- 24 Temmuz 2014
- 392
- 483
Arkadaşlar 3 aylık evliyim. Eşimle cinselliğimiz gayet iyi. Ama ben zevk alamıyorum yani tam olarak şöyle ben üzerinde iken zevk alırsam alıyorum onun dışında başka hiç bi şekilde zevk alamıyorum bunu eşime de yansıtmıyorum ve ilişkide sürekli çişim var gibi WC ye gidiyorum çişim felan yok tekrar dönüyorum yatağa devam ediyoruz Allahım! Yine o his inanın soğudum ilişkiye girmekten sizde de böyle mi ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşım yok böyle bir şey! Masturbasyon’un senin cinsel yaşamına hiç bir zararı OLAMAZ! Aksine vajinal pelvik kaslarının gelişmesini sağlar.Bunu bilmiyodum yani zaman zaman yaptığım oluyodu ama etkisi böyle olur mu
yani yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlattı ben hep bende sorun mu var diye düşünüp durdum yalnız değilmişim inşallah bende aşarım bu durumuBen de evliligimizin 3. Ayinda orgazm olabilmiştim ilk defa ve ustteki pozisyonda, merak etmeyin zamanla alışıyor vücut. Sandalyede, koltukta vs deneyin ama alisana kadar siz ustte olun yani kontrol sizde olsun böylece nelerden hangi noktalara temastan daha fazla haz aliyorsunuz tespit edebilirsiniz. Idrar olayi da cok kotu onu da yasadimo da siz alistikca zamanla geciyor ama asla iliskiyi bolmeyin cunku yanlis sinyal hicbisey olmuyor kafanizi dagitmadan devam edin iliski esnasında da on sevismede sevdiginiz seyleri surdururseniz tamamdir
biraz ağrı ve çiş hissi var maalesef
Yaa güzel anlattınız durumu insan ergenlikten sonra ister istemez Allah’ın verdiği duygu ile cinsel organını tanıyor daha sonra zevk aldığını fark ediyor zamanla orgazm olabiliyor kendi kendine benim bu şekilde oldu evlenmeden önce zaman zaman masturbasyon yapardım tabi evlendikten sonra ilişkiden zevk almayınca zaman zaman yaptığım oldu ama artık bu durumdan kurtulup eşim ile zevk alıp orgazm olmak istiyorum çünkü ilişki eziyet gibi oluyor. Hep bitsin kendim orgazm olayım mantığındayım. Bu buhar banyosu nasıl oluyor pekiArkadaşım yok böyle bir şey! Masturbasyon’un senin cinsel yaşamına hiç bir zararı OLAMAZ! Aksine vajinal pelvik kaslarının gelişmesini sağlar.
Dünyada masturbasyonun kadına zarar verdiğini ispatlamış bir araştırma, bir resmi yazı falan mı var?
Masturbasyonu gebelikte dahi çok öneriyor Doulalar ve kadın sağlığı araştırmacıları.
Ama malesef böyle bir algı var.
Neden? kadın olduğumuz için.
Neden? zevk almamız birilerine göre günah olduğu için.
Neden?
kadın bir mal gibi görüldüğü için.
Sana tavsiyem vajinal buhar banyosu yapman. Hem cinsel isteği arttırıyor. Hem şifalı bitkilerin buharıyla enfeksiyon varsa önlüyor.
Hindistancevizi yağı veya yazdığım instagram adresindeki kremden al. Başka bir ürün sürme çünkü herhangi bir krem,sabun,şampuan,yağ bile dokuya zarar verir ve enfeksiyon yapar. Bu da ağrı sebebidir.
