çınar paşanın doğum masalı :))

ya varya ağlamaktan içim çıktı. Bu kadar duygulu anlatılmazki :)
hayırlı evlat olsun çınarımız. Benimde bebeğim olupda oğlum olursa adı çınar olucak.

Canım çok duygulandım inş. buraya doğum anılarımı yazmakta nasip olur. Bebişim Allah'ın izniyle doğduktan sonra günler biran önce geçsin tek isteğim.

ya varya ağlamaktan içim çıktı. Bu kadar duygulu anlatılmazki :)
hayırlı evlat olsun çınarımız. Benimde bebeğim olupda oğlum olursa adı çınar olucak.

çook teşekkür ederim canım. inşallah sağlıklı bir evladın olur seninde. bizde burdan senin hikayeni okuruz.

Canım çok duygulandım inş. buraya doğum anılarımı yazmakta nasip olur. Bebişim Allah'ın izniyle doğduktan sonra günler biran önce geçsin tek isteğim.

canım hayırlısıyla al bebişini kucağına. doğduktan sonra öyle bir geçecek ki günler o zaman da hiç geçmese hep minik kalsa diyeceksin. çünkü küçükken hep yanında istediğin basarsın bağrına. ama büyüyünce hep yanında olmuyorlar malesef. hayat bir yerde çekip alıyor onu senden. ama yinede her evresi çok güzel evlat sahibi olmanın rabbim herkese yaşatsın.

İnşallah hayatım. 3,5 yıldır deniyoruz 2 kaybım var. Eskisi kadar takmıyorum ama bende hikayemi, mucizemi paylaşmayı çok isterim.

canım benim çok üzüldüm. ama umudunu hiç kaybetme en önemlisi o. o senin elinde tuttuğun altın bir bilezik. yemyeşil olsun umudun hep çünkü meleğin o yemyeşil umutlarında yuvarlanacak bir gün. ve hep inan onun bir gün geleceğine. dualrım sen senin gibilerle :)

iş yerindeyim etrafımda 4 tane adam var ve ben ağlaya ağlaya okudum. allah çınar efeye sağlıklı uzun ömürler versin annesi ve babasıyla...

iş yerindeyim etrafımda 4 tane adam var ve ben ağlaya ağlaya okudum. allah çınar efeye sağlıklı uzun ömürler versin annesi ve babasıyla...

canım benim çok sağol rabbim senide sağlıkla minik prensesine kavuştursun inşallah :)

ay nasıl agladım sımdı patron cay istiyor veremedım agladıgımı gormesın dıye .ne kadar guzel ne kadar duygulu yazmıssın rabbım sana esıne ve cınarınıza bol bol uzun saglıklı mutlu gunler nasıp etsın nazarlardan korusun sızı

ben bekarım nasıl evlenesımde cocugum olsun ıstedım sımdı.ne guzel duygudur kımbılır yazını okuyunca annem aklıma geldi bana cok zor dogum yapmıs.

canım benim çok sağol. inşallah sende ilk önce güzel bir evlilik yaparsın sonrada anne olursun. anne olunca annelerin kıymeti daha çok biliniyor.

neden moreliniz bozuluyor canım :?

benim plasentam rahim ağzını tam olarak kapatıyormuş. bu haftadan sonra düzelme ihtimali çok düşük.normal doğum yapmam imkansızmış zaten o çok önemli değil de bebeğimin ve benim hayatım tehlikeye gireblirmiş aşırı kanamadan dolayı. şu aana kadar bir şikayetim olmadı ama korkuyorum yine de. ya minik kızım bensiz kalırsa ya ben onsuz kalırsam vs.
yine de çok takmamaya çalışıyorum kafama. güçlü olmamız gerekiyor.

canım benim yaaa korkma rabbim öyle büyükki o minik kuzucuğu asla annesiz bırakmaz. bol bol dua et. aklına kötü şeyleri getirme hep iyi olcak de minik kuzun doğduğunda hepsini unatacağıan dair yemin bile edebilirm sana. bir anda yaşadığın tüm sıkıntılar acılar ağrılar sancılar korkular hepsi gidecek bak göreceksin. sonra bana haklıymışsın dersin olur mu ? bende senin için bol bol dua edicem canım :)

sağol canım, zaten dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok. bir sürü dr gezdik hepsi aynı şeyi söyledi. biz de en güvendiğimize riskli gebeliklerde uzman bir doçente en önce de allaha bıraktık kendimizi.
birbirini tanımayan insanların ettiği dualar daha çok geçermiş. allah razı olsun.

ağlaya ağlaya okudum ... senin adına çok mutlu oldum hem çok şeyler yazmak istiyorum ama hiç bişey yazamıyorum...önemli olan sonunda hayırlısıyla anne olman... sabrının karşılığını alman RABBİM mutluluğunu daim etsin

baharım canım zırıl zırıl salya sümük okudum valla :) Çınar kuzusu hep mutlu hep sağlıklı yaşasın upuzuun dolu dolu bi ömrü olsun onun :)

baharım canım zırıl zırıl salya sümük okudum valla :) Çınar kuzusu hep mutlu hep sağlıklı yaşasın upuzuun dolu dolu bi ömrü olsun onun :)

teşekkür ederim canım tüm iyi dileklerini bende linoşum için diliyorum okuduğun için teşekkürler :)

Okurken duygulanmamak mümkün değil,gözyaşlarıma engel olamadım.
Yaşadığın acıları da şuanki mutluluğunu da çok iyi anlıyorum.
Önemli olan mucizenin kollarında olması.
Maşallah büyümüş de
Oğlunla ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını.. içim parçalandı.. RAbbim uzun ömürler versin çınarına... İsteyen herkesede o duyguyu tattırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…