orgazma ulasmaya yakın çişiniz warmış gibi olur aslında çişiniz yoktur oluruna bırakın ilk zamanlar bende anlamıyodum eşime kalk tuwalete gitmem lazım acilen diye adamı atardım tuwalete koşardım oluruna bırakınca wuuuu felaket gğzel bi duyguNasıl yani
Peki nasıl düzelir bu durum sizce
bencil kocam alıstı kendi zewkine bakmaya hamileyim diye seslenmiyorum dogurup normale binince ciddi ciddi konuşucam hep ona hep ona olmaz klitoris orgazmına alıstım gibi ama kadınlarımızın büyük kısmı orgazmı hiç bilmiyolar bileBu doğru.
Bir de vajinanın içinin vermiş olduğu zevkle, klitorisin zevki çok farklı.
Mastürbasyon yapıyorsan, eşin zevk vermiyor olabilir.
bencil kocam alıstı kendi zewkine bakmaya hamileyim diye seslenmiyorum dogurup normale binince ciddi ciddi konuşucam hep ona hep ona olmaz klitoris orgazmına alıstım gibi ama kadınlarımızın büyük kısmı orgazmı hiç bilmiyolar bile
Aynen +1Bende mi tuhaflık var bilmiyorum ama zaten ilişki kısmı değil de ön sevişme kısmı benim için daha keyifli zaten..
Sadece ön sevişme ile orgazm oluyorum ben.
Siz de bu kadar büyütmeyin.
Daha çok yenisiniz.
Zamanla keşfedeceksiniz size haz veren noktaları.
ya 1 yıldır ewliyiz ilk zamanlar ikimizde orgazma ulasıyoduk 5 aylık hamileliğime kadar herşey iyidi ama herif aşağıdayken sanırım zorladı kanama basladı ben ne biliyim adamında midesi bulandıEşinden tatmin olmuyorsan klitoris orgazmı baya tatmin ediyor aslında :)
Ama sizinkisi farklı olmuş.
Eşinde sende yapıyorsan nerede kalır evlilikte seks?
O kadar çok cinsellik konuştuk ki canım istedi
niye böyle ki yeterince ıslaklık oluyo mu weya içerdeyken canın mı acıyo neden zewk alamıyosunYani büyütmüyorum ama şöyle de bişey var sonuçta eşim cinsellik istiyor bi süre sonra kaçmak istiyorum bi bahane buluyorum felan yani yeni evliyiz coşkun zamanlarımız olması gerekir diye düşünüyorum ama ben uzak duruyorum elimde olmadan işkence gibi
ya 1 yıldır ewliyiz ilk zamanlar ikimizde orgazma ulasıyoduk 5 aylık hamileliğime kadar herşey iyidi ama herif aşağıdayken sanırım zorladı kanama basladı ben ne biliyim adamında midesi bulandıdahada bana hiç bişe yapmıyo hep ona hep ona dogumdan sonra da böyle giderse sorun olur ilk basta alıstırıp sonra yapmaması skandaaal benim canım çekse bebe yağının we parmaklarımın canı saolsun işaret parmağım nasır tuttu be
bilmiyorum kiŞu bebe yağını kim kayganlaştırıcı diye sunduysa bu millete... Üreme organlarınızın, vajen sağlığınızın canına okuyorsunuz. Floranın dengesini bozuyorsunuz, kansere kadar ilerleyebilecek sıkıntılar yaratırsınız kendinize.
Kayganlaştırıcı...bilmiyorum kizararlı mıymıs arada kuruluk yaşıyodum o yüzden almıştık ne kullanabiliriz ki baska
inanır mısın bugüne kadar hiç almadım ondan nerde satılır nası bişeydir hiç bilmem internetten bi arastırmak lazımKayganlaştırıcı...
İlk öpüşme sırasında ıslanıyor ama daha sonra ilişkide ıslaklık hiç yok bi şekilde kendimiz ıslatıp devam ediyor elim ama biraz ağrı ve çiş hissi var maalesefniye böyle ki yeterince ıslaklık oluyo mu weya içerdeyken canın mı acıyo neden zewk alamıyosun
kayganlastırıcı kullan istersen we kwndini kasma çişin geliyo diye zewkini yasayamıyosun belki ağrı ondandır ilk ewliliğimde eşimle her birlikteliğimizde sadece canım acırdı bitsinde kalksın gitsin derdinfeydim ama ikincide hiç yasamadık sewinceİlk öpüşme sırasında ıslanıyor ama daha sonra ilişkide ıslaklık hiç yok bi şekilde kendimiz ıslatıp devam ediyor elim ama biraz ağrı ve çiş hissi var maalesef
O çektiğin ya sabırı yürekten hissettim.Kayganlaştırıcı...
Ben size yavlavarıyorum w harfini kullanmayı bırakın.kayganlastırıcı kullan istersen we kwndini kasma çişin geliyo diye zewkini yasayamıyosun belki ağrı ondandır ilk ewliliğimde eşimle her birlikteliğimizde sadece canım acırdı bitsinde kalksın gitsin derdinfeydim ama ikincide hiç yasamadık sewince
Sıvı bazli kayganlaştırıcı alabilirsiniz viaxi olmasi lazim ismi hamilelikte de kullanilabiliyor doktorun tavsiyesiyle almistim durex almayin sonrasinda kurudukca yapis yapis olup daha fazla acıya sebep oluyorbilmiyorum kizararlı mıymıs arada kuruluk yaşıyodum o yüzden almıştık ne kullanabiliriz ki baska
Aynen öyle. Tavsiye edilen doğal hindistancevizi yağı ya da instagram Gizem Onay’ın ürünü Lalaluna çok daha iyi ve zararsız. Lalaluna’yı ilişkide rahatlık için herkese tavsiye ederimŞu bebe yağını kim kayganlaştırıcı diye sunduysa bu millete... Üreme organlarınızın, vajen sağlığınızın canına okuyorsunuz. Floranın dengesini bozuyorsunuz, kansere kadar ilerleyebilecek sıkıntılar yaratırsınız kendinize.