• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim kremimde bugün geldi arkadaşlar umarım faydası olur :) ama sıcak suyla yıkasam olurmu havlu kompresi için üşeniorumda :D

Ben de önceleri sıcak kompres yapıyordum sonra sıcak suyla yıkayıp sürdüm şimdi artık temizleyip sürüyorum üşengeçlik :)
Sıcak kompres sanırım daha çabuk etki etmesi ve cildi krem için yumuşatıp hazırlaması için dediğim gibi ben artık yapmıyorum cildimi temizleyip direkt sürüyorum.

AYSIZGoKYuZu'ne söyleyecek birşey bulamıyorum artık çok önyargılı yaklaşıyor, insanlar memnun kalmadıkları şeylerde şikayette bulundukları kadar memnun kaldıkları şeylere de evet memnun kaldım diyebilmeli bu kötü değil güzel birşeydir ve siz bunun adına hala reklam diyorsanız, tamam istediğiniz gibi diyebilirsiniz. Ama keşke bu kadar katı, önyargılı, başka görüşlere kapalı bir yaklaşım sergilemeseydiniz..

Kremin sitesine buradaki yorumlardan alıntı yapılıp konulmasında kendi yorumlarım adına bir sakınca görmüyorum.

Kızlar bende de hafif sivilce izleri var, çok lekeli bir cildim yok ama yinede özellikle ağız çevresinde ve kaş üstümde sivilce izleri var, malum günlerde oluşan sivilcelerden dolayı, ben de bugün aradım Mustafa Bey'i elinde hiç ilaç kalmamış, yarın çalışıp yapacakmış, pazartesi ya da salı elime ulaşır, kullanmaya başlayınca ben de yazacağım gelişmeleri, inşallah işe yarar.:dance:

Krem bugün geldi. bakalım bende bugün akşam başlıyorum. benim yüzümdede sivilce izleri ve güneş lekesi var. sağolsun mustafa bey hediye sivilce kremide gönderdi.gelişmeleri yazarım. ayrıca reklam olduğuna katılmıyorum. Eşim doktor,mustafa beyle konuştukdan sonra o bile ikna oldu. bakalım göreceğiz izler lekeler gidecekmi?

Son düzenleme:
arkadaşlar, aynen bende havluyla sıcak kompres yapmaya üşeniyorum.bilmiyorumkismile.
2 gece yaptım sonra sizin yaptığınız gibi sıcak suyla yıkadım..10-15 gün olsa katlanıcam da..süresi belli değil ki.:uhm:.

Banu arkadaşımızda yeni kullanmaya başlamış,dr.olan eşi de bir sağlıkçı olarak onay verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabiliriz:smiley-cool:..biraz olsun soru işaretleri gider..a.s

bir de kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazarsa, en azından fikir oluşur hepimize..yerimseniben

Kızlar birşey merak ettim, bu krem bikini bölgesi ve koltuk altında da acaba işe yarar mı ki?

arkadaşlar, aynen bende havluyla sıcak kompres yapmaya üşeniyorum.bilmiyorumkismile.
2 gece yaptım sonra sizin yaptığınız gibi sıcak suyla yıkadım..10-15 gün olsa katlanıcam da..süresi belli değil ki.:uhm:.

Banu arkadaşımızda yeni kullanmaya başlamış,dr.olan eşi de bir sağlıkçı olarak onay verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabiliriz:smiley-cool:..biraz olsun soru işaretleri gider..a.s

bir de kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazarsa, en azından fikir oluşur hepimize..yerimseniben

bencede kullananlar yorumlarını yazarsa iyi olur bizde bekliyoruz sonuçları bide kullanan arkadaşlar gözeneklerde iyi geliyormu bilgisi olan varmı

Arkadaslar ben daha once de yazmıstım yıne yazayım toplamda 2 hafta ıcerısınde 3 kez surdum kremi yarım pirinç tanesi kadar demişti Mustafa bey ben az daha fazla surmustum ılk surdugumde ertesı gun kıpkırmızı oldu gerıldı bır sonrakı gun de tuttugum yer guzelce sıyrılarak soyuldu onun ıyılesmesı bır hafta surdu bu arada hıc kulanmadım.bepanten kullandım bır de benım lekem cok koyu yara gıbı oldugundan gunduz hep kapatıcı ve fondoten kullanıyorum.Sonra bır gece yıne kullandım ama az surdum bu sefer guzelce masaj yaparak sabah baktım bısey yok ıse yaramadı galıba dedım ertesı gun baktım yıne soyuluyor bu sayede yara gıbı olan goruntu gıttı su an ıcın eskıye oranla yuzde 50 den fazla bır ıyılesme var ama epten kaybolacakmı bılemıyorum.Bu arada ben yara olunca bepanten kullandım ama ıyılesme olmadı tramycın merhem kullandım hemen gecırdı kotu goruntuyu,şiş gibi olmustu dudagımın ustunde bazı yerler.Insallah hepten kurtulurum da onu da yazarım buraya ama hemen olmaz ben ara ara kullanıyorum kabuklanmalar gecsın dıye beklıyorum once ust uste surmek ıstemıyorum.Kullanıp da tamamen gecen olursa da yazsın lutfen.

