çınar paşanın doğum masalı :))

allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah bebeğin benimde ilk bebeğim(kızım) 6.5 aylık doğdu ve 3 saat yaşadı tam 1 sene sonra tekrar hamile kaldım şimdi 36 haftalık hamileyim ve inşallah ablası kadar güzel bir kızım daha olucak rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin anneliği inşallah

yazdıklarını ağlayarak okudum bu kadar mı güzel anlatılır o yüce duygu olan ANNELİK
bende şuan 27.haftamdayım ve oldukça stresli bir hamilelik geçiriyorum
çok korkuyorum miniğim meleğim canım kızıma bir zarar gelecek diye
Allah herkese o misler misi kokuyu doya doya içine çekmeyi nasip etsin
Rabbim o yakışıklı mı yakışıklı oğluna da hayırlı uzun ömür versin
hiç bir anneyi evlat acısıyla imtihan etmesin güzel rabbim

Eklentiler

• $165366_478187159271_722169271_5879592_764988_a.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $226580_10150191890254272_722169271_7041845_5367094_a.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $253178_10150200273159272_722169271_7118416_1836463_a.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

çok sağol canım inş.sende sağlıkla alırsın kuzunu kucağına :)

Öyle güzel bir hikaye olmuş öyle güzel dile getirmişsinizki ağlamaktan gözlerim şişti patronumada yakalandım şiş gözlerle :) Allah kuzucuğunuzu size bağışlasın herkese bu duyguyu yaşatsın fazla bişey diyemiycem hala yazının etkisindeyim... sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün çınar bebek

çok teşekkür ederim canım rabbim herkese yaşatsın :)

sen ne güzel yazmışsın ya.tam bilgisayarı kapatıp yatmak üzereydim.bir okuyayım dedim.kolay ağlayabilen biri değilim ama resmen hıçkıra hıçkıra ağladım.bende ilk bebişimi kaybetmiştim.çok zor.Allah düşmanıma yaşatmasın.eşimde okudu yazını.eski zor günlerimiz geldi aklımıza.ilk defa beraber ağladık.genelde ben ağlardım o beni avuturdu.çok güzel anlatmışsın duygularını ve tercüman olmuşsun senin durumunu,korkularını yaşayanlara.biz de sonrasında oğluşumuzu aldık kucağımıza.senin gibi her gün iğne oldum.sabır ve inanç gerek.isyan etmemek ve şükretmek gerek.Allah uzun ömürler versin oğluşuna,sana ve ailene.ve Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Bu arada eşim de güzel yazın için teşekkür ediyor.yüreğine sağlık

tatlımmm ne güzel yazmıssın yavrun ismiyle yaşasın uzun ömürler versin rabbim ALLAHIM o cennet kokusundan banada yollasın annesi hasretle onu beklio bana dua et olurmu rabbim banada bebek versin

harika bi yazı ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten de masal gibi okurken ağlamamak elinde değil insanın hele ki bu duyguları yaşamak isterken Allahım herkese ve bana da yaşatsın bu güzellikleri eşin bebeğin ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bi yaşam dilerim paylaşım için çok sağol

yüce rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişine o kadar güzel anlatmışsın ki umut oldun arkadaşım yaaaa.... tüm ailenle sağlıklı uzun ömürler dilerim sana...

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok zor günlerdi ama geçti sızısı bile yok şimdi. sizde oğlunuzla bir ömür boyu mutlu olun inş.

tatlımmm ne güzel yazmıssın yavrun ismiyle yaşasın uzun ömürler versin rabbim ALLAHIM o cennet kokusundan banada yollasın annesi hasretle onu beklio bana dua et olurmu rabbim banada bebek versin

ben her duamda ailemden ve oğlumdan sonra sizler için yalvarıyorum rabbime. acınız,özleminiz öylesine tanıdık ki bana yüreğimin en derin yerinde sizlerle birlikte yaşıyorum.

çok çok sağol asla vazgeçmeyin onu istemekten birgün ansızın çıkıp geliveriyor bu kuzucuklar inan hiç aklında yokken.

yüce rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişine o kadar güzel anlatmışsın ki umut oldun arkadaşım yaaaa.... tüm ailenle sağlıklı uzun ömürler dilerim sana...

minnacık umut olabilmek öylesine huzur verici ki. okuduğunuz için çok teşekkürler :)

Gözlerim şişti ağlamaktan.
Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah..

kabuk bağlayan yaramı tekrar kanatmamak adına hiç girmedim bu bebişle alakalı topiklere.şu mübarek günde ağlamaya çok ihtiyacım varmışki rabbim beni bu topiğe getirdi .Allah evladınızla eşinizle beraber çok uzun hayırlı bir ömür versin size ...ve aratmadan çınar efeye bir de kız kardeş versin inşallah .bizlerede şifalar ve sabırlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…