çınar paşanın doğum masalı :))

canim okurken cok duygulandim allah hayirli saglikli uzun ömürler versin yavruna ve bütün yavrularada isteyen herkesede bu duyguyu tattirsin

çok teşekkürler arkadaşlar. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu:)

günaydın Çınarın güzel annesi....
hikayenizi okudum... çok duygulandım.....
bende şuan 8 haftalık hamileyim... inşallah hayırlı bir şekilde pıtırcığımı kucağıma sağsalim alırım....
Allah bütün anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah....
Allah yavrularımızı bize bağışlasın.....

sevgili bahar,çok duygusal bir hikayeydi....
çınarına,sana ve tüm sevdiklerine allahtan sağlıklı,mutlu, uzun ömürler diliyorum....
sağlıcakla kal.......

darısı tüm isteyenlere.....

çok teşekkürler. çoook çook güzel bir hamilelik yaşaman ve sağlıkla pıtırcığını kucağına alman dileğiyle sevgiler :)

yazin benide cok etkiledi cünkü ayni kaderi paylasiyoruz,bende bebeklerim kaybettim,10yillik bir özlem,suanda transfer yapildi 4.günüm insallah tutarda senin gibi saglikli bir hamilelik yasarim,bütün hamileliklerimde yataga mahkum,yataga bagli sekilde geciyordu,ve buna ragben her defasinda düsükle sonuclandi.Insallah budefa öyle olmaz,kansulandirici igne doktorum banada yazdi suanda kullaniyorum bunun yaninda tabiki baska ilaclar,ama hepsine raziyim yeterki canim hak benide sevindirirde yavrumu kucagima verir.Benim icinde dualariniz eksik etmeyin,test günüm tam da kutsal gün olan anneler gününde,insallah ogünü bende pozitiv haberiyle taze bir annecik olarak geciririm,ve dilegim insallah ayakta saglikli bir gebelik gecirmek....öptüm sizleri allah tüm isteyenlere versin...

inşallah güzel haberler alırsın canım. ve sonuna kadar da sağlıkla geçirir kollarına alırsın minik kuzunu. dualarım seninle :)

ağlamadan okuyan yok sanırım doğumve hayat hikayenizi..anneliği, hamileliği, korkuları, sevinçleri, mutlu sonu çok çok güzel ifade etmişsiniz. bizim hikayelerimizde mutlu sonla biter sizinki gibi..Rabbim çınar'a ve size birlikte uzuun ve hayırlı ömürler versin..(bu arada sizin anlattıklarınızdan sonra bebeğimle daha çok konuşmaya karar verdim ve karnımı daha çok okşamaya. iş yerinde farkedilmesin diye masanın altından hafifce okşamalardan daha fazlası olmalı evet karar verdim:))

kesinlikle yap bunu hem o hemde sen daha mutlu olacaksın emin olabilirsin. kimseden çekinme ben bikiniyle dolaştım göbeğimi gere gere yazlıkta. iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. inşallah sende sağlıkla kavuşursun meleğine de seninde hikayeni okuruz.

of offf naptın sen ya ağlamaktan yazıları okuyamıyorum artık.allah uzun ömür sağlıklı ömür versin size.

Yazını iş yerinde okumak hata oldu, gözyaşlarımı saklıcam diye sekiz oldum...Ne mutlu sana, bundan sonraki tüm ömrün Çınar Kuzuna kavuştuğun an gibi olsun, Allahım bize de bir kuzucuk nasip etsin hayırlısıyla

Allahım bu çok güzel bir duygu çok güzel bironur... Ağlamaktan kafam allak bullak oldu yazcak kelime bulamyorum.. ama içimden geçenleri Allah biliyor ya tüm bu anı bekleyen kadınlara Allah bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. ve inşallah vakti zamanı geldiğinde bende oğlumu sağlıkla kucakarım

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin bu duyguyu yaşaması tek dileğim hep diyorum allah hiç bir kadını anne olma şerefinden onurundan ve o hazdan mahrum bırakmasın.

bende yukarıdaki arkadasla aynı hatayı yapıp ısyernde okumaya kalktım cok fena oldum.allahım çınar efenı sana bagıslasn cnm Allahm hepimize anne olmayı nasip etsn ınsallah.

bende yukarıdaki arkadasla aynı hatayı yapıp ısyernde okumaya kalktım cok fena oldum.allahım çınar efenı sana bagıslasn cnm Allahm hepimize anne olmayı nasip etsn ınsallah.

çok teşekkür ederim canım inşallah sanada bu duyguyu nasip eder rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…