermişsin,darısı başıma :)
selam canım hemşeriyiz bende antalya yaşıyorum sadece selam vermek istedim eğerkı diyetine sadık kalırsan gider kilocukların ben 75 kg 64 kg düştüm kaldı
4 kg ama 4 kg benı zorlayacak[/
slm hemşerim,çok iyi ettin.dukan diyetiyle mi verdin,yoksa normal diyet mi uyguladın.ben bir kaç kerede zayıflama hapı ile 15 vermiştim,ama sol ayağımın topuğu çatladığı için 2 senedir yürüyüş yapamıyorumve geriye 20 kilo olarakaldım.çok şükür bu sene iyiyim ve başlayacağım yürümeye.ben tam diyet yapıyorum diye motive olursam daha çok acıkıyorum ve hiç veremiyorum.şu an ayda 2 kg versem mayısa kadar istediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorum .bu yürüyüş yapmadan verdiğim kilom bakalım nasib.sen iyi vermişsin,darısı başıma :)
ZAYIFLAMA HAPLARI ŞOK DİYETLER HEPSİ HİKAYE EN GÜZELİ SAĞLIKLI VE DÜZENLİ BESLENEYİ BİLMEK
BEN YEME DÜZENİMİ DEĞİŞTİREREK BAŞLADIM DİYETE VE SONRA DİĞER SOYANIN TOPİKTE ARKADAŞLARIN YARDIMI İLE VERDİM GERÇEKTEN BURDA GÜZEL DOSTLUKLAR KURULUYOR SANAL DA OLSA
ÖNCE YEMEK YEMESİNİ ÖĞRECEĞİZ EĞER KI BUNU KAVRARSAN HEPSİ GİDER VE KENDİNE KISA VADELI HEDEFLER KOY ÖRNEĞİN BU HAFTA 1KG VERECEĞİM DİYEREK YANI HEP ÇÖZÜM BULACAKSIN BAHENE ÜRETMEYECEKSİN
BEN KILO VEREMEM DİYENLERDENIM SU İÇSEM YARAR DİYORDUM BEN TAM 6 AY GİBİ SÜREDE VERDİM HİÇ PES ETMEDİM HİÇ BOZMADIM YEME DÜZENİMİ ,KAÇAMAK SIFIR İDİ GEÇ VERDİM AMA GERİ GELMİYECEK ŞEKİLDE
ÖNCELİKLE KENDİNE İNAN VE GÜVEN KİLO KADER DEĞİLDİR .
GÖRÜŞÜRÜZ BYE
kızlar yeni topik nereden nasıl açılıyor,sağlık açısından çok ihtiyacım oluyor çocukla da ilgili problemleri paylaşmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum.bilenleriniz yardımcı olursa sevinirim
bende aldım dukan amcanın kitabını,3 gün dayanabildim atak süresine.90 kiloyla 2 günde 88 e düştüğümü gördüm,ama dediğim gibi atak süresine dayanamadım.ama şu an diyet yaparken bile elimden geldiğince protein ağırlıklı besleniyorum.inşallah başarırsın.darısıda başımıza olur.
merhaba arkadaşlar.bende 84 kilo ile pazartesi dukan diyetine başladım inanamıyorum ama şu an her gün 1 kilo gidiyo moralim çok iyi.1 saat yürüyüş yapıyorum amacım 70 kilo bakalım hayırlısı. geçen sens akupunkturla 91 den 74 edüşmüştüm.dikkat etmediğim için yavaş yavaş aldım.
Merhaba kızlarr! Bugün acayip yorgun, bitkin ,ruhsuz, mutsuz hissediyorum Antalya'nın havası beni mahvediyor, bir öyle bir böyle...canım da sıkkın biraz.Mecburiyetten bir şeyler yapmaktan, insanları mutlu etmeye çalışmaktan, orta yolu bulmak için kendi yolumdan sapmaktan yoruluyorm bazen.Bugün biraz depresifim anlayacağınız:) Dolayısıyla spor falan hak getire...Bugün yediklerim şöyle ;
Sabah
yulaf kepeğinden ekmek
yumurta
light peynir
çay
Öğle
ızgara tavuk
Akşam
Kıymalı kabak yemeği
cacık
köz biber salatası
Bol bol da su ve bitki çayı içtim.Ama kendimi bugünlerde çok şişkin hissediyorum.Hem de regl dönemi olmamasına rağmen.Acaba sizde de oluyor mu? Hava değişimlerinden olabilir mi kızlar ne diyorsunuz ?:44:
hava değişimlerinde ruhsal değişiklikler oluyo bende de =/ bugün benim de canım çok sıkkındı, hiç bişey yapasım yoktu şişkinlik bende olmuyor, aslında içtiğin bitki çaylarının yararı olması gerek bu konuda.. bu arada sen ara öğünlerinde ne yiyosun, ben yicek bişey bulamıyorum bu aralar :/
Kış gelse de şu bir sıcak bir soğuk havaların belirsizliği geçse valla.. Evet bolca bitki çayı içiyorum ama anlamadım.Söylemesi ayıp yumurtlama zamanım sanırım bugünler,acaba ondan mı ? Çünkü alt karın şişkinliği çok fazla,Yani tartıya çıkmaya korkuyorum :)
Canım ben de bir şey bulamıyorum inan ki.Dukan yaptığım için bir kaç ceviz, meyve atayım ağzıma da diyemiyorum.Artık tarçınla kaynatıp süt içiyorum ben de:) geçen dukanın sitesinde bir tarif buldum.Hem diyet hem de tam ara öğün atıştırmalığı:) Daha denemedim ama belki sen benden önce davranırsın :)
2 yumurta akı
peynir (yarım kalıp demiş ama sen istediğin kadar koyarsın)
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
nane
1 çorba kaşığı susam ( sanırım onun yerine de çörekotu daha masum olur)
Hepsini çırpıp yağlı kağıda 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorsun.180 derece fırında 25 dk da oluyormuş :) Cips, çerez niyetine :)