Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum

htccc4410

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
103
125
29
Arkadaşlar 3 aylık evliyim. Eşimle cinselliğimiz gayet iyi. Ama ben zevk alamıyorum yani tam olarak şöyle ben üzerinde iken zevk alırsam alıyorum onun dışında başka hiç bi şekilde zevk alamıyorum bunu eşime de yansıtmıyorum ve ilişkide sürekli çişim var gibi WC ye gidiyorum çişim felan yok tekrar dönüyorum yatağa devam ediyoruz Allahım! Yine o his inanın soğudum ilişkiye girmekten sizde de böyle mi ne yapmam gerekiyor?

Cinsellik bölümüne açsaydınız konuyu keşke.

Zevk konusunda maalesef çoğu kadın yaşadığınızı yaşıyor, eşinizle konuşabilirsiniz bunu

Nelerden zevk aldığınızı sizin kesfetmeniz gerekiyor. Farklı şeyler denemelisin. Bir de ön sevişme çok önemli. Yeterli hazırlanamazsan acı oluyor. Zamanla yoluna koyarsınız

Ya üzülür mü diye düşünüyorum çok anlayışlı bi insan daha önce nişanlı iken yumurtalığı ile ilgili problem yaşadı ameliyat oldu kendi üzerine alınmasın diye bişey demek istemiyorum. Ama inanın soğudum cinsellikten. İlişkiye girmeden önce çok güzel beni öpmesi vs keyif alıyorum ama gel gör ki asıl meseleye geldiğimizde sıfır zevk eziyet sanki napabilirm bilemedim canlar

Bir makalede mastürbasyonu sık yapan kadınların cinsel ilişkiye girdiğinde yalnızca üst pozisyonda zevk aldığı veya boşalabildiğini okumuştum. Bilmiyorum böylesi bir sorununuz olabilir mi ama değilse bile bence farklı pozisyona devam edin ki alışasınız. Zaten eşinizde onu ister zamanla. Daha 3 ay çok yeni hem. Zamanla olur.

Bende mi tuhaflık var bilmiyorum ama zaten ilişki kısmı değil de ön sevişme kısmı benim için daha keyifli zaten..

Sadece ön sevişme ile orgazm oluyorum ben.

Siz de bu kadar büyütmeyin.
Daha çok yenisiniz.
Zamanla keşfedeceksiniz size haz veren noktaları.

Bu doğru.
Bir de vajinanın içinin vermiş olduğu zevkle, klitorisin zevki çok farklı.
Mastürbasyon yapıyorsan, eşin zevk vermiyor olabilir.

Hatta orgazm olamaz isem eşim kendimi düşünmüş gibi oldum sen kendin rahatlamak istiyorsan rahatla diyor yani belki saçma gelebilir size ama

Ama eşime ilişkiden çok zevk aldığımı çok güzel olduğunu felan söylüyorum kendini kötü hissetmemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…