çınar paşanın doğum masalı :))

inanın sizinle aynı heyecanı yaşamış kadar oldum ne güzel anlatmıssınız herseyi..... :)Rabbim tüm bebek isteyen çiftlere bebek nasip etsin çınar bebek ve ailenizle mutluluğunuz daim olsun hep rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin :)

Ne kadar güzel anlatmissiniz. Ağlaya aglaya okudum çok etkilendim. Allah evladiniza uzun ömürler versin sizleri birbirinizden ayirmasin. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

anaaammmm ben daha 12 haftalık hamileyim
bu kadar ağlattınız beni, iyiki ilerleyen aylarımda okumamışım nolurdum kim bilir
edebi diliniz çok güzel, çok güzel anlatmışsınız
allah bir ömür ayırmasın yanınızdan evladınızı
bu mucizeyi isteyen her bayana nasip etsin allah

Allah Çınar'ı sizlere bağışlasın, hep birlikte sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun inşallah. Çok etkilendim, gözlerim dolu dolu okudum yazdığınızı. Biz de yolun yarısına geldik, inşallah bu mutlu sona erişmek nasip olur

aayy canım benim yaa nasıl duygulandım ağladım okurken bilemezsin nasıl güzel anlatmışsınn öylee bnde şu an 38 haftalığım ve akşam sabah bekliyoruzz. ve inanmassın bizimde bebeğimizin adı çınar efee :)))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sağsağlim kavuşalım bebişlerimizee .....

yazali ne ladar olmus bilmiyorum ama aglayarak okudum canim ya allah herseyin en guzelini en hayirlisini veriyo boyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ağlattınız beni yaa... evladınızla eşinizle hayırlı uzun ömürler diliyorum...

bende çok ağladım okurken.. Çok olmuş tabi siz paylaşalı hikayenizi ama olsun rabbim yavrunuzu size bağışlasın adı ile yaşasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…