• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bende yrn arıcam cuma günü arkadaşım aradı kararsız oldugum için ogün adres vermedim yarın arıyıp parayı fln göndericem umarım işe yarar son umudum yani artık:/ bide kullanan ark.lar cok soyuomu cildi bu krem cünkü işe gidiorum cok kötü olursa diye korkuorum

sevgili ayla , cildinin fazla soyulmasını istemiyorsan gelen ilactan bir miktar alıp başka bir kaba koy. üzerine eşit miktarda bepanten krem koy.bu şekilde ilacı seyreltip kullan derim.istersen birer gün ara ile de kullanabilirsin.o zaman cilt fazla soyulmuyor ama lekelerin açılması biraz daha uzun sürüyor.ha bir de akşamları sıcak su kompresi yapmayıp yalnızca yüzünü sıcak su ile yıkarsan kızarıklık yapmıyor.ama bu işlem de lekelerin temizlenme sürecini biraz uzatıyor.

ferdaeda..
a peki ciltte bir incelme oldumu?yani kılcal damar belirlenmesi filan oldu mu?..sadece 10 gün mü kullandınız..

sevgili tatlıgaci . kremi kullanırken yüzün değişik bölgeleri değişik reaksiyonlar gösterebiliyor.mesela bıyık bölgesindeki deri daha ince olduğu için daha çabuk cevap veriyor.alın derisi ve yanak daha kalın olduğu için daha dirençli ..o yüzden dudak bölgesinde kremi hafif seyreltmek gerekiyor...ama sonuç mükemmel..
eskisi gibi değil eskisinden daha iyi oldu desem yeridir..

canım iki kere sordum ama cevap veren olmadı
sivilce lekelerine iyi geliyormu acaba bir bilgin varmı

merhaba , sorunun cevabı evet sivilce lekesi için kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar. ama kremi kullanmadan önce yüzündeki sivilcelerin tamamen sönmüş ve leke halinde olması gerekiyor. eğer sivilce alevli ise eczacı bey zaten kremi kullandırmıyor..
sivilcelerin için sana ücretsiz krem de verebilir..bir konuş bence

sevgili tatlıgaci . kremi kullanırken yüzün değişik bölgeleri değişik reaksiyonlar gösterebiliyor.mesela bıyık bölgesindeki deri daha ince olduğu için daha çabuk cevap veriyor.alın derisi ve yanak daha kalın olduğu için daha dirençli ..o yüzden dudak bölgesinde kremi hafif seyreltmek gerekiyor...ama sonuç mükemmel..
eskisi gibi değil eskisinden daha iyi oldu desem yeridir..

bıyık bölgesinin hemen cvp vermesine sevindim..artık sir ağda ile aldırmayı da bıraktım..inşallah iyi olacaktır..hihoyyyt

Merhaba Pelincim ve Ferdaedacım, mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Bir kişinin bile lekeleri azaldıysa yada tamamen yok olduysa ne mutlu bana,
Yıllar önce elimde çıkan egzamayı bir Askeri profesöre göstermiştim, örnekler alıp uzun uzun incelemişti, sonrasında kızım bunlar geçmez, ne yaparsan yap geçiremezsin, azalır ama iyileşmez, dönem dönem atak yaparak yenilenir demişti. Bir sürüde ilaç verdi kullanmıştım ama nafile iyileşmemiştim,Düşünün hayal kırıklığımı, o gün o doktordan eve gelişimi halen unutamıyorum. ellerime bakıp bakıp ağlamıştım, ben bu ellerle doğacak bebeğimi nasıl seveceğim diye. Sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesiyle köşelerde kalmış küçük bir eczanede yaptırdığım kremle tamamen geçmişti, üstelik hiç tekrarlamadı bu güne kadar, bu nedenle 5 yıl eczacılık eğitimi almış bir kişinin ilaç konusunda en uzman bilir kişi olduğuna güvenerek kullandım bu kremi. Ve memnun kaldım, inşallah bütün kullananlar memnun kalır. Ayrıca Ferdaeda sana hayırlı ve rahat doğumlar diliyorum, inşallah küçük bebeğini sağlıkla ve huzurla kucağına alırsın.

merhaba
kremin civa içermediğine dair yazıları okuyunca rahatladım. Bende sipariş vericem sanırım yalnız kargoyla kaç günde elimde olur acaba birde bende akne izleri var bunları geçirir mi? Akne için kullanıp memnun kalanlar var mı . Birde benim sırtımda güneşten oluşan çil gibi şeyler var, onlara da sürsem mi? ooofff ne çok sıkıntım var, umarım kafanızı şişirmedim arkadaşlarbilmiyorumkismile

ya cildim soyuluyor ama ben çok açıldığını düşünmüyorum benim lekelrim zaten çok belirgin diildi öyle aman aman bi iileşme göremedim ben...tamamen gitmedi yani lekelerim kaç defa sordum diğer kullananlara da lekelriniz tamamen geçti mi die cewap weren olmmadııı :(

Peki yüzünde diğer bayanların bahsettiği gibi bir parlama falan olmadı mı? Benim yüzüm biraz solgunda belki onada iyi gelir

Peki yüzünde diğer bayanların bahsettiği gibi bir parlama falan olmadı mı? Benim yüzüm biraz solgunda belki onada iyi gelir

canım arkadaşlarım yüzümün parladığını ve canlı göründüğünü söylüolar ama bu güneş kreminin etkisi de olabilir. Güneş kremi olarak da daylong 50 faktör olanını kullanıorum çok da memnunum günde 1 defa sürmek yeterli akşam cildimi temizlerken güneş kreminin hala yüzümde olduğunu hissedebiliyorumm...