Arkadaslar ben daha once de yazmıstım yıne yazayım toplamda 2 hafta ıcerısınde 3 kez surdum kremi yarım pirinç tanesi kadar demişti Mustafa bey ben az daha fazla surmustum ılk surdugumde ertesı gun kıpkırmızı oldu gerıldı bır sonrakı gun de tuttugum yer guzelce sıyrılarak soyuldu onun ıyılesmesı bır hafta surdu bu arada hıc kulanmadım.bepanten kullandım bır de benım lekem cok koyu yara gıbı oldugundan gunduz hep kapatıcı ve fondoten kullanıyorum.Sonra bır gece yıne kullandım ama az surdum bu sefer guzelce masaj yaparak sabah baktım bısey yok ıse yaramadı galıba dedım ertesı gun baktım yıne soyuluyor bu sayede yara gıbı olan goruntu gıttı su an ıcın eskıye oranla yuzde 50 den fazla bır ıyılesme var ama epten kaybolacakmı bılemıyorum.Bu arada ben yara olunca bepanten kullandım ama ıyılesme olmadı tramycın merhem kullandım hemen gecırdı kotu goruntuyu,şiş gibi olmustu dudagımın ustunde bazı yerler.Insallah hepten kurtulurum da onu da yazarım buraya ama hemen olmaz ben ara ara kullanıyorum kabuklanmalar gecsın dıye beklıyorum once ust uste surmek ıstemıyorum.Kullanıp da tamamen gecen olursa da yazsın lutfen.

Güzelim senin bebeğin varmış niye kullanıyorsun ki? Hele bebeğin sütten kesilsin, Allah korusun bir zararı filan olur. 1, 2 yıl daha sabret bence.

Canım beimki beklenecek gibi bir leke degıldi çok koyuydu kapatıcıyla bıle kapatamıyorum kac kat surdugum halde cok ezıyetlı bır durum anlayacagın mecburum zate 3 kez surdum cok azaldı leke ısallah ıkı uc kez daha surersem gececek.Mustafa beye de sordum zararı yok dedı eczacı sonucta hem de boyle bır konuda yalan soylemıyordur ınsallah

kızlar iki gecedir sürüyorum bende henüz bi soyulma fln yok bepanten karıştırıp sürüorm ondanmı soyulmuyor acaba.Bide dolapta tutuorum sizde öylemi yapıosunuz

kızlar ben de 3 gündür yapıyorum hiçbir değişiklik yok ne soyulma ne kızarma,dozajımı arttırsam acaba ayrıca ben de bebeğimi emziriyorum inşallah bir zararı olmaz.bu arada kaç gün kullanacağız?

bende 2 gündür yapıyorum. dozunu biraz fazla sürdüm ,bende kızarma ve az soyulma başladı.bende dolapta tutuyorum...

Canım beimki beklenecek gibi bir leke degıldi çok koyuydu kapatıcıyla bıle kapatamıyorum kac kat surdugum halde cok ezıyetlı bır durum anlayacagın mecburum zate 3 kez surdum cok azaldı leke ısallah ıkı uc kez daha surersem gececek.Mustafa beye de sordum zararı yok dedı eczacı sonucta hem de boyle bır konuda yalan soylemıyordur ınsallah

Canım ne diyon sen ya bilmiyorumkismile 3 günde nasıl etki etmiş öyle. Ben 5, 6 yıl önce bi ürün kullanmıştım 6 ay kadar filan da, yüzde 60 filan soldurmuştu, üstelik ödülü olan Alman malı bir üründü. Bu ürünün sitesinden baktım da, içerikle ilgili hiçbir bilgi yok. Sağlık bakanlığından onaylı mı acaba, ona bakmadım. Leke kremlerinin cilt toleransını azalttığı için cilt kanserini tetiklediğini söylüyorlar. Ben de kurtulmak istiyorum lekelerden ama bu ürün hakkında kuşkularım var.

