çınar paşanın doğum masalı :))

canım benim çok teşekkür ederim. umarım birgün kabuk bağlayan o yaranın merhemini bulursun. dularım tüm anne olmak isteyenlerle her zaman. çok şükür ki ben de o yollardan geçerek kavuştum çınar oğlana ha bir kızım olmasını istermiyim çokkk ama önce siz olmayanlara

Beni bu kadar aglatmaya ne hakkin var ya... yemin ediyorum is yerinde helak oldum aglamaktannnn. Iyki gelmis Cinarr Efe!! Allah uzun omur verir hepinize insallahhh

rabbim sizi meleğinize kavuşturmuş çok güzel bir doğum hikayesi ağlamaktan kendimi alamadım rabbim şükretmenin sabır etmenin mükafatını çok güzel vermiş sana bende şuan hamileyim ve bendede kan pıhtılaşması var ve çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye rabbim inşallah yavrumu bana bağışlar sizin gibi bende hayırlı sağlıklı sorunsuz bir hamileik geçiririm gerçekten çok kötü oldum bu hikayeyi okurken rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ve annelik duygusunu herkese tattırsın inşallah

baharcım iyi dileklerin için çok teşekkürler bir yanlış anlamayı düzeltmek isterim Rabbime binlerce şükürler olsun ki bir oğlum var ve çok sağlıklı .bizim yaramız oğlumun kardeş isteği ve benim sağlığımın artık buna izin vermemesiyle oluştu.ben kendi içimde yendim ama oğlum bazen bu sendroma giriyor.ALLAHım evlatlarımıza sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.ÇINAREFEnizi size bağışlasın ....

Beni bu kadar aglatmaya ne hakkin var ya... yemin ediyorum is yerinde helak oldum aglamaktannnn. Iyki gelmis Cinarr Efe!! Allah uzun omur verir hepinize insallahhh

ahhh canım benim evet hiç hakkım yok aslında sizleri ağlatmaya ama ben hamile kalmadan önce hep bu hikayeleri okurdum hepsi umut olurdu bana bende çok ağlardım. çok şükür kavuştum ben oğluma geçtiğim yolları yaşadıklarımı belki bir umut arayan vardır düşüncesiyle yazdım buraya ve sizlerde okuyup öyle güzel yorumlar yaptınız öyle içten dualar ettinizki oğluma inan bende her yoruma ağlar oldum :))

hiç korkma canımcım inanki ne kadar korkarsan korktuğun o şey o kadar üstüne geliyor rabbime güven ona sığın o öyle büyük ki. dualrım hep sizlerle ve ben ömrüm yettiği kadar hep dua edicem anne olmak isteyen herkese yaşayan çok iyi bilir bu duyguyu. oğlumla yeniden doğdum ben inşallah sende öyle olursun

ya öylemi çok pardon allahım o paşaya uzun sağlıklı ömürler versin inş.

demekki yazıyı okurken ağlayan tek kişi ben değilim.kendimi tuhaf hissettim.gözlerim şişmiş hee.ofise biri gelse ne oldu neden ağlıyosun dese ne cevap vercem acaba:)))))

Sevgili baharçelik doğum öykün bana da umut olmuştu.Hatta bana bu mükemmel doktorun Namık Demir olduğunu söylediğin için ben de ikinci hamileliğimde hiç düşünmeden ona gittim.Doktorum keseyi görmeden hemen heparine başlattı.1 hafta sonra keseyi gördük ama ne yazık ki 2 hafta sonra yani dün kalp atışını izleyemedik .Namık bey beta hcg değerlerime bakıp belki bugün gebeliğimi sonlandıracak.
merak ettiğim şu 6 kayıp yaşamışsın.Namık beye gitmeden önce kan pıhtılaşması için tedavisi görmemiş miydin daha önceki gebeliklerinde?İğneye rağmen bebeğimi yaşatamıyorsam daha ne kaldı deneyecek? Umutlarım tükendi artık.
Sana ve evladına Allah sağlıklı,uzun ömürler versin.Sevgiyle kalın...

canım benim umutlarını hiç tüketme ben bu 6 bebeğin tam 2 tanesini iğne vurulurken kaybettim herşey birazda allahın takdiri ama benim tek avantajım asla umudumu kaybetmemek ve muhakkak olacağına inanmak oldu. üzülme canım muhakkak gelecektir meleğin. bu sebepten dolayı anne olamamış kimseyi tanımadım ben henüz.

