- 3 Nisan 2009
- 3.793
- 1
-
- Konu Sahibi baharçelik
günaydın Çınarın güzel annesi....
hikayenizi okudum... çok duygulandım.....
bende şuan 8 haftalık hamileyim... inşallah hayırlı bir şekilde pıtırcığımı kucağıma sağsalim alırım....
Allah bütün anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah....
Allah yavrularımızı bize bağışlasın.....
sevgili bahar,çok duygusal bir hikayeydi....
çınarına,sana ve tüm sevdiklerine allahtan sağlıklı,mutlu, uzun ömürler diliyorum....
sağlıcakla kal.......
darısı tüm isteyenlere.....
yazin benide cok etkiledi cünkü ayni kaderi paylasiyoruz,bende bebeklerim kaybettim,10yillik bir özlem,suanda transfer yapildi 4.günüm insallah tutarda senin gibi saglikli bir hamilelik yasarim,bütün hamileliklerimde yataga mahkum,yataga bagli sekilde geciyordu,ve buna ragben her defasinda düsükle sonuclandi.Insallah budefa öyle olmaz,kansulandirici igne doktorum banada yazdi suanda kullaniyorum bunun yaninda tabiki baska ilaclar,ama hepsine raziyim yeterki canim hak benide sevindirirde yavrumu kucagima verir.Benim icinde dualariniz eksik etmeyin,test günüm tam da kutsal gün olan anneler gününde,insallah ogünü bende pozitiv haberiyle taze bir annecik olarak geciririm,ve dilegim insallah ayakta saglikli bir gebelik gecirmek....öptüm sizleri allah tüm isteyenlere versin...
ağlamadan okuyan yok sanırım doğumve hayat hikayenizi..anneliği, hamileliği, korkuları, sevinçleri, mutlu sonu çok çok güzel ifade etmişsiniz. bizim hikayelerimizde mutlu sonla biter sizinki gibi..Rabbim çınar'a ve size birlikte uzuun ve hayırlı ömürler versin..(bu arada sizin anlattıklarınızdan sonra bebeğimle daha çok konuşmaya karar verdim ve karnımı daha çok okşamaya. iş yerinde farkedilmesin diye masanın altından hafifce okşamalardan daha fazlası olmalı evet karar verdim:))
süpersin. allahım bebeğinizi size bağışlasın inşallah.
bende yukarıdaki arkadasla aynı hatayı yapıp ısyernde okumaya kalktım cok fena oldum.allahım çınar efenı sana bagıslasn cnm Allahm hepimize anne olmayı nasip etsn ınsallah.
hüngür hüngür ağlıyorum şuan adıyla yaşasın inşallah