Sen zevkinin peşinden git bacım. Günah değil ayıp değil
ya 1 yıldır ewliyiz ilk zamanlar ikimizde orgazma ulasıyoduk 5 aylık hamileliğime kadar herşey iyidi ama herif aşağıdayken sanırım zorladı kanama basladı ben ne biliyim adamında midesi bulandıdahada bana hiç bişe yapmıyo hep ona hep ona dogumdan sonra da böyle giderse sorun olur ilk basta alıstırıp sonra yapmaması skandaaal benim canım çekse bebe yağının we parmaklarımın canı saolsun işaret parmağım nasır tuttu be
Dr a gitmeni tavsiye ederim , bekleyip de eziyet çekmeyin , zamanla eşine de yansır bu durumYa üzülür mü diye düşünüyorum çok anlayışlı bi insan daha önce nişanlı iken yumurtalığı ile ilgili problem yaşadı ameliyat oldu kendi üzerine alınmasın diye bişey demek istemiyorum. Ama inanın soğudum cinsellikten. İlişkiye girmeden önce çok güzel beni öpmesi vs keyif alıyorum ama gel gör ki asıl meseleye geldiğimizde sıfır zevk eziyet sanki napabilirm bilemedim canlar
Eşin orgazm olduktan sonra arkasını dönüp yatan bir adam değilse mastürbasyon sürecine onu da dahil edebilirsin. Hem erkekler mastürbasyon yapan kadınları izlemekten zevk alıyorlar. Arkadaşın da belirttiği gizemonaylunayı hanımı takip edebilirsin.Yaa güzel anlattınız durumu insan ergenlikten sonra ister istemez Allah’ın verdiği duygu ile cinsel organını tanıyor daha sonra zevk aldığını fark ediyor zamanla orgazm olabiliyor kendi kendine benim bu şekilde oldu evlenmeden önce zaman zaman masturbasyon yapardım tabi evlendikten sonra ilişkiden zevk almayınca zaman zaman yaptığım oldu ama artık bu durumdan kurtulup eşim ile zevk alıp orgazm olmak istiyorum çünkü ilişki eziyet gibi oluyor. Hep bitsin kendim orgazm olayım mantığındayım. Bu buhar banyosu nasıl oluyor peki
Onu bırakmazsam işler yoluna girmezHatta orgazm olamaz isem eşim kendimi düşünmüş gibi oldum sen kendin rahatlamak istiyorsan rahatla diyor yani belki saçma gelebilir size ama
Haklısınız aslında en koşaDr a gitmeni tavsiye ederim , bekleyip de eziyet çekmeyin , zamanla eşine de yansır bu durum
yok eşim ilgili bu konuda saolsun ama ben çok utanıyorum onu gönderip kendim yapıyorum ay bilemedim yaEşin orgazm olduktan sonra arkasını dönüp yatan bir adam değilse mastürbasyon sürecine onu da dahil edebilirsin. Hem erkekler mastürbasyon yapan kadınları izlemekten zevk alıyorlar. Arkadaşın da belirttiği gizemonaylunayı hanımı takip edebilirsin.
Buldum internetten bi takip edip bakayımEşin orgazm olduktan sonra arkasını dönüp yatan bir adam değilse mastürbasyon sürecine onu da dahil edebilirsin. Hem erkekler mastürbasyon yapan kadınları izlemekten zevk alıyorlar. Arkadaşın da belirttiği gizemonaylunayı hanımı takip edebilirsin.
Sen git ben orgazm olacam mı diyorsun nasıl oluyor ?Haklısınız aslında en koşa
yok eşim ilgili bu konuda saolsun ama ben çok utanıyorum onu gönderip kendim yapıyorum ay bilemedim ya
zamanda
Öyle değil de orgazm olmuş gibi davranmıyorum ilişki esnasında tabi üstte olduğumda orgazm olabiliyorum ama her zaman değil. Neyse orgazm olmaz isem eşim kendimi düşünmüş gibi oldum deyip sen takıl ben tv ye geçiyorum diyor. ben çıkana kadar gelmiyor yani sonuçta bana göre erkek için ihtiyaç olduğu kadar kadın için de ihtiyaç. Cinselliği seviyorum evet ama cinsel birleşmeden zevk alamıyorum. Bu durumu eşime anlatmadım ama o kendim orgazm olmama anlayış gösteriyor.Sen git ben orgazm olacam mı diyorsun nasıl oluyor ?
Aynen öyle. Tavsiye edilen doğal hindistancevizi yağı ya da instagram Gizem Onay’ın ürünü Lalaluna çok daha iyi ve zararsız. Lalaluna’yı ilişkide rahatlık için herkese tavsiye ederim
Yaa güzel anlattınız durumu insan ergenlikten sonra ister istemez Allah’ın verdiği duygu ile cinsel organını tanıyor daha sonra zevk aldığını fark ediyor zamanla orgazm olabiliyor kendi kendine benim bu şekilde oldu evlenmeden önce zaman zaman masturbasyon yapardım tabi evlendikten sonra ilişkiden zevk almayınca zaman zaman yaptığım oldu ama artık bu durumdan kurtulup eşim ile zevk alıp orgazm olmak istiyorum çünkü ilişki eziyet gibi oluyor. Hep bitsin kendim orgazm olayım mantığındayım. Bu buhar banyosu nasıl oluyor
Sorma anam sorma yaşamayan kadın çok az.. bende dahilCinsellik bölümüne açsaydınız konuyu keşke.
Zevk konusunda maalesef çoğu kadın yaşadığınızı yaşıyor, eşinizle konuşabilirsiniz bunu
Aynen bende dahilSorma anam sorma yaşamayan kadın çok az.. bende dahil