Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum

Kendinizi rahat bırakınca o his kayıp mı oldu o his ile mi devam edip daha sonra alıştınız
Kendimi rahat bıraktıkça o his kayboldu Ya da o hisse alıştım bilemiyorum ama arasında fark olduğunu biliyorum . Birinde devam etmek istemezken diğerinde lütfen devam et diyorum . Yani çarşaf ciddi ıslanıyor vajinal orgsmda ordanda anlayabilirsin aslında hangisinin hissini yaşadığını .
Ama o rahatsız edici idrar hissini biliyorum
Aparat çalışmaları ve ilk ilişki denemelerimde yaşadım.

Üstte zevk alıyorum dediğin pozisyonda eşinin üzerine doğru yatıyor musun? Eğilmek?
Eğer evetse sen alt pozisyondaykende eşin senin üzerine doğru eğilsin . Dik vaziyette git/gel yapmasın.

Evet teşekkür ederim sanırım klitoris e sürtününce ve kontrol bende olunca zevk alabiliyorum çünkü öbür pozisyonlarda klitorise sürtse bile zevk almıyorum

İnşallah çarşafın ıslandığı günleri bende yaşarım o günlere geçsem bi an önce

Anladım da dostum sen neden bu kadar gerginsin bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sorarak fikir alarak
Gergin degilim evlenme cagindaki bir insanın bu kadar basit sorularin cevaplarini bilmemesi beni sasirtiyor. Burada 5-10 kadin farkli sey soyleyebilir de iki tik tik googlla bitti.

Gergin degilim evlenme cagindaki bir insanın bu kadar basit sorularin cevaplarini bilmemesi beni sasirtiyor. Burada 5-10 kadin farkli sey soyleyebilir de iki tik tik googlla bitti.
Tabiki biliyorum ama buhar banyosunu burada ilk defa duydum bilmiyordum. Yada klitoris öpünce vs herkes zevk alıyor ama benim gibi almayan insanlar varmı onu merak ediyorum. Yani insan kendinde mi kusur var yoksa başka insanlar da yaşıyor mu bunu anlamaya çalışıyor

Ümmeti Muhammet aşkına şu dabulu v’yi hayatından bir sök at
yorumları okuyacaz diye gözlerimizden kan fışkırdı yav

Son düzenleme:
Çekindiğin için olabilir mi bu zevk almama, sakin ol önce, adam oraya eğiliyorsa hoşuna gidiyor demektir. Tiksinecek olsa yapmaz, temiz ol yeter, gerisini sal gitsin

Bende aynı sizin gibiyim. 3 aylık evliyim. Eşimle evlenmeden öncede ilişki yaşıyordum. Gram zevk almadım. Oral yaptığında dahi bir şey hissetmedim. Şimdi bir de kuruluk ve isteksizlikte oluştu. Kafama çok takıyorum bu durumu...Olmadı cinsel terapiste gitmeyi düşünüyorum

Aynen öyle. Tavsiye edilen doğal hindistancevizi yağı ya da instagram Gizem Onay’ın ürünü Lalaluna çok daha iyi ve zararsız. Lalaluna’yı ilişkide rahatlık için herkese tavsiye ederim
tam ben yazacaktım siz yazmışsınız

kendi kendinize de kullanabilirsiniz, EF SA NE

Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım.

Ben evlenince 1.5 yıl kullandım ama inanılmaz isteksizlik oluştu son zamanlarda.
Artık kocam yanıma gelsin istemiyordum.
Bıraktım şimdi eşim korunuyor yada geriye çekme yolunu deniyoruz.
Ama inan bırakınca panter gibiydim.
Sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…