anlamanızda yada okuduklarınızı algılamada bi sorununuz var galiba o açılan siteyi dkkatli okursanız aynen burdan alınan cümleler var tepesinde de alıntıdır die zaten yazıor alıntının ne demek olduğunu bilmiosunuz sanırım... insanların sadece burayla ilgilenmesi çok mu garip illa takip ettiğimiz her sayfaya yorum yapmak zorunda mıyız siz her sayfaya burda olduğu gibi asılsız yorum yapıosanız o ayrı bi konu..Bu kremi kullanıosam tabi ki buraya yorum yazıcam gidip bacaklarla ilgili sayfaya yazaamam heralde hem reklamdan bu kadar insanın ne gibi bi çıkarı olabilir sen yakına başka bi kremin reklamını yapıcaksın galiba da şimdiden bu kremi kötülüosun.. Benim yorumlarımı da dikkatli okursan kremi övmedim hiç bi zaman.. Burdaki hiç kimsede yüzümdeki lekelr tamamen geçti demedi zatennnnnnnnnnn....

sizin anlama sorununuz olduğu kesin :) ben muhasebeciyim abimde web tasarımcı neyin ne olduğunu bilecek akıla sahibim ve az önce buradaki yorumları sitede olduğunu söylediniz :) bu resmen terbiyesizlik.. he birde demekki o web sitesi bu sayfayı gerçekten reklam amaçlı kullanıyor ki bu sitedeki yorumlar oraya alınıyor kopyala yapıştır yapılıyor ben daha fazla yorum yapmıyacağım diyorum size sakın bana laf atmaya kalkışmayın ;) ayrıca 2009 yılından beri bu sitedeyim bu zamana kadar reklam yapıyor cümlesini duymamak için normal bilinen markaların beğendiğim bir ürününü bile paylaşmadım ayrıca doğallıktan yanayım !!! siz hala krem hakkında konuşmaya devam edin ben yorum yapmıyorum ;)

alıntıdır yazısı nerde yazıyor allahaşkına ya ben mi göremiyorum

üstte ALINTI yazan yeri tıklarsanız eğer o kişinin yazdığı yoruma cevap vermek için yeni bir sayfa çıkıyor ekrana. yani o ALINTI yazısı başka bir siteden alıntı'dır anlamında kullanılmamıştır. Dikkatli bakın derim.

:enbuyukkk:

metu niye bu kadar agresif cevaplar yazıyorsun anlamadım. Bence arkadaş haklı burda yazılanları kendi sitelerine kopya etmişler. Siteye gir ve ALINTI yazısının üstüne tıkla ne demek istediğimizi anlayabilirsin. ALINTI' DIR denmiyor orada.

Ayrıca kim reklam yapıyor ve yapmıyor bunun ayrımında değilim. Zaten siteyi takip edenler bazı detaylara dikkat edecek olurlarsa anlayabilirler. Krem işe yarar veya yaramaz bunu kimse garantileyemez, isteyen densin görsün bu kadar basit. Sen almış kullanıyorsundur ben biraz daha araştırıp öyle karar vereceğim.

Reklam mı, Öneri mi?

Reklam: Reklam, televizyon, gazete, radyo, billboard, dergi, sinema internet gibi mecralar aracılığıyla çeşitli mal, ürün ve hizmetlerin hedef kitlelere ve tüketicilere belirli bir ücret karşılığında tanıtılmasıdır. reklamın ana unsurları; bir ücret karşılığında yapılması, reklamı yaptıran firmalarınn belli olması, mal ürün ya da hizmetlerin tanıtımı yapılırken geniş hedef kitlelere ve tüketicilere hitap eden görsel işitsel ve yazılı medya araçlarının kullanılmasıdır.

Öneri :
Bir sorunu çözmek üzere öne sürülen görüş, düşünce, incelenmek için ileri sürülen şey, teklif.

Reklam ve öneri çok başka şeylerdir, şu durumda burada krem hakkında olumlu yorum yapan herkes ücret ya da bir beklenti karşılığında mı burada yorum yapıyor, işte karşı çıkılan durum bu eğer birisi sizi olmayan bir durumdan dolayı itham ederse buna tepki gösterilmesi gayet doğaldır.

Bu formun amacı nedir? Herkesin kullandığı ürünler hakkında yorum yapması olumlu ya da olumsuz yönleri ile öneride ve fikir alış verişinde bulunması değil midir? Eğer bu yapılmayacaksa neden birbirlerine görüşlerini soruyor insanlar. Bu yapılanana da reklam denmez öneri denir. Burada kimse kimseye bu ürünü al kullan demiyor ki sadece kullandığı ürün hakkındaki yorumlarını yazıyor. Kullanıp kullanmamak kişilerin kendisine kalmış.

Ama hiç kimsede asılsız yere reklam yapıyorsunuz diye başkasına isnatta bulunamaz.

Back