Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum

Ben de evliligimizin 3. Ayinda orgazm olabilmiştim ilk defa ve ustteki pozisyonda, merak etmeyin zamanla alışıyor vücut. Sandalyede, koltukta vs deneyin ama alisana kadar siz ustte olun yani kontrol sizde olsun böylece nelerden hangi noktalara temastan daha fazla haz aliyorsunuz tespit edebilirsiniz. Idrar olayi da cok kotu onu da yasadim o da siz alistikca zamanla geciyor ama asla iliskiyi bolmeyin cunku yanlis sinyal hicbisey olmuyor kafanizi dagitmadan devam edin iliski esnasında da on sevismede sevdiginiz seyleri surdururseniz tamamdir

Eşinizle konuşmalı ona göre yonlendirmelisiniz yoksa soguyabilirsiniz cinsellikten.Masturbasyon yapmayin ustte olunca kontrol sizde oluyor on sevismeye onem verin tuvalete filan gitmeyin ara vermeyin iliskiden once varsa yapin kuruluk olur baglanti kopar sonra odaklanmasi zor olur.

Bunu bilmiyodum yani zaman zaman yaptığım oluyodu ama etkisi böyle olur mu
Arkadaşım yok böyle bir şey! Masturbasyon’un senin cinsel yaşamına hiç bir zararı OLAMAZ! Aksine vajinal pelvik kaslarının gelişmesini sağlar.
Dünyada masturbasyonun kadına zarar verdiğini ispatlamış bir araştırma, bir resmi yazı falan mı var?
Masturbasyonu gebelikte dahi çok öneriyor Doulalar ve kadın sağlığı araştırmacıları.
Ama malesef böyle bir algı var.
Neden? kadın olduğumuz için.
Neden? zevk almamız birilerine göre günah olduğu için.
Neden?
kadın bir mal gibi görüldüğü için.

Sana tavsiyem vajinal buhar banyosu yapman. Hem cinsel isteği arttırıyor. Hem şifalı bitkilerin buharıyla enfeksiyon varsa önlüyor.
Hindistancevizi yağı veya yazdığım instagram adresindeki kremden al. Başka bir ürün sürme çünkü herhangi bir krem,sabun,şampuan,yağ bile dokuya zarar verir ve enfeksiyon yapar. Bu da ağrı sebebidir.
Sen zevkinin peşinden git bacım. Günah değil ayıp değil

Enfeksiyon kapmış da olabilirsiniz bir jinekologa gidin. Cinsellik çok bireysel. Burada yazılanların hiçbiri sizin için geçerli olmayabilir. Doktora gittiğinizde kayganlaştırıcı tavsiyesi alabilirsiniz. Yeni yeni cinsellik yaşıyorsanız orgazm amaçlı değil deneysel yaklaşmak daha doğru olur.

Evlilik çok karman
yani yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlattı ben hep bende sorun mu var diye düşünüp durdum yalnız değilmişim inşallah bende aşarım bu durumu

Yaa güzel anlattınız durumu insan ergenlikten sonra ister istemez Allah’ın verdiği duygu ile cinsel organını tanıyor daha sonra zevk aldığını fark ediyor zamanla orgazm olabiliyor kendi kendine benim bu şekilde oldu evlenmeden önce zaman zaman masturbasyon yapardım tabi evlendikten sonra ilişkiden zevk almayınca zaman zaman yaptığım oldu ama artık bu durumdan kurtulup eşim ile zevk alıp orgazm olmak istiyorum çünkü ilişki eziyet gibi oluyor. Hep bitsin kendim orgazm olayım mantığındayım. Bu buhar banyosu nasıl oluyor peki

Arada istiyor vücut güzel oluyor

Dr a gitmeni tavsiye ederim , bekleyip de eziyet çekmeyin , zamanla eşine de yansır bu durum

Eşin orgazm olduktan sonra arkasını dönüp yatan bir adam değilse mastürbasyon sürecine onu da dahil edebilirsin. Hem erkekler mastürbasyon yapan kadınları izlemekten zevk alıyorlar. Arkadaşın da belirttiği gizemonaylunayı hanımı takip edebilirsin.

Dr a gitmeni tavsiye ederim , bekleyip de eziyet çekmeyin , zamanla eşine de yansır bu durum
Haklısınız aslında en koşa
yok eşim ilgili bu konuda saolsun ama ben çok utanıyorum onu gönderip kendim yapıyorum ay bilemedim ya
zamanda

Buldum internetten bi takip edip bakayım

Sen git ben orgazm olacam mı diyorsun nasıl oluyor ?
Öyle değil de orgazm olmuş gibi davranmıyorum ilişki esnasında tabi üstte olduğumda orgazm olabiliyorum ama her zaman değil. Neyse orgazm olmaz isem eşim kendimi düşünmüş gibi oldum deyip sen takıl ben tv ye geçiyorum diyor. ben çıkana kadar gelmiyor yani sonuçta bana göre erkek için ihtiyaç olduğu kadar kadın için de ihtiyaç. Cinselliği seviyorum evet ama cinsel birleşmeden zevk alamıyorum. Bu durumu eşime anlatmadım ama o kendim orgazm olmama anlayış gösteriyor.

Bize öğretilen yanlış bilgiler bilincimize öyle yerleşmişki bu yüzden alacağımız zevkide geleceği varsa geri gönderiyoruz.
Bir defa pelvik kası egzersizi çok önemli. Bu egzersizi google’dan açıp bakın öğrenin mutlaka.
Vajinal bitkisel buhar banyosunu instagram da keşfettim. Uzun bir süre hem yabancı kaynaklardan hem de ülkemizdeki bi kaç kişiden oluşan bilgi sahibi kişileri araştırdım. Aldım, denedim ve inanılmaz bir cinsel istek artışı yaşadım. Ayrıca enfeksiyona, sistitime çok iyi geldiğini farkettim.
Bu bitkisel buhar banyolarının satışını yapan bir kaç kişi var. Instagram’da arayın bulursunuz. Kimden alacağınıza siz karar verin. Ayrıca yöntemini uygulamasını iyi öğrenin.
Çünkü her rahatsızlık için ayrı bitkisel karışımlar var. Gebeler kullanamıyor bu arada

Bir de ilişki için doğal kayganlaştırıcı deneyimlemek içi aldım. Krem de gayet iyi çalışıyor

Ben pek memnun kaldım bu doğal yöntemlerden. Herkesim de bu memnuniyeti tatmasını canı gönülden isterim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…