Kendimi rahat bıraktıkça o his kayboldu Ya da o hisse alıştım bilemiyorum ama arasında fark olduğunu biliyorum . Birinde devam etmek istemezken diğerinde lütfen devam et diyorum . Yani çarşaf ciddi ıslanıyor vajinal orgsmda ordanda anlayabilirsin aslında hangisinin hissini yaşadığını .Kendinizi rahat bırakınca o his kayıp mı oldu o his ile mi devam edip daha sonra alıştınız
Evet teşekkür ederim sanırım klitoris e sürtününce ve kontrol bende olunca zevk alabiliyorum çünkü öbür pozisyonlarda klitorise sürtse bile zevk almıyorumYaa bilemedim ki eşinize yol gösterin bence ne istediğinizi bilmezse nasıl zevk alacaksınız..sadece üstte zevk almanızın sebebi kontrolün sizde olması.. Siz biliyorsunuz nasıl zevk alacağınızı eşiniz bilmiyor sorun orada bence.. Ona isteklerinizi anlatın bence.. Utanıyorsanız da istediğinizi yapmasını teşvik edin yol gösterin nasıl desem kineyse daha demeyeyim anladınız siz..
Anladım da dostum sen neden bu kadar gerginsin bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sorarak fikir alarakYani sanirim opmeli ugrasmali sorunun ne kadar cevabi açık görmüyorsun. Insanlae zevk almasa neden yapsin ki ? Bir sorun var belli ki
İnşallah çarşafın ıslandığı günleri bende yaşarım o günlere geçsem bi an önceKendimi rahat bıraktıkça o his kayboldu Ya da o hisse alıştım bilemiyorum ama arasında fark olduğunu biliyorum . Birinde devam etmek istemezken diğerinde lütfen devam et diyorum . Yani çarşaf ciddi ıslanıyor vajinal orgsmda ordanda anlayabilirsin aslında hangisinin hissini yaşadığını .
Ama o rahatsız edici idrar hissini biliyorum
Aparat çalışmaları ve ilk ilişki denemelerimde yaşadım.
Sanırım kendimi iyice tanımam lazım ilgin için teşekkür ederimÜstte zevk alıyorum dediğin pozisyonda eşinin üzerine doğru yatıyor musun? Eğilmek?
Eğer evetse sen alt pozisyondaykende eşin senin üzerine doğru eğilsin . Dik vaziyette git/gel yapmasın.
Gergin degilim evlenme cagindaki bir insanın bu kadar basit sorularin cevaplarini bilmemesi beni sasirtiyor. Burada 5-10 kadin farkli sey soyleyebilir de iki tik tik googlla bitti.Anladım da dostum sen neden bu kadar gerginsin bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sorarak fikir alarak
Tabiki biliyorum ama buhar banyosunu burada ilk defa duydum bilmiyordum. Yada klitoris öpünce vs herkes zevk alıyor ama benim gibi almayan insanlar varmı onu merak ediyorum. Yani insan kendinde mi kusur var yoksa başka insanlar da yaşıyor mu bunu anlamaya çalışıyorGergin degilim evlenme cagindaki bir insanın bu kadar basit sorularin cevaplarini bilmemesi beni sasirtiyor. Burada 5-10 kadin farkli sey soyleyebilir de iki tik tik googlla bitti.
Ümmeti Muhammet aşkına şu dabulu v’yi hayatından bir sök atkayganlastırıcı kullan istersen we kwndini kasma çişin geliyo diye zewkini yasayamıyosun belki ağrı ondandır ilk ewliliğimde eşimle her birlikteliğimizde sadece canım acırdı bitsinde kalksın gitsin derdinfeydim ama ikincide hiç yasamadık sewince
yav alıştım öyle de gidiyo dikkat ederim canımÜmmeti Muhammet aşkına şu dabulu v’yi hayatından bir sök at
yorumları okuyacaz diye gözlerimizden kan fışkırdı yav
Çekindiğin için olabilir mi bu zevk almama, sakin ol önce, adam oraya eğiliyorsa hoşuna gidiyor demektir. Tiksinecek olsa yapmaz, temiz ol yeter, gerisini sal gitsinTabiki biliyorum ama buhar banyosunu burada ilk defa duydum bilmiyordum. Yada klitoris öpünce vs herkes zevk alıyor ama benim gibi almayan insanlar varmı onu merak ediyorum. Yani insan kendinde mi kusur var yoksa başka insanlar da yaşıyor mu bunu anlamaya çalışıyor
Bende aynı sizin gibiyim. 3 aylık evliyim. Eşimle evlenmeden öncede ilişki yaşıyordum. Gram zevk almadım. Oral yaptığında dahi bir şey hissetmedim. Şimdi bir de kuruluk ve isteksizlikte oluştu. Kafama çok takıyorum bu durumu...Olmadı cinsel terapiste gitmeyi düşünüyorumTabiki biliyorum ama buhar banyosunu burada ilk defa duydum bilmiyordum. Yada klitoris öpünce vs herkes zevk alıyor ama benim gibi almayan insanlar varmı onu merak ediyorum. Yani insan kendinde mi kusur var yoksa başka insanlar da yaşıyor mu bunu anlamaya çalışıyor
Keşke bende sizin gibi olsamGene çıktı bu konu
Çalışamıyorum kızlar aklım sekse kayıyor
tam ben yazacaktım siz yazmışsınızAynen öyle. Tavsiye edilen doğal hindistancevizi yağı ya da instagram Gizem Onay’ın ürünü Lalaluna çok daha iyi ve zararsız. Lalaluna’yı ilişkide rahatlık için herkese tavsiye ederim
Keşke bende sizin gibi olsam
Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım.Doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun?
Bir dönem bende kullandım var ya kuş kalkmadı yani
Evet dogru soyluyorİdrara çıkma ihtiyacı hissi aslında orgazma yaklaştığınız anlamına geliyor, mesanenizin boş olduğuna eminseniz aldırmayın o hisse
Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım.