Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum

Esinle cinselligin gayet iyi degil ki bunu acmissin konu olarak. Iyi olmak zorunda gbi hissetgin ve kendini aşırı kastgin icin bu durum buyuk ihtimal.
Idrar ihtiyacini onemseme bos ise mesanen

Canlar çok özel olacak ama bi sorum daha var size eşinizin vajinanızı öpmesinden veya uğraşmasından zevk alıyor musunuz. Ben ondan da gram zevk alamıyorum acaba bende mi sıkıntı var

Canlar çok özel olacak ama bi sorum daha var size eşinizin vajinanızı öpmesinden veya uğraşmasından zevk alıyor musunuz. Ben ondan da gram zevk alamıyorum acaba bende mi sıkıntı var
Sen en iyisi doktora git.
Yeni uye, ilk konu cinsellik , derin sorular Mune Mune bir bakar mısın konu tasinsin en azindan. Derine gdiyor daha

Cinsellik bölümüne taşınır herhalde konu. Anlattığınız şeyler çok normal. İdrar varmış hissi pozisyondan kaynaklanıyordur. Daha çok yenisiniz, zamanla ve birbirinizi tanıdıkça zevk almaya başlarsınız.

Yeni evliyken o çiş hissi bende de oluyordu. Zaten canım da acıdığı için çok zevk almıyordum. Ama zamanla her şey oturuyor bedeninizi eşinizi iyice tanıyorsunuz. O çiş hissi de geçiyor. Farklı şekiller deneyerek neyden hoşlandığınızı bulursunuz

Yeni evliyken o çiş hissi bende de oluyordu. Zaten canım da acıdığı için çok zevk almıyordum. Ama zamanla her şey oturuyor bedeninizi eşinizi iyice tanıyorsunuz. O çiş hissi de geçiyor. Farklı şekiller deneyerek neyden hoşlandığınızı bulursunuz
Düzelmesini umuyorum evlenince herşey karıştı bedenim değişti gibi

Hayır onu anladım ama çiş gelmesi ile orgazmı bağdaştıramadım daha önce duymadığım için şaşırdım
Ben vajinismus tedavisi gördüm .
İlk ilişki denemelerimde wc ihtiyacım olmadığı halde sürekli o idrar hissi oluyordu bunu doktora sorduğumda o baskı hissine vajinanın alışması lazım idrar torbasına baskı oluyor haliyle öyle hissediyorsun demişti. Bu aparat çalışmalarındada olmuştu rahatsız edici bi his.
Vajinal orgazm ile o çiş hissinin arasında fark var ilk çişim varmış gibi hisseettiğimde asla eşimin devam etmesini istemiyor rahatsız oluyordum ve öyle çarşafa kadar ıslanacak bi durumumda olmuyordu ilerleyen zamanlardaki ilişkilerimde vajinal orgazmları yaşamaya başladım o his ilk zamanlardaki gibi değildi ben aksine devam etmesini istiyordum/istiyorum.. yani senin ki biraZda kendini sıkmanla ilgili alışamamış olabilirsin tam anlamıyla.

Ben vajinismus tedavisi gördüm .
İlk ilişki denemelerimde wc ihtiyacım olmadığı halde sürekli o idrar hissi oluyordu bunu doktora sorduğumda o baskı hissine vajinanın alışması lazım idrar torbasına baskı oluyor haliyle öyle hissediyorsun demişti. Bu aparat çalışmalarındada olmuştu rahatsız edici bi his.
Vajinal orgazm ile o çiş hissinin arasında fark var ilk çişim varmış gibi hisseettiğimde asla eşimin devam etmesini istemiyor rahatsız oluyordum ve öyle çarşafa kadar ıslanacak bi durumumda olmuyordu ilerleyen zamanlardaki ilişkilerimde vajinal orgazmları yaşamaya başladım o his ilk zamanlardaki gibi değildi ben aksine devam etmesini istiyordum/istiyorum.. yani senin ki biraZda kendini sıkmanla ilgili alışamamış olabilirsin tam anlamıyla.
Kendinizi rahat bırakınca o his kayıp mı oldu o his ile mi devam edip daha sonra alıştınız

Arkadaşlar 3 aylık evliyim. Eşimle cinselliğimiz gayet iyi. Ama ben zevk alamıyorum yani tam olarak şöyle ben üzerinde iken zevk alırsam alıyorum onun dışında başka hiç bi şekilde zevk alamıyorum bunu eşime de yansıtmıyorum ve ilişkide sürekli çişim var gibi WC ye gidiyorum çişim felan yok tekrar dönüyorum yatağa devam ediyoruz Allahım! Yine o his inanın soğudum ilişkiye girmekten sizde de böyle mi ne yapmam gerekiyor?
İdrar yolu enfeksiyonunuz olabilir mi acaba?? O sürekli çiş hissi enfeksiyon kaynaklı olabiliyor.. Sağlık ocağında idrar verip baktırabilirsiniz galiba.. Eğer değilse de psikolojik mi bilemedim ben yaaa..

Yani hep okurdum kadınlar kulübünü ama yazmak sormak istedim malum insanlar bunu çevreyle rahatça konuşamıyor ki sorabileceğim kimse de yok burada sormak istedim
Yani sanirim opmeli ugrasmali sorunun ne kadar cevabi açık görmüyorsun. Insanlae zevk almasa neden yapsin ki ? Bir sorun var belli ki

Sanırım benim psikolojik 🤔
Yaa bilemedim ki eşinize yol gösterin bence ne istediğinizi bilmezse nasıl zevk alacaksınız..sadece üstte zevk almanızın sebebi kontrolün sizde olması.. Siz biliyorsunuz nasıl zevk alacağınızı eşiniz bilmiyor sorun orada bence.. Ona isteklerinizi anlatın bence.. Utanıyorsanız da istediğinizi yapmasını teşvik edin yol gösterin nasıl desem ki 😂😂 neyse daha demeyeyim anladınız siz..

X