offf, olumsuz cevaplar olunca moralim bozuluyor, almasam mı diyorum. ama bi araştırmaya göre cildine sürerken kremi işe yarıyacağına ne kadar ok inanırsan, mutlu sürersen o kadar çok işe yarıyormuş. bende de işe yarıyacak, çoook güzel olacağım. cildim elmas gibiş parlayacak:))

Selam kızlar ben de uzun süredir giremedim nete coook seyler yazılmıs bu arada hepsini okudum.En son kremi sipariş edecegımı yazmıstım ettım de(yarım ölçü gönderdi Mustafa bey yeter dedi sadece bıyık bölgesi için) ama uzun süre kullanamadım işe gittiğim için korktum acıkcası önceden expigment kullanmıstım cok kötü soyulmustu da.En son bir gün ne olursa olsun dedim ve kullandım yarım pirinç tanesini bir türlü ayarlayamadım tabi benim leke 3 parca halınde.Neyse sürdüm sabah kalktım kızarmıstı baya fazla sürmüşüm demekki çok gerildi ama önceden de expigment tecrübem oldugu için korkmadım.İlk gün kızardı ve ikinci gün hemen soyulmaya basladı önce kendiliğinden yazın güneşte yanınca soyulurya cilt öyle soyuldu kesinlikle beklediğim kadar kötü görünmedi ama ben tabi işe gittiğim için kapatıcı vs kullandım hep.Sonra da kendım soymaya devam ettım sürterek .Bır hafta gectı uzerınden ben sadece bır gun surmeyle kaldım tabı ılacı fazla surdugum ıcın daha da surmedım ondan sonra.Lekem de gecmedı tabı bır kez surmeyle ama kesınlıkle azaldı su an ıcın % 50 fark var cok koyuydu benım lekem.Bugun yıne surucem yazarım gelısmelerı.

canım arkadaşlarım yüzümün parladığını ve canlı göründüğünü söylüolar ama bu güneş kreminin etkisi de olabilir. Güneş kremi olarak da daylong 50 faktör olanını kullanıorum çok da memnunum günde 1 defa sürmek yeterli akşam cildimi temizlerken güneş kreminin hala yüzümde olduğunu hissedebiliyorumm...

haklısın güneş kremleri parlatıyor insanın yüzünü belki deniz hanımda güneş kreminden parlıyordur. neyse kimse moralini bozmasın bebek gibi teni olanların birazda genetik galiba benim tanıdığım biri var yüzüne ne bakım uygular ne birşey sadece banyoda kese yapar okadar güzel ki cildi, belki de biraz oluruna bırakmak lazım türlü türlü kremlerle yoruyoruz cildimizi:1no2:

krem bugün elime geçti kullanmaya başlayacağım hemen ama merak ettiğim bişey var makyaj yapan biriyim gündüz fondöten sürmem etkiler mi acaba yoksa kullanmamam mı gerekiyor

krem bugün elime geçti kullanmaya başlayacağım hemen ama merak ettiğim bişey var makyaj yapan biriyim gündüz fondöten sürmem etkiler mi acaba yoksa kullanmamam mı gerekiyor

bende bazen gündüz dışarı çıkarken yapıyorum makyaj, etkilemez..çünkü ilacı gece sürüyorsun..sabah ta temizleyici ile yıkıyorsun..ilacın etkisini azaltacak bir durum yok gündüz..

sevgili ayla , cildinin fazla soyulmasını istemiyorsan gelen ilactan bir miktar alıp başka bir kaba koy. üzerine eşit miktarda bepanten krem koy.bu şekilde ilacı seyreltip kullan derim.istersen birer gün ara ile de kullanabilirsin.o zaman cilt fazla soyulmuyor ama lekelerin açılması biraz daha uzun sürüyor.ha bir de akşamları sıcak su kompresi yapmayıp yalnızca yüzünü sıcak su ile yıkarsan kızarıklık yapmıyor.ama bu işlem de lekelerin temizlenme sürecini biraz uzatıyor.

cnm tşk ederim.mustafa beyde öyle söyledi yarı yarıya seyreltmem gerekiyormuş ama iyileşme sürecini uzattıgı için teredütte kaldım bepanten karıştırmayıp biçırpıda kurtulsammı bu lekeden :) soyulmasına aldırış etmeden kaydirigubbakcemile2 bütün cildimede uygulamıcam zaten sadece bıyık lekesi gibi duran bi lekem var dudamın üstüne uygularım.yarın gelicek sanırım kremim gelince gelişmeleri yazarımkaydirigubbakcemile4

bende bazen gündüz dışarı çıkarken yapıyorum makyaj, etkilemez..çünkü ilacı gece sürüyorsun..sabah ta temizleyici ile yıkıyorsun..ilacın etkisini azaltacak bir durum yok gündüz..

sabah temizleyici ile mi yıkıoruz mustafa bey bana öyle bşy demedi ben sadece suyla yıkıyorum yüzümü...

sabah temizleyici ile mi yıkıoruz mustafa bey bana öyle bşy demedi ben sadece suyla yıkıyorum yüzümü...

ben ilaç sürsem de sürmesem de temzileyici ile yıkıyorum yüzümü..bana mustafa bey in tavsiyesi değil tabii..

3 gün oldu kullanmaya başlayalı,ilk gün biraz batma falan yaptı..gece bepanten sürdüm..dudak üstünde hafif soyulmalar var,elmacık kemiği üzerinde henüz birşey yok..

Son düzenleme:
hanımlar reklam yapılıyor !! krem hakkında yorum yapan kişiler sadece bu başlıkla ilgileniyor yazıyor.. pes yani hee !!

Back