Maşallah ne güzel. Biz korunmuyoruz. Eşim geri çekme yöntemini kullanıyor. Bu aralar hem isteksizlik, hem de kuruluk oluştu bende... Bu da canımın yanmasına neden oluyor.Ben evlenince 1.5 yıl kullandım ama inanılmaz isteksizlik oluştu son zamanlarda.
Artık kocam yanıma gelsin istemiyordum.
Bıraktım şimdi eşim korunuyor yada geriye çekme yolunu deniyoruz.
Ama inan bırakınca panter gibiydim.
Sabah akşam
Maşallah ne güzel. Biz korunmuyoruz. Eşim geri çekme yöntemini kullanıyor. Bu aralar hem isteksizlik, hem de kuruluk oluştu bende... Bu da canımın yanmasına neden oluyor.Çok kafama takar oldum. Hiç evli gibi hissetmiyorum.
pachamamaurunleri . com ve ürün LALALUNAMaşallah ne güzel. Biz korunmuyoruz. Eşim geri çekme yöntemini kullanıyor. Bu aralar hem isteksizlik, hem de kuruluk oluştu bende... Bu da canımın yanmasına neden oluyor.Çok kafama takar oldum. Hiç evli gibi hissetmiyorum.
Haklısınız evliliğimin ilk günlerinden beri sorun yaşadık. Evi terk ettim. Boşanma konusu çok geçti aramızda, şimdi iyiyiz düzeldik Allaha şükür ama belki bunlardan dolayı da böyle olmuş olabilir.Yavrum kafana taktığın bazı şeyler olabilir, sorun olabilir, istemiyor olabilirsin.
Bir aralar bende maddiyattan kafayı yiyecektim o ara cinselliğin c si yoktu.
İlacı bırakıp, durumu toparlayınca iyi geldi.
Haklısınız evliliğimin ilk günlerinden beri sorun yaşadık. Evi terk ettim. Boşanma konusu çok geçti aramızda, şimdi iyiyiz düzeldik Allaha şükür ama belki bunlardan dolayı da böyle olmuş olabilir.
Ben bir ay kullandım ve faydasını gördüm ama çok pahalı birşey o yüzden devam ettirilebilirligi herkesin maddi gücüne göre değişir ve uygulaması da zahmetli diyebilirim. Ama vajinadaki kan akışını hızlandırıyor ve orası uyarıya çok açık hale geliyor yani eşin dokunur dokunmaz zevk alırsın buhar banyosundan sonra. Bizzat denedim ve yaşadım :)Ben buhar banyosunu hayatımda ilk defa duydum gerçekten faydasını gördünüz mü
Keşke sizin gibi olsam ya ne güzel valaGene çıktı bu konu
Çalışamıyorum kızlar aklım sekse kayıyor
Bende ara ara tekrar eden enfeksiyon durumu var. Belki de o bölgeyi çok yıkamaktan kaynaklı bilmiyorum. Herhangi bir yan etkisi, vs olur mu?pachamamaurunleri . com ve ürün LALALUNAgerçekten sadece deneyin, çok çok iyi olduğunu göreceksiniz.
doğal bir ürün bi kere, kaşıntıya, mantara vs de iyi geliyor. çok yumuşak kadife gibi.
başlarda ben de öyleydim,çişim geliyordu,ilişkiyi bırakıp çişe gidiyordum, çoğu kişilerde aynı durum oluyor demekki, eşim de orgazm olacaksın onun için öyle hissediyorsun falan diyorduArkadaşlar 3 aylık evliyim. Eşimle cinselliğimiz gayet iyi. Ama ben zevk alamıyorum yani tam olarak şöyle ben üzerinde iken zevk alırsam alıyorum onun dışında başka hiç bi şekilde zevk alamıyorum bunu eşime de yansıtmıyorum ve ilişkide sürekli çişim var gibi WC ye gidiyorum çişim felan yok tekrar dönüyorum yatağa devam ediyoruz Allahım! Yine o his inanın soğudum ilişkiye girmekten sizde de böyle mi ne yapmam gerekiyor?
Hiç zannetmiyorum yan etkisi olacağını ama isterseniz sitedeki mail adresine bi mail atıp sorabilirsiniz, hemen yanıt veriyorlar.Bende ara ara tekrar eden enfeksiyon durumu var. Belki de o bölgeyi çok yıkamaktan kaynaklı bilmiyorum. Herhangi bir yan etkisi, vs olur mu?
Ben bir ay kullandım ve faydasını gördüm ama çok pahalı birşey o yüzden devam ettirilebilirligi herkesin maddi gücüne göre değişir ve uygulaması da zahmetli diyebilirim. Ama vajinadaki kan akışını hızlandırıyor ve orası uyarıya çok açık hale geliyor yani eşin dokunur dokunmaz zevk alırsın buhar banyosundan sonra. Bizzat denedim ve yaşadım :)
Lezbıyen olabılırmısın acaba belkı de oyuzden eşinin dokunmasından hoşlanmıyorsunCanlar çok özel olacak ama bi sorum daha var size eşinizin vajinanızı öpmesinden veya uğraşmasından zevk alıyor musunuz. Ben ondan da gram zevk alamıyorum acaba bende mi sıkıntı var
Buhar banyosu is yararmı gercektenTabiki biliyorum ama buhar banyosunu burada ilk defa duydum bilmiyordum. Yada klitoris öpünce vs herkes zevk alıyor ama benim gibi almayan insanlar varmı onu merak ediyorum. Yani insan kendinde mi kusur var yoksa başka insanlar da yaşıyor mu bunu anlamaya çalışıyor
sanki bende vajinanın.ixinde bi uyarıcı yok gibiBu doğru.
Bir de vajinanın içinin vermiş olduğu zevkle, klitorisin zevki çok farklı.
Mastürbasyon yapıyorsan, eşin zevk vermiyor olabilir.
Guzel anlatmasiniz SagolunÜstte zevk alıyorum dediğin pozisyonda eşinin üzerine doğru yatıyor musun? Eğilmek?
Eğer evetse sen alt pozisyondaykende eşin senin üzerine doğru eğilsin . Dik vaziyette git/gel yapmasın.
merhaba bunu cinsel hayatı olmayanlar da kullanailir mi yani içine süremem dıştan etkiler mipachamamaurunleri . com ve ürün LALALUNAgerçekten sadece deneyin, çok çok iyi olduğunu göreceksiniz.
doğal bir ürün bi kere, kaşıntıya, mantara vs de iyi geliyor. çok yumuşak kadife gibi.
hayır kullanamıyor zateen alırken söylüyorlar ama yine dikkat edin.regli zamanında da kullanılmıyorMerhaba. Bahsettiğiniz şeyi hamileler de kullanabilir mi acaba?
ya ben de yeni aldım. yaklaşık 1 buçuk yıldır orgazm olamamaktan. deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem? çok büyük bir umutla aldım çünküpachamamaurunleri . com ve ürün LALALUNAgerçekten sadece deneyin, çok çok iyi olduğunu göreceksiniz.
hayır kullanamıyor zateen alırken söylüyorlar ama yine dikkat edin.regli zamanında da kullanılmıyor
Canlar çok özel olacak ama bi sorum daha var size eşinizin vajinanızı öpmesinden veya uğraşmasından zevk alıyor musunuz. Ben ondan da gram zevk alamıyorum acaba bende mi sıkıntı var