Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum

Ben evlenince 1.5 yıl kullandım ama inanılmaz isteksizlik oluştu son zamanlarda.
Artık kocam yanıma gelsin istemiyordum.
Bıraktım şimdi eşim korunuyor yada geriye çekme yolunu deniyoruz.
Ama inan bırakınca panter gibiydim.
Sabah akşam :KK70:
Maşallah ne güzel. Biz korunmuyoruz. Eşim geri çekme yöntemini kullanıyor. Bu aralar hem isteksizlik, hem de kuruluk oluştu bende... Bu da canımın yanmasına neden oluyor.:KK61: Çok kafama takar oldum. Hiç evli gibi hissetmiyorum.

Maşallah ne güzel. Biz korunmuyoruz. Eşim geri çekme yöntemini kullanıyor. Bu aralar hem isteksizlik, hem de kuruluk oluştu bende... Bu da canımın yanmasına neden oluyor.:KK61: Çok kafama takar oldum. Hiç evli gibi hissetmiyorum.

Yavrum kafana taktığın bazı şeyler olabilir, sorun olabilir, istemiyor olabilirsin.
Bir aralar bende maddiyattan kafayı yiyecektim o ara cinselliğin c si yoktu.
İlacı bırakıp, durumu toparlayınca iyi geldi.

pachamamaurunleri . com ve ürün LALALUNA :KK8: gerçekten sadece deneyin, çok çok iyi olduğunu göreceksiniz.
doğal bir ürün bi kere, kaşıntıya, mantara vs de iyi geliyor. çok yumuşak kadife gibi.

Yavrum kafana taktığın bazı şeyler olabilir, sorun olabilir, istemiyor olabilirsin.
Bir aralar bende maddiyattan kafayı yiyecektim o ara cinselliğin c si yoktu.
İlacı bırakıp, durumu toparlayınca iyi geldi.
Haklısınız evliliğimin ilk günlerinden beri sorun yaşadık. Evi terk ettim. Boşanma konusu çok geçti aramızda, şimdi iyiyiz düzeldik Allaha şükür ama belki bunlardan dolayı da böyle olmuş olabilir.

Haklısınız evliliğimin ilk günlerinden beri sorun yaşadık. Evi terk ettim. Boşanma konusu çok geçti aramızda, şimdi iyiyiz düzeldik Allaha şükür ama belki bunlardan dolayı da böyle olmuş olabilir.

Yüksek ihtimal geçmişte yaşadıklarından.
Ben de yaşasam senin gibi olurdum.
Ama artık geçmiş takma kafana sıkma canını

Ben buhar banyosunu hayatımda ilk defa duydum gerçekten faydasını gördünüz mü
Ben bir ay kullandım ve faydasını gördüm ama çok pahalı birşey o yüzden devam ettirilebilirligi herkesin maddi gücüne göre değişir ve uygulaması da zahmetli diyebilirim. Ama vajinadaki kan akışını hızlandırıyor ve orası uyarıya çok açık hale geliyor yani eşin dokunur dokunmaz zevk alırsın buhar banyosundan sonra. Bizzat denedim ve yaşadım :)

pachamamaurunleri . com ve ürün LALALUNA :KK8: gerçekten sadece deneyin, çok çok iyi olduğunu göreceksiniz.
doğal bir ürün bi kere, kaşıntıya, mantara vs de iyi geliyor. çok yumuşak kadife gibi.
Bende ara ara tekrar eden enfeksiyon durumu var. Belki de o bölgeyi çok yıkamaktan kaynaklı bilmiyorum. Herhangi bir yan etkisi, vs olur mu?

Arkadaşlar 3 aylık evliyim. Eşimle cinselliğimiz gayet iyi. Ama ben zevk alamıyorum yani tam olarak şöyle ben üzerinde iken zevk alırsam alıyorum onun dışında başka hiç bi şekilde zevk alamıyorum bunu eşime de yansıtmıyorum ve ilişkide sürekli çişim var gibi WC ye gidiyorum çişim felan yok tekrar dönüyorum yatağa devam ediyoruz Allahım! Yine o his inanın soğudum ilişkiye girmekten sizde de böyle mi ne yapmam gerekiyor?
başlarda ben de öyleydim,çişim geliyordu,ilişkiyi bırakıp çişe gidiyordum, çoğu kişilerde aynı durum oluyor demekki, eşim de orgazm olacaksın onun için öyle hissediyorsun falan diyordu

Bende ara ara tekrar eden enfeksiyon durumu var. Belki de o bölgeyi çok yıkamaktan kaynaklı bilmiyorum. Herhangi bir yan etkisi, vs olur mu?
Hiç zannetmiyorum yan etkisi olacağını ama isterseniz sitedeki mail adresine bi mail atıp sorabilirsiniz, hemen yanıt veriyorlar.

Ben bir ay kullandım ve faydasını gördüm ama çok pahalı birşey o yüzden devam ettirilebilirligi herkesin maddi gücüne göre değişir ve uygulaması da zahmetli diyebilirim. Ama vajinadaki kan akışını hızlandırıyor ve orası uyarıya çok açık hale geliyor yani eşin dokunur dokunmaz zevk alırsın buhar banyosundan sonra. Bizzat denedim ve yaşadım :)

Merhaba. Bahsettiğiniz şeyi hamileler de kullanabilir mi acaba?

Canlar çok özel olacak ama bi sorum daha var size eşinizin vajinanızı öpmesinden veya uğraşmasından zevk alıyor musunuz. Ben ondan da gram zevk alamıyorum acaba bende mi sıkıntı var
Lezbıyen olabılırmısın acaba belkı de oyuzden eşinin dokunmasından hoşlanmıyorsun

Tabiki biliyorum ama buhar banyosunu burada ilk defa duydum bilmiyordum. Yada klitoris öpünce vs herkes zevk alıyor ama benim gibi almayan insanlar varmı onu merak ediyorum. Yani insan kendinde mi kusur var yoksa başka insanlar da yaşıyor mu bunu anlamaya çalışıyor
Buhar banyosu is yararmı gercekten

merhaba bunu cinsel hayatı olmayanlar da kullanailir mi yani içine süremem dıştan etkiler mi

ya ben de yeni aldım. yaklaşık 1 buçuk yıldır orgazm olamamaktan. deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem? çok büyük bir umutla aldım çünkü :dua:

Canlar çok özel olacak ama bi sorum daha var size eşinizin vajinanızı öpmesinden veya uğraşmasından zevk alıyor musunuz. Ben ondan da gram zevk alamıyorum acaba bende mi sıkıntı var

Biri çıkmış bu yorumunuza eşcinsel olabilir misiniz diye cevap vermiş. Nasıl bir akıl tutulması bu hayret bir şey!!!
Bana sizde daha çok cinsel isteksizlik var gibi geldi. Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum sizinle. Orayı öpmek vs beni de rahatsız eder. Bunda anormal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama eşinizin o bölgeyle uğraşmasından kastınız ne onu anlamadım.
Ben de zevk almıyorum ve aramızda bu maalesef bazen problem oluyor. Ama eşim sizin eşiniz gibi sen kafana göre takıl ben TV izlicem deyip çekilmiyor kenara. Bırakın eşiniz eliyle tatmin etsin sizi. İnanın sizin yaptığınızdan daha çok zevk alırsınız.

X