Baharcımçok mutlu oldum çok duygulandım yaşadıklarını okuyunca..o kadar içten o kadar samimisin ki sanki seni yıllardır tanıyor gibiyim.maşallah sana ,oğluşuna ve tüm sevdiklerine.hep mutlu ol inşallah..
sanırım sen İstanbul dışındasın.İzmirde yaşıyosun galiba,oğluma izmirin efesi dedin de ordan düşündüm.doktorunun adını soracaktım.iyi,şefkatli ve işini seven insan gibi insan bi doktora ihtiyacım var da..

çoooooooook güzel anne değilim ama anneliğin tüm sıcaklığını hissederek ağlayarak okudum.anne olmayan anlayamaz derler ya anladım tattım o duyguyu yaşadım siz anlatırken sanki.Allah sizi hiç ayırmasın hep mutlu olun.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu banada yaşatsın inş hayırlısı ile

Ne kadar güzel bir mucize yaşamaşsın. Çok duygulandım diğer yandan da çok mutlu oldum senin adına. Sanki tüm bu hikayeyi ben yaşamışım gibi hissettim. Oğluşunla huzurlu güzel bir ömrün olsun...

Merhaba Baharcım;
Şimdi ÇInarın kocaman bile olmuştur öncelikle onu yerime öp hikayeni okuduğumda Ağlamaktan bir hal oldum hatta böğürdüm desem yeri( :)Ne güzel anlatmışsın ne güzel yaşadığımız duygulara tercüman olmuşsun birebir olmasada hemen hemen yaşadığımız çoğu duygular aynı,kk deki diğer arkadaşlar sayesinde yazınla tanıştım iyikide vesile olmuşlar okadar ağlasamda çok hoşuma gitti:) [bizimle bu güzel hikayeni paylaştığın için çok teşekkürler]bende şuan 20+0 haftalığım:)bir benzer yönümüzde benimde erkek bebek beklemem hatta dün adını Mehmet Kaan mı yada Mehmet Çınar mı koysam diye düşünürken bugün Çınarın hikayesini okudum:)Adı gibi uzunn , adı gibi güzel olsun ömrü, allah analı babalı büyütsün yavrunu..ve her annenin ortak duası olan Rabbim bu güzel duyguyu her kadına yaşatsın inşallah ve bende sağlıkla Mehmet'ime sağlıkla kavuşurum inşallah..Ankara'dan sevgiler ..her ikinizide öpüyorum kocaman

allah uzun ömürler versin size....zaten sulu gözlü biriyim....resmen içimi çeke çeke ağladım rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu bana da tabi ....hayırlısıyla....

ilginiz için çok teşekkürler. 3 yılı geçmesine rağmen hala yazımın okunuyor olması beni çok mutlu etti. sizlere umut olduysam bir nebze ne mutlu bana

33 günlük bi anne olarak çok duygulanarak okudum masalınızı.Allah bebeğinize sağlıklı bi ömür versin.Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.

Bu nasıl bir yorum nasıl bir yaşadıklarının anlatılış şekli.. hemen hemen aynı seylerı yasamısız ve bende suan 5 aylık hamıleyım ve oglum olacak ve adını cınar koyucaz ...resmen ağlayarak ve içimden geçen her şeyin sankı bır baskasına anlatmısım da oda kaleme almıs gıbı hıssettırdın .Rabbım sabırla bekledıgımız cocuklarımıza uzun ömürler nasıp etsın Rabbim hiçbir kadını da evlat hasretiyle sınamasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…