çınar paşanın doğum masalı :))

ismiyle yaşasın minik efe allah herkese nasip etsin..buarada benim komşuannemde 15 sene sonra tedaviyi bıraktı bayağ kilo verdi hamile kaldı

Gözlerimm doldu . . Ne güzelde anlatmışsın duygularını . . Bebeğinede sanada uzun uuzun ömür versin Yüce Rabbim . .

5+3 haftalık taze anne bu kadar aglatılır mı yaaa((çok agladım okurken cok duygulandım cok mutlu oldum cok karmasık oldum yanı kısacası..rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi oglunuzdan..ve bu mutlu buluşmayı bana ve herkese de nasıp etsın ınsallah:)

ahh canım benim eminim mutlu sona ağlamışsındır. inşallah bebeişin doğduğunda sende mutluluktan ağlayacaksın. sağlıkla badem şekerine kavuşman dileğiyle :)

çok duygulandım ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını Allahım sağlıklı uzun ömür versin bebegine isteyen bütün annelerede bu güzel duyguyu yaşatır inşallah Yüce Allah ım

Rabbim analı babalı sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin inşallah. zaten hamilelikten herşeye ağlak oldum çok güzel yazmıssınız bu yazıyı okuyupta duygulanmamak imkansız. süper bi annesiniz oğlunuz çok şanslı.

cnaım çok teşekkür ederim her anne süperdir evet biraz zor olduğu için sanki biraz daha ilgiliyiz ama her anne süper ve annesi yanında olan her çocuk çok şanslıdır :)

Ne güzel anlatmışsın duygularını , Herkes gibi bende ağlayarak okudum . Allahım bütün isteyenlerin dualarını kabul etsin insallah ..

ben daha evli bile değilim ama forum takipte karşılaştım konuyla.. bi solukta okudum,boğazıma bişey düğümlendi resmen... cok duygulandım... Rabbim o sabah,ezanla beraber ettiğiniz duanızı kabul etsin....oğlunuzla eşinizle bir ömür sağlıklı sıhhatli mutlu olasınız inşallah...

okuduğun için çok teşekkür ederim. inşallah birgün sen mutlu bir evliliğin ardından kolayca bebek sahibi olursun o zaman emin ol çok daha iyi anlayacaksın anneliğin kutsallığını :)

cnaım çok teşekkür ederim her anne süperdir evet biraz zor olduğu için sanki biraz daha ilgiliyiz ama her anne süper ve annesi yanında olan her çocuk çok şanslıdır :)

yok her çocuk şanslı değildir,, ne kötü örnekler görüp okuyoruz daha geçen okudum aklımdan çıkmıyor. haberlerde öz anne ( kı anne demek gelmiyor içimden) kızlarını sadece 100 kontör (20 lira altı üstü) internette adamlarıın karşısında soyup onların cinsel dürtülerüne alet etmek allahım ne kadar kötü aklımdan çıkmıyor ya insan annesine güvenmez de kıme güvenir ya.... rabbim sen bizi o şeytanlardan uzak tut....

ben o tür insanların psikolojilerinin çok normal olduğunu düşünmüyorum canım yoksa bir anne bu tür şeyler yapmaz.

yazdıkların süperdi. ben evliliğimin 2.ayında kazara hamile kalmıştım. yani ne olduğunu bile anlamadan ama 5.ayımda trafik kazası geçirip, belimden ameliyat olmuştum. bende kızımda çok badireler atlattık. yazını okuduktan sonra dedimki hiç bir bebek kolay gelmiyor bu dünyaya. zaten hayatta bir sınav değilmi? bunlarda bizim sınavımız demekki. ama hem biz hemde minik yavrularımız pes etmemişiz.şimdi kızım 5 yaşında hemde çok şükür yaşıtlarından daha zeki ve çok şükür sağlıklı. hatta dün bana dediki anne ben artık büyüdüm beşikte yatmayacağım, artık kardeşim gelsinde benim yatağımda o uyusun. eşimde bende donup kaldık ki 2. bebeği henüz düşünmüyoruz. eşimde Allahmı söyletiyo nedir, içine doğuyo galiba 2.kardeş gelecek filan dedi. niye yalan söyleyeyim dünden beri aslında 2.çocuk fikrine beni alıştırdı cadı.

maşallah minik kuzuya zaman öyle çabuk geçiyor ki. göz açıp kapadığın an kadar sadece. bak kuzun büyümüş kardeş bile istiyor inşallah uzuuun sağlıklı mutlu az gözyaşı bol kahkahalı ömürleri olur kuzuların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…