Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum

Merhaba. Bahsettiğiniz şeyi hamileler de kullanabilir mi acaba?
Meraba cevap yazmışlar ama ben de yazayım hamile ve regl iken kullanılmıyor diye biliyorum. Doğumdan sonra bir ay deneyin zaten farkı anında göreceksiniz..ilk uygulamada istegin arttığını görürsünüz zaten vajinada hareketlenme ve akinti oluyor hemen

on sevısmeyı bıraz daha uzun tutup farklı pozısyon veya mekan deneyebılırsınız bu herzaman heyecanı ıstegı arttırır

Ben de hep rahatsız olup pozisyon değiştiriyorduk, gerçekten orgazm öncesi mi oluyor öyle ?Ama öncesinde hiç zevk almıyorum .Zevk almıyorum ama baya kaygan oluyor yine de , hatta girdiğini bile nerdeyse hissetmiyorum

Peki ne kadar süre sonra zevk almaya başladınız ?

Ben de hep rahatsız olup pozisyon değiştiriyorduk, gerçekten orgazm öncesi mi oluyor öyle ?Ama öncesinde hiç zevk almıyorum .Zevk almıyorum ama baya kaygan oluyor yine de , hatta girdiğini bile nerdeyse hissetmiyorum
Zevk almasan o kadar kayganlaşmaz, muhtemelen beklediğinle hissettiğin farklı olduğu için anlamıyorsun. His kaybı yaşıyorsan iç kaslarını ritmik bir şekilde sık bırak ya da sık ve sabit tut daha fazla hissedersin

Ben de onu anlamıyorum, hiç kayganlaştırıcı kullanmıyoruz çünkü çok kaygan oluyor , zevk alınca olması gerekiyor diye biliyorum ama almıyorum da, sadece ön sevişmede biraz

bacım kadınların genital bölgesi değişiktir 1 nokta yok ki adapte olmak çok zor

Merhabalar :) siz nereden almıstınız buhar banyosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…