hanımlar reklam yapılıyor !! krem hakkında yorum yapan kişiler sadece bu başlıkla ilgileniyor yazıyor.. pes yani hee !!
hanımlar reklam yapılıyor !! krem hakkında yorum yapan kişiler sadece bu başlıkla ilgileniyor yazıyor.. pes yani hee !!
ben de şüpheleniyorum, çünkü burda yazılanların aynısı, kullanıcı yorumu olarak sitelerinde de yazıyor. hadi diyelim memnun kaldı kullanıcılar oraya da yazdı, birebir aynısını yazmaz herhalde, ben düşünüyordum vazgeçtim. sağlık bakanlığı onayı olmayan bir ürün kullanıp kendimi riske atmak istemiyorum açıkçası.
kaydirigubbakcemile3arkadaşlar sitenin ismi ne daha ondan bile haberim yokken reklam yapıo olduk
Ya arkadaşlar bu kremin sayfası ne bi zahmet yazın google aratıyom bişey çıkmıyor
allahım allahım sana geliyorum :)))
güldürmeyin beni yaa hem bu krem için üye oldunuz diyelim benim öyle bir yorumumdan sonra hepiniz birden niye yazıyorsunuz ?? nasıl hepinizin bu başlıktan haberi oluyor ???
ve şu anda 2 misafir bu sayfayı okuyor :) hayret doğrusu normalde hiçbir sayfada doğru düzgün misafir bulunmaz.. buraya giren kişilerde sadece bir kremle ilgilenmez... benim msjlarıma bakın mesela :)) yazmadığım konuşmadığım birşey kalmamışşş..
ve ilk msjından son msjıma kadarda bir kremi övmüyorumm
ben söylüyeceğimi söyledim akıllı olan akıllı olur.... ve inanan inanır inanmayan inanmaz ben uyarımı yapayımda...
he bu arada :) bu cilt lekeleri foruma uzun zamandır uğramıyordum geçen başlığıma bakayım dedim o sayede gözüme takıldı şayet geçmeyen bıyık lekelerim var :)
ve biraz azaltma adına güneş kremi ve elma sirkesi+limon suyu+su faydalı oluyor başka birşey bulamadım boşuna para tuzağı işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?